Şimdi Ara

Asus Vivo Tab mı, Wacom 13HD mi önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam wacom un az buz değil %20 hissesi samsungda. ama ben biraz uzun süreli oynama imkanı buldum wacom kalemli bir düzgün tablette yani grafik tablet değil bildiğin tablette. ekranın cam olması ve elinin kayıyor olması beni acayip rahatsız etti el yazım bir anca bozuldu herşeyi büyük yazmaya çizmeye başladım. hiç hiç hiç rahat değilmiş. ufak böyle galaxy not serisi telefonlarda felan alışveriş listesi yapmaya güzel de diğer konularda bendeki en ucuz wacom tabletin verdiği hissi bile veremiyor. tabi zevk meselasi ya da alışınca camın üzerinde de kullanılır belki ama ben sevemedim tablette şimdilik
  • Tanıdığım birçok karikatürist arkadaşım, wacom da kullanarak çizim yapıyor, tablet de..
    Çizebiliyorsanız taşa da çizersiniz, suya da, Anladınız siz onu :)

    Ben bu sıralar Asus vivo tab note 8 ile ilgileniyorum. Bildiğim kadarıyla 1024 basınç varmış ve kalemi de piyasada bulunan kötü dokunmatik kalemlerden değil, wacom.
  • Sırf şu bölüme mesaj atmak için üye oldum. Başka gören biri olursa yanlış bilgi edinmesin diye yazıyorum bunları. Asus vivotab bir windows tablet pcdir. Wacom cintiq 13 hd ise profesyonellere yönelik geliştirilmiş (illüstratör,3d modeler, digital artist, karikatürist, grafiker) işletim sistemi olmayan üst seviye çizim tabletidir. Şöyle özetlersek asus vivotabla çöp adam çizerken cintiq ile rembrant van rijn reprodüksiyonu çizmek arasındaki fark gibidir.Yani bir illüstratör digital artist vesaire değilseniz bu alet sizin hiçbir işinize yaramaz. Bir sanatsal endüstri cihazıdır. Ve bir bilgisayara ihtiyaç duyar. Asus vivotab'sa wacom kaleme sahip olması onu bu seviyeye çıkarmaz. Stabilde çalışmıyor zaten. Ben genellikle dışarıda skeç atmak için kullanırım. Ama bir çalışmayı finailize etmeniz zordur bu alette. Yanındaki kalem sadece ek bir özelliktir esas amacı değildir. Aralarındaki fiyat farkından da zaten durumu anlayabilirsiniz.

    asus vivotab note 8 =650 tl dir.
    Wacom cintiq 13 hd (işletim sistemi yoktur) =3500 tl dir.
    wacom cintiq companion( işletim sistemli)=5500 tl dir.

    Tekrarlıyorum bir güzel sanatlar öğrencisi veyahut bu endüstride çalışan biri değilseniz wacom cintiq hiçbir işinize yaramaz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.