|
Asus Prime b450m-k, geçen gün usb 4 adet 3.1 portu çalışmaz hale geldi. Servise gönderdim. Ücret talep etti. Ücreti kabul etmedim. Kart geldi, 1 uzun 3 kısa bip sesi veriyor. Sistem açılmıyor. Usb port arızası için giden kartın ölüsü geldi. Tekrar onarım talep ettim kabul edilmedi, ya 1500 lira ödemeyi kabul et ya da yasal haklarını ara dediler. 15 yılda 4 asus anakart aldım. Bugün itibariyle asus benim için bitti. Asus un servisine asla güvenmeyin, garanti kocaman bir yalan. Üstelik kartı bozuyorlar. Ama bu burda bitmeyecek, yasal haklarımı arayacağım, Tüketici hakem heyetine başvuracağım, tüm şikayet kanallarına mağduriyetimi anlatacağım, bilgisayarla ilgilenen herkese Asus un nasıl garanti politikasını uyguladğını anlatıyorum. Garantiden anladıkları sadece bios güncellemek, değişim yok, bakım onarım yok. Benim için ömür boyu Asus bitmiştir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 28 Eylül 2022; 0:53:5 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt