Ürünü 400TL'ye alıyorsunuz. Ürün faturası ile Asus sitesinde formu dolduruyorsunuz. Size 350TL iade yapıyor. Ürün 50TL'ye geliyor. Geri ödeme en fazla 3 ay içinde yapılıyormuş. Üründen çok memnunlar kullananlar. Ben aldım 1 tane. Stok tükenmeden alın. (Bitti) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 11 Temmuz 2022; 18:12:38 > |
Asus USB-AC58 Wifi 400TL'den 50TL'ye geliyor ( Bitti )

-
-
Güzel fırsat ama asus daha kendilerine garantiye yolladığım ve kırdıkları monitörün parasını vermeyen bir firma. Umarım geri ödemeyi alabilirsiniz.
Uzun zamandır asus fanıydım ama daha yaklaşmam.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 11 Temmuz 2022; 11:58:15 > -
16 haziranda almıştım. Kampanya 18 hazirandan itibaren geçerliymiş 😔 şans işte… -
Kampanyaya katılan arkadaslar urunun kampanyaya dahil olduguna dair ekran goruntusunu de alsinlar. Yedekte kalir boylece kanit. -
Turkcell Pasajdan Paycell ile alışveriş yapın 250 TL üzerine 50 TL veriyor. Bedavaya gelmiş olur. Sadece 1-2 ay 400 TL paranızı borç vermiş olursunuz.
-
Guzel fırsat gibi fakat ürün serii numarasi vs de gerekiyor degil mi cashback icin, yani ürünü teslim almak gerekiyor basvurmak icin degil mi?
-
Ederi zaten 50 TL -
Eğer aynı ürün ise 2-3 yıl önce almıştım ancak çekim kalitesi berbattı. Hala kutuda bir yerde duruyordur. TP-Link almıştım bundan daha iyi çekiyordu.
-
Ekran kartı aldığımda iade yapmadı Asus, aradık anlattık faturalı 0 ürün ama almadık, geri ödemeye güvenip de almam ben olsam. -
Faydalandım tesekkürler -
Turkcell mobil ödemede geçerli sizin dediğiniz yani turkcell hat istiyor -
alinir mi arkadaslar ne dersiniz ?
-
Bitti galiba. -
tam sepete attım ödemeye geçtim stokta yok dedi
-
Onay süresi en az 20 gün yazıyor. Geri iade süreniz bildiğiniz üzere 14 gün. Yani Asus stok doldu diye iade yapmazsa ürün elinizde patlayabilir
-
400 TL'yi 3 ay faize koy zaten 30-40 lira gelir güzel taktik Asus u tebrik ederim. Güzel yere olta atmış Bu tarz kampanyalarla sadece markalara faizsiz kredi vermiş olursunuz adamlar sizin paranızla havadan para kazanır sizde sanırsınız ben çok ucuza aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 11 Temmuz 2022; 11:38:27 > -
Riske atamadim ben. Sonradan da ugrasmak istemiyorum -
onerdigin gibi yaptim simdi, hakikaten bedava olacaksa iyi bakalim, tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 11 Temmuz 2022; 12:2:12 > -
Bu geri ödeme kampanyasından sonra fiyatları öyle bir şişirdiler ki firmalar, sanane kardeşim asus müşterisine veriyor kampanya yapıyor firma hemen çakıyor zammı sanki firmaya yapılıyor kampanya
En Beğenilen Yanıtlar

Markete gidin ekmege 1tl uzatin. Sonra kasada " ederi bu zaten " deyin. Bakalim Turkiye 2022 doneminde alabilecek misiniz
![]() Suan hicbirseyin ederi eder degil zaten. |
Ederi zaten 50 TL
|
ben 5-6 ay sonra 10-20 mailleşmeden sonra iade alabildim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X