Şimdi Ara

Asus x555l yetersiz disk alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus x555l bilgisayarı yetersiz disk alanı uyarısı veriyor.Bilgisayarımda doğru dürüst alan kaplayacak program olmamasına rağmen bu sorun var.Bu sorunu nasıl giderebilirim?
     Asus x555l yetersiz disk alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 25 Şubat 2016; 20:46:23 >

• Diskin dolu gözüküyor. Ya gerçekten doludur bilmiyorum. Geri dönüşüm kutusunu boşalt. Aç kapat bi. Hala aynıysa gerçekten doludur büyük ihtimalle. Kaldırdığın oyunlar programlar geride dosya bırakıyor. Bazıları tüm oyun dosyalarını bile bırakabiliyor.

Orijinalden alıntı: karavahset

Diskin dolu gözüküyor. Ya gerçekten doludur bilmiyorum. Geri dönüşüm kutusunu boşalt. Aç kapat bi. Hala aynıysa gerçekten doludur büyük ihtimalle. Kaldırdığın oyunlar programlar geride dosya bırakıyor. Bazıları tüm oyun dosyalarını bile bırakabiliyor.

Aslında autocad dışında program yüklü bile değil.8GB'lık i5 bilgisayardan bahsediyorum.Yani diskin gerçekte dolu olması imkansız.Acaba win10'a yükselttiğim için olabilir mi?
  • Sistem dosyalarını ve gizli dosyaları göster yap. Sonra C sürücüsüne gir hepsini seç ve özellikler deyip toplamda ne kadar boyut olduğunu gör. Daha sonra ayrı ayrı boyutlarına bak, en büyük olanı bu şekilde belirlersin. Buna göre silen mi gerekiyor, yedeklemen mi gerekiyor karar verirsin.

İiyi günler...
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Windows.old dosyası varsa silebilirsin formattan önceki c dosyalarını tutuyodur.
    Bu arada özür dilerim tekrardan :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicevapver1 -- 20 Mart 2016; 22:46:21 >
  • Abi kaç kere özür diledim ama bana bir dönüş yapmadın. Senden bir kere daha özür diliyorum, seni son kez rahatsız edişim olucak tüm hespalarımı sınırsız çizdirdim zaten. Anlık bir sinir patlamasıyla seni üzdüğüm için tekrardan özür diliyorum .Hakkını helal et iyi forumlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bicevapver -- 21 Mart 2016; 19:36:22 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.