Şimdi Ara

ASUS VG248QE hareketli sahnelerde bozulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar alalı bir kaç hafta oldu ama bir türlü alışamadım konu başlığında belirttiğim gibi
    sıkıntım hareketli sahnelerde ekran bozulamalar yapıyor. oyunu filmi geçtim facede aşşağı yukarı yaptığımda bile resimlerde yazılarda bozulmalar var. sabitte hiç bir sıkıntı yok ama hareket etmeye başlayınca görüntü bi garipleşiyor. lightboost teknolojisi bunu düzeltmeye yarıyor. ama ne yazıkki sadece 3d'de oluyor sanırım açamadım. internette biraz araştırdım blur busters ile lightboostu açmayı başardım ekran kendini 3d moduna aldı ve 120 hz de kendini sabitledi. istediğim olmuştu bozulmalar gitmişti. ama bu seferde renkler kötüleşti parlaklığı yarıya indi. ve ekran 3d modunda olduğundan hiç bir ayar yaptırmıyor bana bunlarıda düzeltemiyorum. bu ekranı kullanan başka arkadaşlarda vardır yada bilende vardır onlarda böle hareketli sahnelerde bozulamalar varmı ? yada 3d ye geçmeden lightboostu açılabiliyormu sizde. hepsini geçtim bendeki ekranmı sıkıntılı acaba forumda bu ekranda böle bir şikayette bulunan görmedim ama ben biraz takıntılı biriyim bu beni acayip rahatsız ediyor. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

NOT : Siz söylemedende söyleyeyim, bütün kablo ve girişleri denedim hepsinde aynı sonucu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelleco -- 7 Nisan 2016; 2:59:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.