Şimdi Ara

# ASUS ZENBOOK U500 VZ KULÜBÜ # [ANA KONU] # (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
8
Favori
12.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanirim bir bucuk ay once 2900 e satti vatan %35 indirim vardi, bayram oncesi yine aynisini yaparlar diye bekliyorum.

    İsin ilginc tarafi amerika da bile bu fiyata bulamiyorum bu bilgisayari, vatan nasil bu fiyata satiyor coZemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinnan

    Sanirim bir bucuk ay once 2900 e satti vatan %35 indirim vardi, bayram oncesi yine aynisini yaparlar diye bekliyorum.

    İsin ilginc tarafi amerika da bile bu fiyata bulamiyorum bu bilgisayari, vatan nasil bu fiyata satiyor coZemedim

    ya süper olur alıcağım vallahi 3000 e bulursam
  • Bu bilgisayar niye hiç bir yerde yok.Eskiden vatan da olurdu şimdi onda da gözükmüyor.Üretimi bittimi acaba,trye mi getirmiyorlar yooksa.Yada bunun üstüne yeni bir bilgisayar mı gelecek?Fikri olan var mı?
  • tetehan T kullanıcısına yanıt
    nedeni bence yeterince tutmaması ve az üretilmesi böyle ürünleri alırken temkinli olmakta fayda var
  • Merhabalar. Bende yeni bir U500VZ kullancısı olarak yorumlarımı yazmak istedim.Cihazı zor bela Vatanın Osmaniye şubesinde kapalı kutu olarak 1 adet buldum,diğer şubelerdekilerin hepsi teşhir ürünü çıktı.İlgilenen arkadaşlar internetten bakınca stokta yok gözüküyor ama bir vatan mağazasına gidip bakınca sistemde nerelerde olduğu gözüküyor.Bu arada normalde Macbook Retina 15'' kullanıyorum.Özel kullanım için mac 10 numara ama iş mesleğimle ilgili program kullanmaya gelince mecburen windowslu bir bilgisayar arıyor insan.İşim gereği matriks ve kuyumcu programları kullanıyorum.Daha evvel Asus NV56 kullanıyordum,tabi bir onu bir macı kullanınca windowsu hep yavaş olarak yorumlardım.Ama meselenin büyük çoğunluğu harddiskteymiş.ssd li Zene geçince bunu anlamış oldum.Makinenin açılıp kapanması tepkileri hemen hemen Mac ile aynı.Önceki NV56 ile aralarında uçurum var,.Ekran parlak, retina kadar olmasa da çok net.Yalnızca 3.600 TL gibi bir fiyata satılan bir makineye 512 gb ssd giderdi,256 az olmuş.Onuda ikiye bölmüşler çok sinir bozucu bir durum.Servisle görüştüm upgrade yapılamayacağını söyledi,ne yapalım bizde harici disklerle idare edeceğiz.Makinenin işçiliği ve tasarımı çok güzel ama işçilik kalitesi bir macbook olamaz,biraz daha çalışmaları lazım.Shift Numlock gibi bilgilendirme ışıklarını elimle gölge yaparak teyit ediyorum.Kapalı kutudan çıkardığım halde alt zeminde 2 tane 3 cmlik çizik vardı,keyfe keder deyip fazla üstüne düşmedim.N56 da usb girişlerinin 2 tanesi sallanıyordu servise götürmüştüm sıkıntı yok dediler o modeller öyleymiş.Ama Zende öyle bir problem yok hatta bağlı cihazı çıkarmak için makineyi diğer elinle tutmak gerekiyor.Ekranın dokunmatiği de güzel ama bence bir laptopta dokunmatik ekrana gerek yoktu.Trackpadin kullanış olarak macden bir farkı yok,çok başarılı.Pil olayıda umduğumdan fazla gidiyor.Macde şarz aletini yanımda hiç taşımadım,en kötü ihtimalle 5-6 saat civarı gidiyor çünkü.Zenide denemek için 08.30 da şarzdan çıkardım matriks programım açık ve ara sıra internet kullanımıyla birlikte saat 13 e kadar kullanabildim.Şimdilik ilk izlenimlerim bu kadar,yine dikkatimi çeken olumlu olumsuz bir şeyler olursa paylaşırım.




  • Selam Arkadaşlar,

    Ürünü Mayıs Ayından bu yana kullanıyorum.

    Genelde tasarım programları kullandığım için yüksek performanslı ve kaliteli görüntü alabileceğim bir bilgisayar ihtiyacı duyduğumdan tercihlerim arasında ilk sıralardaydı.

    benim şanssızlığım olabilir; aldıktan 1,5 ay sonra ssd disk anlam veremediğim bir şekilde uçtu. Diski 2'ye bölerek bazı dosyalarımı yedek olarak d de tutmak istemiştim.

    Sağolun Asus servisindeki arkadaşlar hızlıca disk değişimi yaptılar. elbette 2 aylık veri kaybı yaşadım. bu beni çok endişelendirdi. şu ana kadar çok rahatsız edici bir problem olmadı.

    diski kesinlikle bölmeden kullanılmasını tavsiye edebilirim. çünkü disk değiştikten sonra yeni bir d diski oluşturdum. 1 hafta sonra d diskine disk yönetiminden erişebildim. şu an biçimlendirip tekrar oluşturduğum haliyle kullanıyorum.

    en büyük sorunum kablosuz bağlantının sürekli kopması yada ilk açılışta bağlanamaması, uçak moduna geçirip tekrar aktif ettiğimde bağlanıyor. donanımsal yada driver sorunu olduğunu düşünüyorum. son çare servise danışacağım. diğer kullanan arkadaşlardan bilgisi olan varsa yardım rica ederim.

    Bu arada ürünü 3.300 liraya aldım. keyfli ve çok muhteşem bir ürün bir mac değil ama performansı ve açılış kapanış programları çalıştırma hızı harikulade inanın aynı anda aynı projeyi mac book prodan daha hızlı render alabiliyorum. dokunmatiğe gelince başarılı tek eksiği forumda yazan bir arkadaşında ilettiği gibi ekranın gövdeden kolayca ayrılamıyor olması. Çözünürlük ve netlik harika bu ekranda çalıştıkttan sonra başka ekranlar siyah beyaz tv gibi geliyor.

    ssd disklerle ilgili genelde olumsuz algılar olması dışında beni endişelendiren bir detay yok, umarım herkese daha iyisi nasip olur.. Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkAn_RenkAs -- 12 Eylül 2013; 21:19:34 >




  • Ürün goldda ve pcdepoda stokda yok vatanda da göremedim nerde satıldığını bilen var mı?internet üzerinden ya da izmirde mağazada?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: companjera

    Ürün goldda ve pcdepoda stokda yok vatanda da göremedim nerde satıldığını bilen var mı?internet üzerinden ya da izmirde mağazada?

    Merhaba , ürün mormani , ereyon ve novada gözükmekte.Ben hazirandan beri kullanıyorum, evet fiat yüksek ama bence fazlasıyle değer
  • Bu arada İzmir de tekmar dada var
  • Bir kaç aydır kullanıyorum bilgisayarı. Şöyle başlıklar altında bi değerlendireyim:
    Isınma: Hem altta hem de ekranla klavye arasındaki fan gözenekleri sayesinde yatağın üstünde bile ısınma sorunu olmuyor. Yeni oyunlarda ortalama sıcaklık 80 derece. Üst sınır ise 105 derece. Sıcaklığı klavyede hissettirmiyor.
    Performans: Battlefield 4'te Medium-High karışımı ayarlarda kasmadan oynatıyor (v-sync kapalı) Crysis 3'te de Medium ayarlarda kasmadan oynatıyor (v-sync kapalı) NFS The Run'ı ise her şey ultrada oynatıyor.
    Tasarım: Şimdiye kadar gördüğüm en şık bilgisayar. Macbooklardan bile iyi. Her gören beğendiğini söylüyor. Oldukça da ince.
    Dokunmatik: Dokunmatik gerçekten çok kullanışlı. İnternette gezinirken fareye ihtiyaç duymuyorsunuz.
    Klavye: Klavye tuşları gayet rahat.
    Touchpad: Touchpadin en üst kısmı hariç her yerinden bastırarak tıklama hareketi yapılabiliyor. Böylece tut sürükle yaparken parmağınızı iki defa vurmak yerine direkt touchpade bastırarak sürükleme hareketi yapabiliyorsunuz.
    Linux: Ne yazık ki GRUB yükleyemedim. Driverlardan olsa gerek hata veriyor. Dolayısıyla linux da kuramadım.
    Ekran: Ekran oda ışığında bile yansıma yapıyor, dışarıda kullanıma uygun olduğunu söyleyemem. Ama renker canlı.
    Wifi: Wifi çekim alanı çok çok çok küçük. Araya ikinci bir duvar girdiği zaman asla çekmiyor.
    Pil ömrü: İnternette gezinirken 5 saat, kaliteli oyunlarda 2 saat.
    Kamera: Standart webcam kalitesinde.
    Ses: Sesi diğer laptoplara göre farkedilir derecede yüksek. Özellikle mobil subwoofer takılınca araba sistemi gibi ses kalitesi oluyor. Stereo'yu hissettirmede de oldukça başarılı.
    Disk: 256GB SSD'nin yanında harici hdd almak şart. Dosya kopyalama hızı ise 200-300MB/s
    Video bağlantıları: HDMI ve mini VGA'nın yanında küçük bir mini VGA to VGA converter ile geliyor. Böylece VGA bağlantısı da yapabiliyorsunuz.
    Şimdilik aklıma gelen bu kadar. Sorularınız olursa msbalkan34@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. 1-2 güne cevap veririm inşallah :)




  • Merhaba, bu bilgisayarı bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • hort!!!!

    satıyorum :) iletişime geçebilirsiniz
  • pyr@mid kullanıcısına yanıt
    Kac kurus :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ve kondisyon durumunu öğrenebilir miyim? takıntı oldu artık bu alet bende :)
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    selamlar, temizlik olarak 8,5/10, fan temizliği vs yapılmış, onun dışında servise gitmişliği yokmuş (arkadaşımın ağzından yazdım :)

    fiyat olarak eder belirleyemedik güncel olmaması sebebiyle. teklif yazarsanız sevinirim

    isteyen olursa arkadaşımın telefonunu yazabilirim.

    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 29 Temmuz 2016; 12:53:19 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.