Şimdi Ara

Asus Vivobook s14 TN3402 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gündelik kullanabileceğim şarjı uzun giden, hafif bir laptop arıyorum.

Şu laptop çok hoşuma gitti fakat şarjı ne kadar gider, almaya değer mi, bilinen bir sorunu var mı çok fazla bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim.

Ayrıca farklı tavsiyeleriniz olursa onlarıda değerlendirmek isterim. Teşekkürler.

Asus Vivobook S 14 Flip TN3402YA-LZ318W Ryzen 5 7430U 16GB 1tb SSD 14" Wuxga IPS (Dokunmatik Ekran) Windows 11 Home Bilgisayar + Webzone Çanta

https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-s-14-flip-tn3402ya-lz318w-ryzen-5-7430u-16gb-1tb-ssd-14-wuxga-ips-dokunmatik-ekran-windows-11-home-bilgisayar-webzone-canta-p-HBCV00006W1EKM?magaza=webzone&

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 16 gb ram o cihazın hakkını veremez. 7430 u işlemci de yani; 7540u olsaydı neyse. Bu tip bir cihazda 32 gb ram altı almak ölü yatırım. Ram artmıyorsa.

www.n11.com
    Lenovo ThinkBook 14 2-in-1 G4 IML 21MX002VTRAR51 U7-155U 32 GB 1 TB SSD 14" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/lenovo-thinkbook-14-2-in-1-g4-iml-21mx002vtrar51-u7-155u-32-gb-1-tb-ssd-14-dos-dizustu-bilgisayar-61687736

Teşekkür ederim yorumunuz için. Sadece internette gezinmek, video izlemek vs gibi basit işlemler için kullanacağım. Yinede yetersiz mi kalır?

• Ramin fazlası her zaman iyidir; özelliklede gpu paylaşımlı ise. Şahsi olarak 32 almak daha mantıklı. Benim attığımda av1 codec desteğide var. 7430u da yok. İlerde satmayı düşünürseniz; ekstra dönüşüde olur size. Tabii tercih sizin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.