Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 incelemesi 'Tüm detaylar, merak edilen her şey bu videomuzda' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
9.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Zenfone 2 32gb var 4 aydır kullanıyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim. Ayrıca LG G3ün bu telefondan iyi olduğunu söylemek bu telefona haksızlık olur diye düşünüyorum.
  • Ama G3ün tasarım ve işletim sistemi kullanışlılığı olarak ZnF 2 den iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • https://youtu.be/xBMhZdAb3YA asus zenfone 2 32 gb telefonum 3 aylık stabil kullanım sonrası ekran arızası verdi. Zevkle kullandığım telefondan beni soğuttu ben bu telefonu en az 4 yıl kullanırım diye beklerken; 3 ayda bozuldu. Bakalım asus ailesi telefonumu tamir yapmadan değiştirecek mi değiştirirse olumlu video çekip yayınlayacağım.

  • 8 aydır Asus zenfone 2 16 gb kullanıyorum. Kasma Isınma falan yok..Şık ve Kullanışlı ama Sadece tek sorun gece , karanlık , zayıf ışıklı ortamlarda telefonun kendi kamera çekimi çok çok kötü. hemde öyle böyle değil. resmen rezillik.. Gece çekimi&Düşük ışık moduda kar etmiyor. Bulanık, sapsarı çıkarıyor resimleri gece.Hatta resmin üst kenarında bir sarılık çıkıyor son zamanlarda gece çekinirken nedir bu anlamadım..Telefonun kendi kamera uygulamasınla Samimi söylüyorum On tane fotoğraf çekinirsiniz belki anca birini beğenirsiniz gece..! düşünsenize o kadar para veriyorsunuz ve gece karanlık bir ortamda mekanda fotoğraf çekinemiyorsunuz. Ben şahsen bu özelliğini sevmedim telefonun..Neyseki güzelleştirme modu gündüz falan açıyı , ışığı yakaladığınızda doğal iyi çekiyor durumu kurtarmış..Bide internette gezinirken bazen sim kart hatası veriyor şebeke gidiyor geliyor kendiliğinden..Alırken bir kez daha düşünün derim..Şimdi daha güzel telefonlar var. Ben Xperia c5 ile değiştirmeyi düşünüyorum...





  • Arkadaşlar zenfone 2 de hangisi en iyisi hem çözünürlüğü hem rami tüm özellikleri içerecek şekilde zd551KL var ZE 551 ML var ZE600 KL var
    Ben 5.5 inç 1920 çözünür lük 4 ramlik istiyorum hangi modeli bu
    64 yada 32 gb olur bir yardımcı olun lütfen kafam karıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczb57

    Arkadaşlar Zenfone 2 32gb var 4 aydır kullanıyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim. Ayrıca LG G3ün bu telefondan iyi olduğunu söylemek bu telefona haksızlık olur diye düşünüyorum.


    Merhaba hocam . Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat forumda herkes şebeke sorunundan yakınıyor.Her telefondan mı var mı sorun ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asator

    quote:

    Orijinalden alıntı: mczb57

    Arkadaşlar Zenfone 2 32gb var 4 aydır kullanıyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim. Ayrıca LG G3ün bu telefondan iyi olduğunu söylemek bu telefona haksızlık olur diye düşünüyorum.


    Merhaba hocam . Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat forumda herkes şebeke sorunundan yakınıyor.Her telefondan mı var mı sorun ?

    Benim telefonda hiçbir problem yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun şarj sıkıntısi varmi

  • Selam,bu telefondan almayı düşünüyorum fakat bir konuda kararsızım.Çift hatlı kullanımda hattın biriyle görüşürken diğerinden arandığında telefon kapalı yada meşgul tonu veriyormuş,doğru mu?

  • ya birileri almayın diyo eksi yönlerini söylüyo şikayet ediyo birileri çok beğeniyo

    ya artık söyleyin telefon iyimi kötümü

  • 1.5 aydir 2.3ghz,4 gb ram, 64 gb lik zenfone2 ze551kl modelini kullaniyorum. Guzel, hizli bir telefon. Isinma problemi hic yasamadim. Kamera ozellikleri cok guzel. Dusuk isikta cekim(bunun icin kamera ekranindaki baykus simgesine dokunuyorsunuz) muthis.neredeyse gece gorus gibi.Amma (belki ben bulamadim) kamerada zum yok.Almaya niyeti olan arkadaslara tavsiye ederim.

  • ZÜPER BİR TELEFON AYNISINDAN BENDEDE VAR KAMERASI 13 MEGAPİKSEL KULAKLIKTAN MÜZİKLERDE SÜPER DİNLENİYOR BENDE BİR ARKADAŞIN TAVSİYESİYLE ALDIM yalız bisey var rehberde görüntülü görüşme yok sadece internetten görüşüyorsun tang yada mesencerden

  • Merhaba arkadaşlar. Telefonu almak isteyenler lütfen okusun. Yaklasik 4 aydır asus zenfone2 kullanıyorum telefon gerçekten mukemmeldi. Ancak hattı avea dan vodafone hattı ile değiştirince kabus başladı. Telefon ilginç bir şekilde vodafone ile uyuşmuyor. Sürekli hat gidiyor. Telefon ile o arada nette geziyorsanız 10,15 saniyede tekrar geliyor. Ama telefonu o anda kullanmıyorsanız elinize alana kadar hat yok. Asus destek hattıyla yaptığım görüşmede vodafone ile aralarında sorun olduğunu söylediler. Vodafone hattı biz yoksa mükemmel bir tel özellikle orjinal şarz cihazı ile çok kısa surede doluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim siz gidin bilgisayar üretin cep telefonunu beceremiyorsunuz zen fon 2 aldım 2 ayda pişman oldum ekranda titreme kendi kendine kapanma sürekli şebeke kesilmesi haram zıkkım olsun aldığınız para

  • bu telefonun bence kronik sorunu simkart sorunu. sürekli şebeke gitmesi. telefonu aldığımın 5. ayında sim kart modülünü komple değiştirdiler. çift sim kartın ikiside çalışmıyordu. ve ikinci beğenmedim şey ise 2. sim kartda internete giremiyorsun yani data olayı yok bu olay çok sıkıcı sürekli sim kart değiştirmek zorunda bırakıyor. onun haricinde 1200tl lik telefon için yeterli düzeyde. şunuda diyemeden geçemeyeceğim Asus MAX gerçekden pil performansı ile göz dolduruyor. aldığım zaman maz olsaydı onu alırdım.
  • alalı 8 ay oldu 32 gb lik 2.3 hgz olanını aldım kaç bin tane fotoğrafım ve videolarım var telefonda gram kasmıyor gram takılmıyor asus 4 gb boru değil pc gibi tel ne aypon ne elci yapılabilecek en iyi telefon olmuş bence asus bir harika dostum burdan asus a kötü diyenlere elinde ki telefon ile 10 uygulama aç birde 10 değil 15 uygulama aç asus da anlarsın hangisi kötü asus yapacağının en iyisini yaptı hocam alın size 4 gb lik tel alın size hız alın size fiyat al mayan pişman umuyorum zenfone nin devamı gelir asus dan vazgeçmem artık
  • Telefonu bu ay içinde almayı düşünüyorum ve tanıdığım kullanıcılar çok memnun fakat ilgili sitelerde çok fazla şikayetle karşılaşıyorum. Haliyle aşırı bir kararsızlık durumu içerisindeyim. Gerçekten öneriyorsanız alacağım, kusurları varsa paramı boşuna ziyan etmeme lüzum yok.

  • Bende alalı 5 ay oluyor telefondan sesim gitmiyor ve hafıza kartını görmüyordu servise gönderdim sim ve baord değişti dediler gönderdiler.

    Tel. Geldi bu seferde şebeke sorunu oluştu şimdi tekrar gönderdim bakalım ne olacak.



    Tel.den soğudum resmen....

  • Merhaba, zenfone 2 yi alalı 2 hafta oldu ve şarj problemi cekiyorum. Telefonu günde 2 kere şarj eder oldum. 10 dk içinde %10 şarj yüzdesinin düştüğünü görüyorum. Kullananlarda da bu sıkıntı var mi. Asusun sitesinde pil koruma ayarlarınıda yaptım ama ise yaramadı. Net falan her şey kapalı durduğu yerde 1 gün idare ediyor.

  • KARDES DH MİSAFİRİ BENDE VATANDAN ALCAM VE SENİN YORUMUNLA BU TELEFONU KESİN ALCAM

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.