< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muroekc -- 16 Mayıs 2025; 18:1:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Asus Tuf Rtx 5070

-
-
Psu yeterli olur, 5070 icin pahali tabi ,9070xt parasi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart peak olarak 310w a kadar çıkmış. elinizdeki psu da sorun çıkmaz.
-
Önerilen psu 750 niye yazıyor peki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fazla fazla veriliyor o degerler,sendeki psu cok eski degilse yeterli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 16 Mayıs 2025; 18:58:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı kart 6500 lira daha ucuz sana nasıl fiyatı uygun geldi merak ettim ? markası asus olunca birşey değişmiyor fps aynı performans aynı bitane fann fazla olunca 3/5 derece anca fark eder 6500 lira yazık işlemci ram anakart parası
33 lira bütçen varsa ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 16 Mayıs 2025; 20:11:12 >
-
Nasıl yani markanın hiç önemi yok mu sadece isime para verildiğini düşünmüyorum ya Asus msı gibi markalar tamam kalite olarak belki aynıdır ama her marka da aynı kalitede olduğunu düşünmüyorum. O kadar para vermişken uzun süre kullanmak istiyorum tabiki
kartı nvidia üretir asus yada msı değil
nvidia kartı firmalara gönderir onlar üzerine kendi tasarımları soğutucuyu ekler piyasaya sürer hepsi bu kartın ömrüyle bunların alakası yok
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-5070.c4218
burdan istediğin kartı incele
-
bay çok bilmiş konuştu. eksik rop sayısı mesela fiyat farkı yaratabilir mi? asuslarda 1 tane görmedim. gelen şikayetler hep innodan.
-
Bu paraya 9070 XT alınır.
-
Bu paraya 9070 xt nerden alınıyor ben bulamadım da
eksik rop mu
hala kapanmadı mı şu konu
birkaç tane kartta çıktı diye bütün serinin ropunu eksik ilan edeceksiniz elinizden gelse
siz asus verginizi verin f/p alacak olanlara karışmayın
yabancılarda zerre marka takıntılığı yok en ucuzunu al geç diyor bizimkiler marka takıntılığı yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 18 Mayıs 2025; 13:18:18 > -
Fiyat farkının nedenini söyledim marka takıntılığı ile alakası yok. Elinizde ropu eksik olmayan inno3d var sanırım paylaşır mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 18 Mayıs 2025; 13:34:45 > -
düz 5070'de hiç eksik rop sorunu raporlanmadı ki 1 tane rastlayana denk gelmedim ne redditte ne youtube da. raporlanan öbür 5070 ti 80 ve 90'da aylar önce vardı şimdi de yeni rop problemi yaşayan yok
nvidia gidip yav bu dandik firmalara ropu eksik gpu iteleyelim mi diyor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 18 Mayıs 2025; 14:22:22 > -
Dediğiniz gibi bir sorun yaşayan olmamış ropla alakalı aklımda 5080ler kalmış. Asus gereksiz pahalı şahsen galax tercih edip öneriyorum.
-
Asus ucuz aslında yurt dışında vs. bizim Galax, İnno3d'lerden bile ucuz döviz bakımından
biz çok fahiş fiyatlar ödüyoruz
tuf gerçekten şık bir kart ama pahalı olmadığı zaman alınmalı sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 18 Mayıs 2025; 14:35:44 > -
Foruma çok birşey danışmamak lazım anladığım kadarıyla 33K ya Tuf bulduk iptal ettik şimdi yok hiçbir yerde :)) Olan yerde de vade farkıyla 40 45 K oluyor karta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muroekc -- 18 Mayıs 2025; 14:52:44 >
Sen mesajları okumuyosun galiba yukarda paylaştım
www.n11.com
Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16-gb-256-bit-gddr6-ekran-karti-76298438?magaza=tebilon&utm_source=donanimhaber&utm_medium=cpc&utm_campaign=dhn11
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam ben Galax olanını kullanıyorum 28 bine aldım 5070 çok güzel kart her şeyi 2K çözünürlükte ultra ayarda oynuyorum vram yetmez metmez diyolar yetiyo yetmezse satarız 1080p oynayan biri alır oynar alın geçin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 18 Mayıs 2025; 15:15:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan bende 1080p monitör var yakın zamanda da 2K monitöre geçemem geçersem oled alıcam çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- gpu 100 kullanıyor
- düşey senkronizasyon nedir
- g sync nasıl açılır
- gpu ölçekleme nedir
- dlaa nedir
- fsr nedir
- ekran kartı resetleme
- ryzen ai max+ 395
- 5060 laptop
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X