Şimdi Ara

Asus Teknik Serviste yaşadığım haksızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha 1 yıl önce satın aldığım Asus laptop geçen gün yandı ve servise gönderdim. 1 yıllık garantisi sürüyor. Servisten bana 2200 lira fatura çıktı. Bilgisayarı geçen sene 1800 liraya almıştım. 2200 liraya yeni bilgisayar alınır. Laptopa sözde sıvı dökülmüş ve bu sıvı anakartın yanmasına sebep olmuş ki ben anakartın yandığını düşünmüyorum. Ekrana bağlı kablolarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Arka kısmı çıkıyordu ve laptopın ekranını kaldırıp indirirken kablo sıkışıyordu. Bu zamanla koptu ve yanma oldu. Garantisi olan ürüne kullanıcı hatası diyerek 2200 lira fatura çıkarıldı. Kullanıcı hatası çıkmasının sebebi ise sıvı teması olması ki hiç bir şekilde sıvı teması olmadı. Bu dırumu sizinde değerlendirmenizi istedim. Konuyu teknik yardım kısmına açmayı düşündüm. Ama burayı uygun gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 23 Kasım 2017; 22:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • teknik servis fiyat verdiği cihaza fotoğrafta yükler hocam sıvı teması varsa bakıp zaten anlarsınız yoksada itiraz edebilirsiniz
  • Bence itiraz edin ve hakkınızı arayın. Sıvı dökülseydi bile anakart o kadar kolay yanmazdı. Anakartın yanması için baya bir sıvı dökülmesi hatta bilgisayarınızın suya filan düşmesi lazım veya dökülen sıvının altta yer alan havalandırma boşluklarından filan girmesi gerekir.

    Sıvı dökülmelerinde genelde önce klavye gider. Annem kendi dizüstüne kaç defa su döktü hemen sildik ve servislik olmaktan kurtuldu. Önceki dizüstüne kola dökmüştü sadece klavyesi bozulmuştu ona servis baya uçuk fiyat vermiş bizde tanıdık başka yere çok daha ucuza yaptırmıştık. Gerçi klavye adam gibi çalışmadı zaten bilgisayar çok eskiydi.

    Kısaca siz hakkınızı arayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.