Şimdi Ara

Asus X550JX XX099D İnceleme ve Kullanıcı Platformu (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.730
Cevap
36
Favori
118.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Pc senin temizlemeni istemiş bi bakıma neyse sorunsuz kullanmanız dileğiyle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saolun hocam daha hala tam performans kullanıyoruz adamlar güzel makine yapmış
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    Asus kalitesi diyorum başka birşey demiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok boş bıraktım ama şu sıralar monitörle kullanıyorum pcyi masanın alt gözünde toz içinde kaldı garibim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar sık sık nete bağlanmıyor Laptop. Youtube açacağım zaman baya dönüyor bekliyor o sırada advanced System care çalıştırıp taradığım zaman çat açıyor hemen bir müddet sıkıntısız götürüyor öyle.

    Kablolu kablosuz bağlantı farketmiyor.

    Şimdiye kadar idare etmiş idim ama baya sıktı çözümü olan arkadaş var mı? İyi bir internet kartı vs alınabilir mümkünse eğer.

    Win10 işletim sistemi. Win7 ikende pek akıcı değildi ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün kulaklık/mikrofon jack girişi bozuldu sanırım.
    Kulaklıkta sıkıntı yok falan mikrofonda inanılmaz bir ışıltı ses var. Sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  • 2015’te i7 1 tb 4 gb ram 950m gtx freedos versiyonunu 2500 ₺’ye aldım. 4 sene olacak bi kere servisinde pili değişti onun dışında bana mısın demedi (maşallah). Mühendislik programları da kullandım yüksek performanslı bir çok oyunu da oynadım. Mal kesinlikle hakkını veriyor, gerçekten kaliteli ürün. Isınma problemi hiç yaşamadım. Tek sevmediğim yönü klavye tuşlarının alt tırnaklarının zayıf olması. 2 farklı tuş farklı zamanlarda kırıldı tırnakları. Biraz titiz biri olduğum için alt gr tuşunu falan söküp oraya takmak yerine 10 ar liradan bilgisayarcıdan tuş aldım.



    4 gb ramin eksikliği illaki görülüyor ancak yetiyor ilk 2 sene. Alırken de sonradan yükseltirim diye aldım zaten.



    Şimdi 4 gb RAM ve SSD almayı düşünüyorum. Ancak hangi RAM’in uyumlu olacağını anlayamadım. AIDA64 programı bana SDRAM olduğunu gösteriyor ama emin olamadım. Bilgisayarcı da fahiş fiyatlardan bahsediyor.



    Uygun ram modeli nedir? Eğer ram yükselten varsa sorunsuz çalışan ramin kodunu linkini vs. paylaşabilir mi? SSD için de öneriniz varsa makbule geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kremayer K kullanıcısına yanıt
    1600 MHZ SODIMM 1,35v olsun yeterli olur 8gb almıştım zamanında şimdi iki üç kat fiyat çekiyorlar
    örnekteki gibihttps://urun.n11.com/bellek-ram/sk-hynix-4gb-pc3l-12800-ddr3l-1600-mhz-135v-sodimm-laptop-ram-P237892655



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 26 Kasım 2018; 15:1:50 >




  • Kremayer K kullanıcısına yanıt
    Uyumludur marka çok önemli değil aslında ama bilindik marka almak garanti açısından bir adım önde olur bende kingston var memnunum herhangi bir sorun çıkarmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kingston cihazınızın marka modeline göre seçim yaparak uyumlu modellerini gösteriyor. Nerede satıldığını dahi gösteriyor hangi sitede orijinal olduğunu anlayabiliyoruz. O uyar mı bu uyar mı derdine son :)



    https://www.kingston.com/tr/memory/search/Options

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekran kartında bir sıkıntım çıktı. Dota 2 ne bileyim cms 2018 gibi oyunlarda hatta deep galactic rock'ta bile ani fps düşüşleri yaşıyorum. tabi kritik anda gelince sıkıntı oluyor
    Mesela don't starve togetherı 58 fps'te açıyor ve 59 a gidip geliyor ekran kartındayken - kaldı ki bu oyun ekran kartı gerektirmeyen bir oyun - entegre grafiğe çektiğim an oyun kendini 60 a sabitleyip kaymak gibi akıyor.
    Sanırım servisine vereceğim çözüm bulamazsam. Yazılımsal olmadığına da eminim çünkü 3 kere format attım.

    Sıkıntımı ayrıntılı bir biçimde yazayım : oyunda normal bir biçimde duruyorum orta grafik ayarlarında 90 fps alıyorum farzedin. Biri geldi bir skill atıı bir şey yaptı aniden 20 ye inip geri 90 a çıkıyor. Ön bellekleme yaptığı an böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum. Bir iki kere de mavi ekrana düştü, video ve graphic anahtar kelimelerini hatırlıyorum sadece.




  • spiritus elektros kullanıcısına yanıt
    Hocam son zamanlarda benzer sorun bende de var. Uzun süre pubg oynadığım zamanlarda(ilk 2 saatten sonra genelde) bilgisayar fazla ısınıyor hatta mavi ekran hatası verip yeniden başlatmaya kadar gidiyor. Hata kodunu arattığımda ekran kartının aşırı ısınması sonucu bilgisayarın kendini yeniden başlatması olarak yorumlanıyor.
    Hatta benim laptop aşırı ısındığı zamanlar tab ile başlayan klavye sırası yani tab q w e... tuşları tek basışta işlemiyor.
    Bir fan temizliği yaptırıp termal macunu yeniletecem ama çok umudum yok. Ufaktan miladını dolduruyor bizim laptoplar sinyaller veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 22 Ocak 2019; 0:16:39 >
  • Sdk.JK S kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun için kullanmam en kötü elimde bir bilgisayar olsun yeter kafasındayım. Eğer sorununuz çözülürse haberdar ediverin de ben de aynı yola başvurayım.
  • Ya bir sorum olacak. Benim laptop opera tarayıcıda video izlerken sekmeler açık tabi biraz ama kasıyor. Windows 10 pro yüklü tüm güncellemeleri yapılı driverlar eksiksiz kurulu. Fan pek susmuyor macunu yeni çektim iyi macundan, windows 10 makinaya ağır mı geliyor acaba windows 7ye döndürsem hızlanır mı sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thumt

    Ya bir sorum olacak. Benim laptop opera tarayıcıda video izlerken sekmeler açık tabi biraz ama kasıyor. Windows 10 pro yüklü tüm güncellemeleri yapılı driverlar eksiksiz kurulu. Fan pek susmuyor macunu yeni çektim iyi macundan, windows 10 makinaya ağır mı geliyor acaba windows 7ye döndürsem hızlanır mı sizce?
    ram 4 mü?
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    ram 8di fakat temizlerken slota tam oturtmamışım mesajı yazdıktan sonra bilgisayar özelliklerinden farkettim ve şuan sorunum ortadan kalkmış bulunmakta. teşekkürler yine de :)
  • Arkadaşlar laptopa SSD takacağım. Sormak istediğim Harddiski takacağım DVD Sata HDD yuvası adaptörü için tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Yorumlarda 0,5 - 1 cm civarında boşluk kaldığı yazılmış. Bu boşluk kalsın istemiyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.