Şimdi Ara

Asus TUF FX506HC/HE/HM İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
10
Favori
14.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MHEC kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam IPS Glow harici de iki noktada ışık sızması var. Bugün gideceğim bakalım ne olacak.

  • İnternetten aldığım bilgisayarı alıp Vatan Bilgisayar merkez şubesine gittim. Cihazdaki sorunu belirttikten sonra müşteri hizmetleri ufak bir kontrol etti. Ardından cihazın sıfır ürünle değişimini sağladılar. Kurulumu yapıp kontrolleri sağladıktan sonra cihazı teslim aldım. Şimdilik bir problem gözükmüyor.@Ray Kurzweil @MHEC

  • Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam.

    Ekran cs oynarken bana biraz karanlık geldi, nasıl bir renk ayarı yapmak lazım? Armory crate'den denedim ama tam istediğim sonucu alamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt

    Armoury Crate'de hazır renk profilleri ve sıcaklık ayarı mevcut gördüğüm kadarıyla, başka bir ayar seçeneği yok sanırsam.

  • Emresiss E kullanıcısına yanıt
    Onlara baktım da hala oyunları biraz karanlık görüyorum. Sanırım ekran kartı ayarlarından yapmak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MHEC

    Onlara baktım da hala oyunları biraz karanlık görüyorum. Sanırım ekran kartı ayarlarından yapmak lazım.

    Ben Armoury Crate üzerinde Racing veya Scenery modunu tercih ediyorum oyunda. Karanlık kısımları kaldırıyor Bannerlord'da deneyin isterseniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emresiss

    İnternetten aldığım bilgisayarı alıp Vatan Bilgisayar merkez şubesine gittim. Cihazdaki sorunu belirttikten sonra müşteri hizmetleri ufak bir kontrol etti. Ardından cihazın sıfır ürünle değişimini sağladılar. Kurulumu yapıp kontrolleri sağladıktan sonra cihazı teslim aldım. Şimdilik bir problem gözükmüyor.@Ray Kurzweil @MHEC

    Vatan bilgisayar şaşırttı beni sorun çıkartmamışlar. O halde güle güle kullanın :)





  • Kendimiz cihaza RAM ve SSD eklediğimizde cihaz garanti dışı kalıyor mu? Ya da Asus Türkiye teknik servisi RAM ve SSD yükseltme yapıyor mu, yapıyorsa ücretli mi? Bu konularda bir bilginiz var mı ona göre yarın bir konuşayım teknik servisle. @Ray Kurzweil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emresiss

    Kendimiz cihaza RAM ve SSD eklediğimizde cihaz garanti dışı kalıyor mu? Ya da Asus Türkiye teknik servisi RAM ve SSD yükseltme yapıyor mu, yapıyorsa ücretli mi? Bu konularda bir bilginiz var mı ona göre yarın bir konuşayım teknik servisle. @Ray Kurzweil

    Kendiniz yapabilirsiniz cihaza zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmıyor.

  • Cihazın resmi sayfasındaki driverlardan kurulması gereken var mıdır? İlk mesajda bulunan, BIOS 305 sürümüne güncelleyen Hotfix harici yok sanırım. MyAsus, GeForce Experience ve Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri denetleyip kurdum ve aygıt yöneticisinden birkaç sürücünün sürümlerini kıyasladım. Ancak belki gözden kaçan veya denetlemelerde çıkmayan bir sürücü mevcuttur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emresiss

    Cihazın resmi sayfasındaki driverlardan kurulması gereken var mıdır? İlk mesajda bulunan, BIOS 305 sürümüne güncelleyen Hotfix harici yok sanırım. MyAsus, GeForce Experience ve Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri denetleyip kurdum ve aygıt yöneticisinden birkaç sürücünün sürümlerini kıyasladım. Ancak belki gözden kaçan veya denetlemelerde çıkmayan bir sürücü mevcuttur.

    Asus smart display control ile reflashrate service'ı yükleyin.

  • Arkadaşlar laptobun içinde gelen orjinal Samsung 3200 Mhz RAM boşa çıktı. İsteyene uygun fiyata veririm. Dual channel yapmak isteyen olursa birebir uyumluluk ile kullanabilir.

  • Arkadaşlar DTS X Ultra uygulamasında şöyle bir hata alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?




    Asus TUF FX506HC/HE/HM İnceleme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Arkadaşlar DTS X Ultra uygulamasında şöyle bir hata alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim?




    Ses sürücüsünü ve DTS Ultra'yı kaldırıp tekrar yükleyin.

  • Cihaza 8 GB DDR4 3200 MHz RAM ekledim, konuda da bahsedilen Kingston modelini satın aldım. Ancak şu anda HWinfo ve CPU-Z'de 1330 MHz yani 2666 MHz'de CL19 çalışıyor gözüküyor. Desteklenen ise olması gerektiği gibi 3200 MHz gözüküyor. Görev Yöneticisi ve Armoury Crate'de ise 3200 MHz gözüküyor. Herhangi bir sorun göremedim, dual channel çalışıyor ve kapasite 16 GB oldu. Driverlar güncel, BIOS 305 kurulu, Windows Updatelerini yaptım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emresiss -- 25 Eylül 2021; 1:22:5 >
  • 306 numaralı yeni BIOS sürümü çıktı arkadaşlar. Yapmanız tavsiyedir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ray Kurzweil

    306 numaralı yeni BIOS sürümü çıktı arkadaşlar. Yapmanız tavsiyedir.

    Ne gibi bir fark var acaba? Bug fix yazıyor. Pc'yi açarken 16 saniye falan siyah ekran oluyor, sonra asus logosu görünüp kayboluyor ve giriş ekranı geliyor. O siyah ekran kısmının süresi azalsa keşke.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MHEC

    Ne gibi bir fark var acaba? Bug fix yazıyor. Pc'yi açarken 16 saniye falan siyah ekran oluyor, sonra asus logosu görünüp kayboluyor ve giriş ekranı geliyor. O siyah ekran kısmının süresi azalsa keşke.



    Alıntıları Göster

    Şikayetlerle alakalı düzeltme diyor. Tam içeriğini bilmiyorum ama benim farkettiğim F1'de yüksek FPS'lerde hızlı giderken araçlarda ghosting oluyordu güncellemeden sonra düzeldi. Reflashrate service ile BIOS peş peşe yayınlanmış zaten onunla alakalı olabilir. Panelin tepkime süresini iyileştirmişler sanırım.





  • Arkadaşlar selamlar. Bu modeli almak istiyorum, tavsiye eder misiniz? Yardımlarınızi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omarcook O kullanıcısına yanıt

    HC ve HE modelleri 9-10 bin bandında alınabilecek en iyi model.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.