Şimdi Ara

ASUS X571GT COİL WHİNE (BOBİN AĞLAMASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 aydır kullandığım cihazımda coil whine ortaya çıktı, hafif bir ses ama yine de takıntılı iseniz rahatsız ediyor. Emin değildim, artık kesin eminim. Almayı düşünen arkadaşlara duyrulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 4 Nisan 2020; 13:17:44 >



  • Konu asus forumuna nasıl taşınır bilmiyorum, buraya açıldı.
  • Ben de geçen hafta aynı modelden aldım. Aynı ses bende de var. Oyun oynarken artıyor bu ses. Bazen de sürekli olmamakla birlikte (hoparlörden değil) klavyenin sol üst taraflarından cızırtı şeklinde sesler geliyor. 3 gündür bu konuyu araştırıyorum, bilgin varmı acaba konu hakkında. Coil whine sesi ekran kartından geliyor büyük ihtimal benim anladığım. Bir önerin varmı acaba henüz 14 gün de geçmedi laptobu iade edebilirim bu ses yüzünden. Çalıştığım ortam çok sessiz ve ben bu sese takmış durumdayım. Ayrıca eğer senin bilgisayardaki sesi bana gönderebilir misin , benim bilgisayarla aynı mı acaba?Buradan ses gönderilmediği için wetransfer'den link yapıştırabilirsin mesaja. Desteğin için şimdiden teşekkürler.@BeqirJordan
  • akman90 A kullanıcısına yanıt
    Ses göndermeme cidden gerek bile yok hocam. Aynı sesten bahsediyoruz. Birebir aynı bahsettiğin sorun benimki ile. Ses her zaman olmuyor olunca yüklerim buraya. Bu ses coil whine sesi. ASUS Rog kullanan bir arkadaşın konusuna yüklemiştim, o servise göndermiş onda da bu sorun varmış. Demişler ki bu bir sorun değil ve bilgisayarı güncelleyip geri vermişler. MSI GL65 kullanıcılarında, Lenovo L340 kullanıcılarında da var aynı şikayetler. Yani bunu verip başka cihaz alsan da bu şikayet oluşabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=sKjw-uShTlo bunu yaptım (yorumlar olumluydu.) ve işlemci güç yönetiminden en yüksek işlemciyi %99 yaptım ses bayağı azaldı kulağımı dayamadan fark etmiyorum bile artık. Ayrıca oyun falan oynamadığın zamanlarda güç modunu dengeliye alırsan yine ses azalacaktır. En yüksek performans seçili iken daha çok ses geliyor.




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.