Şimdi Ara

ASUS TUF GAMING FA617NSR-N3003 28k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almayın kesinlikle almayın aynı satıcının aynı ürününü trendyol üzerinden satın aldım ürün garantisi mayısta başlamış ve ekimde 2 kere yetkili servise gidip parça değişimi yapılıp yenilenmiş ürün olarak çıkış yapmış bir ürün çıktı çok şükür ki daha önce benzer bir durum başıma gelmişti direk kutusunun deformesi den dolayı seri numarasınıı asusta sorgulattım bu gerçekler ortaya çıktı satıcı filan üstünü örtmeye çalıştı kendisine çözüm yollu sundum ama ayıbını örtmeye çalıştı iki attığın üründe aynı satıcıdan kinzy bulaşmayın güvenilir biri değil

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almayın kesinlikle almayın aynı satıcının aynı ürününü trendyol üzerinden satın aldım ürün garantisi mayısta başlamış ve ekimde 2 kere yetkili servise gidip parça değişimi yapılıp yenilenmiş ürün olarak çıkış yapmış bir ürün çıktı çok şükür ki daha önce benzer bir durum başıma gelmişti direk kutusunun deformesi den dolayı seri numarasınıı asusta sorgulattım bu gerçekler ortaya çıktı satıcı filan üstünü örtmeye çalıştı kendisine çözüm yollu sundum ama ayıbını örtmeye çalıştı iki attığın üründe aynı satıcıdan kinzy bulaşmayın güvenilir biri değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0C0mment -- 6 Aralık 2025; 11:53:13 >
  • geçenlerde şeye denk geldim satıcının daha önce sattığı kişilere adamlar 4 5 aydır piyasadalarmış ikinci el ve deforme olmuş yenilenmiş ürünleri filan sıfır adı altında amazon , hepsiburada , trendyol , pazarama gibi her sitede 0 adı altında satıyorlar bin bir türlü iğrençlikleri var bazıları hata pc almış iade etmiş yok windows yüklü diyip iade almamış o derece bu firmaya kimse bulaşmasın

Asus TUF RTX3070
    5 yıl önce açıldı
    Asus Tuf Gaming GT501VC
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.