Şimdi Ara

Asus Z87 Pro Anakart Asmedia Nedir Ne işe Yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asmedia hakkında açıklama bulamadım birtürlü. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim .

    Asus firmasının bulduğu bir sistemmiş okadar. Ne işe yarar peki ?

    Asus Z87 pro da 2 tane siyah asmedia sata girişi var. Ben ssd diğer sarı olan girişe bağladım. Doğru olan hangisi bilmiyorum.
    Ayrıca arkada üstteki 4 giriş asmedia usb 3.0 olarak yazıyor.
    Mause ve klavyeyi buradaki girişlere bağlayınca Windows açılışta geç algılıyor. Masaüstü açılıyor bütün programlar açılınca dink dink sesiyle görüyor.
    En alttaki 2 girişe bağlayınca sorun yok ,masaüstü görünür görünmez mause ve klavye çalışıyor.

    (Win7 ult.64bit - Güncel sürücüler ve son bios yüklü)



  • öncelikle selam arkadaşım bende Asus SABERTOOTH 990FX R2.0 anakart var ve 2 tane beyaz asmedia 6 tanede kahverengi girişim var şimdi sana şunu açıklıyım eğer anakartın cd sinden asmedia driverleri yüklediysen ssd ni en üstteki siyaha tak yani asmedia olana ben asmedia driverlerini anakart cd sinden yükleyip ssd mi kahverengine bağlamıştım ve ssd inanılmaz derecede kötü olmuş ve yazma okuma hızları çok ama çok düşmüştü sonra dedim servise gönderiyim bozuldu herhalde sonra aklıma geldi ya dedim ben bu asmedia driver yüklemiştim acaba ondan mı dur dedim onun portuna takıyım deniyim ve beyaza takıp bıostan ssd yi seçip pc başlattım ana bir baktım ssd uçuşa geçti testler tavan yaptı yani anlıyacağın kahverengiler amd sata 3 portlar beyaz portlarımda asmedia sata 3 imiş anakart kitapçığında öyle yazıyor anakart cd sinden asmedia driverleri kurduysan dediğimi yap farkı görüceksin şu asmedia usb 3.0 gelince o sadece usb flash bellekler filan için hızlı olması için geliştirilmiştir senin Mause ve klavyeyi normal usb 2 portlarına takman gerek yani taktığın En alttaki 2 giriş doğru olan




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.