Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.017
Cevap
236
Favori
706.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bana bi yardımcı olabilirmisiniz İzmir içi 7200 luk en az 640GB olan hdd almak istiyorum acil. Bu hdd ile birşey yapılmıyor çok yavaş çıldırcam .
  • Selamlar gelelim malum konulara.. Yaklaşık 1 buçuk yıl önce aldım. Aldığımda 8gb hyper ram aldım o zman. Oldu 12 gb. Sonradan wirelea skıntı çıkartmaya başladı servise yolladım gitti geldi gene bozuk. Gittik parayla wireles kart aldım taktım derken klavye yi yymrukladım..klavye aldım orj.onuda geçtik. 120 lik ssd aldım. Şu anda makine canavar..gel gelelim 2 önemli konuya .bi halt ettik windows 10.1 e geçtik . dotada 85 90 altına düşmeyen fps 60 ı geçmiyor. Ama 59 unda altına düşmüyor bu sorunu çözemedim. Bi yerden sıkıyo bişeyler.. Bilgisi olan özel mesajla cevap verirse sevinirim. 2. Mühim konu ekran kalitesiz biliyorsunuz. Buna uygun fhd ekran varmıdır. Alan eden takan varmı ekranıda değiştircem kafaya koydum. Eğer bilgisi klan varsa gene mesajla ulaşırsa sevinirim. İi forumlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahomut

    Selamlar gelelim malum konulara.. Yaklaşık 1 buçuk yıl önce aldım. Aldığımda 8gb hyper ram aldım o zman. Oldu 12 gb. Sonradan wirelea skıntı çıkartmaya başladı servise yolladım gitti geldi gene bozuk. Gittik parayla wireles kart aldım taktım derken klavye yi yymrukladım..klavye aldım orj.onuda geçtik. 120 lik ssd aldım. Şu anda makine canavar..gel gelelim 2 önemli konuya .bi halt ettik windows 10.1 e geçtik . dotada 85 90 altına düşmeyen fps 60 ı geçmiyor. Ama 59 unda altına düşmüyor bu sorunu çözemedim. Bi yerden sıkıyo bişeyler.. Bilgisi olan özel mesajla cevap verirse sevinirim. 2. Mühim konu ekran kalitesiz biliyorsunuz. Buna uygun fhd ekran varmıdır. Alan eden takan varmı ekranıda değiştircem kafaya koydum. Eğer bilgisi klan varsa gene mesajla ulaşırsa sevinirim. İi forumlar..

    dikey senkronizasyon acık oldugu için 60 fpsin ustune cıkamaz. Onu kapatırsanız 70 100 arası alırsınız. Ama tavsiye etmem. 60 tan sonraki fps degerleri gereksiz ve sistemi boşa yormaktan başka hiç birşeye yaramaz.




  • arkadaşlar ekranımda uzunlamasına çizgiler çıktı sanırım iç ekranda bişeyleri çatlattık.. kaç liraya mal olur acaba
  • Vay bee 2 yıl 1 ay oldu cihazı alalı 🙂
    1470 tlye aldığım cihazı suanda 2. Elde daha iyi bir fiyata satabilirim 😂

    Herneyse bir kaç şey paylaşayım bende deneyim olarak.

    Arkadaşlar bu cihazın içinde gelen hddyi güzelce sökün ve çöpe atın.Bu kadar lanet bir donanım olamaz.
    SSD ve ram takviyesi yapın ve performansın keyfini çıkartın.Yılda bir bakım yapın düzenli ısınma sorunu yaşamazsınız.
    Bu cihazın en sevmediğim yanı ilk aldığım zamanlarda hoşuma giden mat ekran muhabbeti.Artık çok kötü geliyor bana hatta alternatif arıyorum varmı değişen edem paylaşsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim batarya ile ilgili sıkıntım var. Batarya takılıyken kendiliğinden %0 oldu ve pil yok yazıyor artık. Full şarj oluyordu gayet her şey normaldi durup dururken böyle oldu. PCyi şarjda da kullanmadım çok fazla niye böyle bir durum olmuş olabilir ki? Başına böyle bir durum gelen var mı arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz. Servise göndersem garanti kapsamına girer mi? Son olarak İzmir'de ASUS servisi var mı?
  • Ek olarak bu lanet wireless kartına bir çözüm yok mu? Dandik telefonlar bile pcden daha iyi çekiyor kablosuzu bu nasıl iştir
  • Uyarlamalı ekran parlaklığı sorununu çözebilen var mı Windows 10 işletim sisteminde? Ne yaparsam yapayım (güç seçeneklerinden ve Intel ayarlarından) ekran bir kararıyor bir aydınlanıyor, o geçiş o kadar yavaş ki hatta gereksiz ki kafayı yemek üzereyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jerksabird

    Uyarlamalı ekran parlaklığı sorununu çözebilen var mı Windows 10 işletim sisteminde? Ne yaparsam yapayım (güç seçeneklerinden ve Intel ayarlarından) ekran bir kararıyor bir aydınlanıyor, o geçiş o kadar yavaş ki hatta gereksiz ki kafayı yemek üzereyim

    Intel ayarlarından Güç-->Pille çalışırken kısmından görüntü enerji tasarruf teknolojisini devre dışı bırakınca düzeliyordu sanırım.
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat düzelmiyor bir türlü, Intel sürücüsünü kaldırınca düzeliyor ama
  • Bizim XO012D modeline linkteki ekranı takabilir miyiz acaba ? Hiç soketlere bakan oldu mu ?
    Link
  • Garantisi bitmiş olan 8 gb ram ilave edilmiş laptop'ımı satmayı düşünüyorum

    Satma sebebim VR gözlük alacak olmamdır. VR gözlük için bir masaüstü pc toplayınca laptop boşa çıktı. hiçbir problemi yoktur. pil hala %95 performanstadır. Harici ekranda harici klavyeyle kullanıldığından oldukça temizdir. Bir süre ssd ile kullandım ssd kullanılabilmesi için gerekli aparatlarıda yanında hediye edeceğim. bu cihazı tam randımanlı kullanmanız için tek yapmanız gereken 150 Tl'ye bir adet 120 Gb'lık ssd almaktır. Cihazın orjinal kutusu aparatları faturası ambalajları herşeyi ile teslim edilecektir.

    Ama ssd 'yi laptoptan çıkardım yeni topladığım masaüstümde kullanıyorum. Laptopla ilgilenen olursa bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Yer İstanbul tuzla cep: 0535 424 0103

    Ps4'ümüde satılığa çıkardım hangisi daha önce satılırsa diğerini satıştan çekeceğim.




  • Dvd roma orjinal hdd mi takacagim aparati siparis ettim sizce kendimmi takayom yoksa bi bilgisayarciyami gotureyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS HEM ANKARA TEKNİK SERVİS HEMDE İSTANBUL TEKNİK SERVİSE ÜRÜN GÖNDEREN BİRİ OLARAK OLUMLU GÖRÜŞLERİM BİLDİRMEK İSTİYORUM. TEKNİK SERVİSE ÜRÜN YOLLAYACAK ARKADAŞLAR İÇİNDE HEM ÖN BİLGİ OLUR.

    Arkadaşlar bundan 2 ay önce x550jk cihazımın fanından tıkırtı sesi geliyodu ve ekranda ölü piksel demiyimde beyaz noktalar vardı. Neyse verdim garantiye (Ankaradaki teknik servisi) 1 hafta sonra aldım. İkisinide değiştirmişlerdi yeni panel ve fan takılmış. Bundan 10 gün gibi bi süre önce bi daha yolladım klavyedeki 8 ı k ö tuşları yazmıyodu touchpadden memnun değildim power tuşu biraz yamuk basıyodu hdd ses geliyodu. Bunların hepsini yazdım arkadaşlar ki doğruya doğru öyle laf olsun diye değil gerçektende bu problemler vardı... Sağolsunlar bugün cihazım elime geldi (istanbuldaki servisten) ön panel değişmiş touchpad hdd klavye power tuşu tüm sıkıntılar hallolmuş valla Allah razı olsun. Büyük bi problem olmadan halloldu işlemlerim. Ben iki servistende memnun kaldım buraya yazmak istedim. Eğer Ankaradaysanız verin servise ilgileniyorlar başka şehirdeysenizde ups le istanbula gidiyor ordada sıkıntı olmadı. PCnin kutusuna problemleri yazıp verebilirsiniz arkadaşlar tüm bu dediğim problemlerden kurtuldum..

    BİRDE SORMAM LAZIM 120GB SSD KULLANANLAR ACABA NASIL DEPOLAMA ALANI YETERLİ OLUYOR MU ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack0fClubs -- 14 Ekim 2016; 19:53:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: menagon61

    Vay bee 2 yıl 1 ay oldu cihazı alalı 🙂
    1470 tlye aldığım cihazı suanda 2. Elde daha iyi bir fiyata satabilirim 😂

    Herneyse bir kaç şey paylaşayım bende deneyim olarak.

    Arkadaşlar bu cihazın içinde gelen hddyi güzelce sökün ve çöpe atın.Bu kadar lanet bir donanım olamaz.
    SSD ve ram takviyesi yapın ve performansın keyfini çıkartın.Yılda bir bakım yapın düzenli ısınma sorunu yaşamazsınız.
    Bu cihazın en sevmediğim yanı ilk aldığım zamanlarda hoşuma giden mat ekran muhabbeti.Artık çok kötü geliyor bana hatta alternatif arıyorum varmı değişen edem paylaşsın.


    hocam bende samsung evo 850 250gb ssd var
    dvd-r söküp caddy ile hddyi de taktım.
    8 gb ram var
    ekran kartımız malum gtx850m

    bu donanımla battlefield 1 i oynayabilir miyiz ?




  • Jack0fClubs kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olmuyor bir süre sonra windows şişiyor şu an yalan olmasın diye tekrar baktım 52.6GB civarı windows klasörü. Titiz kullanmama rağmen durum bu. Hele Visual Studio ile falan uğraşıyorsan mecburen Xamarin gibi yazılımları kuramıyorsun yer kalmadığı için Tabi bu 1.5 senelik kullanım sonrası. Ancak almışken az daha verin 240GB alın pişman olmazsınız merak etmeyin.
  • Yeni bi sarj adaptorune ihtiyacim var sizce nerden almaliyim? Orjinali yandii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destopret kullanıcısına yanıt
    Ankara'da Kızılayda Alfa Bilgisayar var orayı sorun isterseniz
  • Herkese iyi günler. Ocak 2015 den beri sorunsuz şekilde kullanmaktaydım. Windows 8.1 Pro yüklü ve üniversitenin sağladığı imkandan dolayı Dreamspark'tan üyelik aldım. Ancak Haziran ayından beri özellikle Matlab de sıkıntı yaşıyorum. Önceden 2012a sürümü yüklüydü ve en basit bir grafik bastırmada 5 dk bekliyordum. Dün pc ye format attırdım ve Matlab in 2015a sürümünü yükledim ama sıkıntım devam ediyor. Bu sorun neden dolayı olmuş olabilir? Çözüm önerileriniz nelerdir?
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim almaktan vazgeçirdiniz :) Aldığınız hayır duasıyla ölümsüz oldunuz ama bişey daha sormak istiyorum. Ben 250gb 750 evo modelini almak istiyorum 850 evoyla arasında değecek bir fark varmı günlük kullanımda yoksa 750 evo yeterlimi ?
  • 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.