Şimdi Ara

ASUS USB-N14 802.11 WİFİ adaptör?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üst kattaki airtires rt204 modeme masaustu pcmden adaptor sayesinde bağlanıyorum.bugune kadar pek sorn yoktu 4 5 gündür online oyunlarda inanılmaz ping var.Speedtest yaptıgım zaman max 50ping cıkıyor wowda ortalama 1kms var.Ne yaptıysam pingi indiremedim sorun modemdenmi kaynaklanıyor,yoksa benm pc denmi anlayamadım.Bide sacma gibi gelicek ama bursada lodos internet bağlantılarını etkilermi?

• ortak kullanılan internette gayet normaldir. diğer şahıs dosya-video indirme yaparsa ne olacaktı, ve modemin kablosuz desteğinin 54mbps olmasıda iyi değil.

Şuan için yapabilecekleriniz modeme firmware update, usb adaptöre driver güncelleme. modem arayüzünde qos desteği varsa birşeyler yapılabilir.

Bunların dışında yeni nesil bant genişliği yönetimi bulunan bir modem satın almak en doğrusu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 31 Ocak 2015; 21:01:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw saolhasın.yeni bi cihaz şuan için alamıyacam ama modeme uptade ve adaptore uptade deniyecem ins ping biraz düşer ortalama 3 aydır ortak kullanıyorum son 1 haftadır var bu ping meselesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.