Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.983
Cevap
69
Favori
269.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nerd Miner

    Soğutma dizaynı hatalı bir cihaz bilmekte fayda var.

    msı ile asus soğutma konusunda pek rakip olamaz bence , ayrıca aynı özelliklerde msı alayım desen direk 2k fark ediyor . Param olsa elbette msı almak isterdim ama 8300 tl ye daha iyi bir bilgisayar malesef yok .




  • Yarın arayıp soracağım Asus u. Dediğim gibi 3 laptop var evde hepsinden geliyor. En çok benim pc den geliyor. Diğerleri yok denecek kadar az. İade etsem beklemek zorunda kalacağım yaklaşık 1 ay boşa gidecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an izledim,incelemesine göre çok iyi laptop.Benchmarklar i7 9750h'i sollamayı geç baya geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murattarikulu

    sürekli var bu ses. Oyun falan açtığımda sanki çok az daha artıyor gibi ses. Normal kullanırken o ses duyulmuyor sadece kafamı yaklaştırırsam duyuyorum. Web de araştırdığım kadarıyla bobinden gelen bir ses olduğu Bir problem teşkil etmediği yazıyor performansı etkilemiyormuş veya herhangi bir arızaya sebebiyet vermiyormuş.
    Hepsiburada kutuyu açınca iade kabul etmiyor, tüketici hakem heyetine başvuruyorsunuz öyle alıyorsunuz paranızı. Ama bu çok uzun sürebilir, coil whine olduğu için hepsiburada kabul de edebilir servise gönderdikten sonra. her halükarda 2 hatayı gözden çıkarın gönderirseniz, thh ise 2 ay
  • İlginç ürün bilgisayardan girince gözükmüyor telefondaki uygulamadan gözüküyor.Model galiba bugün konulmuş. Satıcıyı ilk defa dörüyorum sizce hızlı gönderme bakımından güvenilir mi?

    https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa506ii-bq200-amd-ryzen-7-4800h-8gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000UMKL4?magaza=GpnTeknoloji




  • Murattarikulu M kullanıcısına yanıt
    Gaming laptop alıp fan sesinden rahatsızsanız siz başka seçeneklere bakın,incelemede 1 sn bile durmuyorlar üstünde, su kadar, bulut kadar normal bir durum, performans laptopu bu. Rica ediyorum ses muhabbeti yapıcaksanız iade edin, bizde burda sizi okumayalım.
    Bunu size karşı söylemiyorum, dünyada sessiz gaming laptop yok. Hem 150 fps olsun hemde fan sesi duyulmasın diyorsun. Isınma 80-90 gayet normal, bu fiyat bandında başka alacağınız laptop yok arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jocabonita -- 5 Haziran 2020; 20:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için sağ olun hocam, ekranı 144hz olsaydı ilk stoğa girdiği an sipariş verirdim. Siz hangi satıcıdan aldınız hocam? Süreçten memnun kaldınız mı? Ürün hakkında genel fikriniz nedir?
  • arkadaşlar içindeki ram 8 GB DDR4 3200 MHz , CL 'si kaç acaba cl16 mı 20 mi veya 22 mi. ilave ram almayı düşünüyorum. kullanıcı arkadaşlar yardımcı olabilirmi
  • CL 22 diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Aralık ya da ocakta idi sanırım, 705fx du 3709 almıştım. 17 inç 32gb RAM, 1tb ssd 1tb normal hdd, gtx1660ti ve ryzen7 işlemci.

    8900 TL ye almıştım o zaman. Şimdi satılıyor mu bilmiyorum. Pubg oynarken işlemci 92c , ekran kartı 86c sabit çalışıyor. Ultra ayarlar 60fps alabiliyor. Genel olarak çok memnunum cihazdan. Bu sıcaklığın yüksek olduğunu düğünmüştüm başlarda. Şu an cihazın normalinin bu olduğunu düşünüyorum. Sonuçta istediğim oyunu açıp takılmadan oynuyorum , sunmasını beklediğim performansı kesintisiz alıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşeeküür ederim sağolun.
  • Beyler Laptop siparişini P.Tesi akşamı vermiştim bugün elime ulaştı.


    Şu klavyenin pavyon gibi yanıp sönmesini nasıl engelliyeceğiz.


    1660Ti modeli.


    Bu arada laptop şuanlık iyi inşallah ileride bir problem yaratmaz.
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt
    Tuf Aura Core uygulaması klavye ışıkları ile ilgili sorununu çözüyor.
  • Ben de TUF modeli için biraz karamsardım.


    Ama ROG serisi pahalı ve Legion'ların Amd serisinin Amerika fiyatları 1300 dolara kadar çıkıyordu.


    O da en az 10000 demek TR'de. O yüzden bence alınabilecek en uygun en iyi bilgisayarlardan biri şuan maalesef ülke şartları belli.


    Ben de isterdim daha iyilerini almak ama maalesef yapacak bir şey yok şuan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istenmeyentuy

    Tuf Aura Core uygulaması klavye ışıkları ile ilgili sorununu çözüyor.
    Sağol hocam çözdüm. Habire renk değişikliği insanı çok yoruyor.
  • Arkadaşlar, klavyenin solunda (sol fan) kısmına doğru kulağımı yanaştırdığımda hafif bir cızırtı sesi geliyor, sarj aletini çıkarınca ses kesiliyor, sarj aletini takınca tekrardan hafif cızırtı başlıyor. bu durumu yaşayan var mı, bi kontrol eder misiniz, normal midir bu durum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miltech1 -- 5 Haziran 2020; 22:36:10 >
  • Çok yaklaşınca fan sesi geliyor, oyun oynuyorsam. Cızırtı değil bu.

    Kablo ucunuzu kontrol eder misini, tam yerleşmemiş olabilir. İlk taktığımda bende tam ittirmemişim temassızlık yapıyordu. İttirince düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jocabonita J kullanıcısına yanıt
    Sağ fan normal çalışıyor ama sol tarafa doğru cızırtı sesi oluyor. Sarj aletini çıkarınca yok olmuyor, azalıyor. ancak sarj aletini takınca kendini belli ediyor. normal kullanımda sesi duymuyorum ama kulağımı yakınlaştırdığımda cızırtı belli oluyor. herhangi bir sorun teşkil eder mi acaba bu durum?
  • deneyimlerimi aktarıyorum. normal kullanımda arada bir fanlar çalışıyor ve sessiz. bugün 1.5 saat cs go oynadım en yüksek sıcaklık 80 dereceydi. Ultra ayarlarda açtım oyunu. Elimi ekranın kasa ile birleştiği yere götürdüm köşelere ordaki sıcaklık'da normaldi. Ben şu ana kadar hiç ısınmayan laptop görmedim galiba. Hatta normal kullanımda bile yanan laptop vardı bende acer aspire 5920g 2007 model. Bunu ancak kendiniz deneyimleyerek anlayabilirsiniz bence arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3280 -- 5 Haziran 2020; 23:15:57 >
  • Beyler iki sorum var:
    1) 120Hz/144Hz modelleri Türkiye'ye gelecek mi?
    2) Alışveriş yapıp da memnun kaldığınız satıcılar kimler?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.