Şimdi Ara

ASUS'tan 'AKILLI' oyuncu kulaklığı 'ROG Strix GO 2.4' inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    ASUS'un PC, Konsol, El Konsolu, Cep telefonu, tablet ve USB-C üzerinden bağlanan ses kartı destekli her cihaz ile uyumlu kablosuz kulaklığı Rog Strix Go 2.4 test masamızda.
     
     



  • Tabi sesi yapay zeka ile aktardığı için akıllı olması çok normal.

  • o mobil konsolun markası nedir, çok hoş duruyor

  • Videoyu izlemeden yazıyorum 2000tl vardır temiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ürünü incelerken türünün tek örneği dediniz ama aynı özelliklerde başka ürün de var. Tüm platformlarda çalışabilen wireless kulaklık (steelseries arctis 1 wireless) rica etsem bir karşılaştırma yaparmısınız. Aralarında bir fark var mı? Teşekkürler.

  • Merak edenler için konsol MOQI i7s

  • coaxem kullanıcısına yanıt
    keşke merak etmeseydim 400 dolar çıktı ürün
  • realteco kullanıcısına yanıt
    Zaten sadece konsol değil akıllı telefon, eski Nokia NGage gibi bir tasarımı var. Ama herhalde sadece kulaklıkla konuşulur bununla
  • 1500-2000 arasında para verdikten sonra kalite istemek sanırım hakkımız heleki asgari ücretin 2400 lira olduğunu düşünürsek

  • Aslında türünün tek örneği değil,daha uygun fiyatlı olan steelseries'in arctis 1 wireless modeli var, aynı özellikler,aynı çalışma mantığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnDoe297 -- 2 Haziran 2020; 10:44:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünün yurt içi ve yurt dışı pek bir incelemesi bulunmamakta o yüzden kulaklık arayışında olanlar için deneyimlerimden bahsetmek isterim.

    Sıradan bir ev kullanıcısıyım yani odyofil değilim. Daha önce Hyperx Cloud 1, Logitech g533, Sennheiser Game zero ve Audio Technica ath M50x deneyimim oldu. Kablosuz olarak kullanılan, mikrofonu fena olmayan ağırlıklı olarak oyunda kullanmakla birlikte tüm isteklere cevap verebilecek bir kulaklık arayışında idim. Ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanmaktayım.

    Taşıma çantası çok güzel. Tasarım çok güzel, diğer oyuncu kulaklıkları gibi kaba bir kulaklık değil, kafa üstünde hafif hissettiriyor ve kulaklara basmıyor.

    Type C dongle kaba değil ve tasarımının Corsair virtuoso daki gibi düz değil de 'L' şeklinde olması çok ince düşünülmüş, özellikle mobil kullanıcılar için.

    Ürünün Hi-res sertifikası olmakla birlikte yalnızca kablolu bağlantı için sertifikasyonu olduğu özellikle belirtiliyor. Ön yüklü gelen flat ses ayarı ile kablosuz bağlantı üzerinden dinlemeye ilk başladığınızda etkileniyorsunuz, ev kullanıcısını tatmin edecektir. Ancak Equalizer ile kendi dokunuşlarınızı yaptığınızda ise 40 mm olan sürücülerin daha başarılı işler çıkardığını görüyorsunuz. Baslar yumuşak, tizler midler boğulmuyor. Kablolu kullandığınızda ise kalite gerçekten bir gömlek üste çıkıyor. Oyunlarda müziklerde direk farkı hissediyorsunuz. Gene de kablolu kullanımda müziklerde ath m50x in oyunlarda ise game zero nun bir tık gerisinde hissettiriyor. Her işe yarayayım demeye çalışan kulaklık için gerçekten başarılı. Şunu da belirteyim kablolu kullanımda 'Pinpoint accuracy' nin arttığını hissediyorsunuz. Ses sahnesi daha da geniş hissettiriyor. Ses sahnesi dar sonuçta kapalı tip bir kulaklık ancak kablosuz modda kullanmama rağmen oyunlardaki frag oranım direk arttı.

    Ürünün built-in bir mikrofonu daha var ve gerçekten başarılı. Takılıp çıkarılabilir olanı kullanmıyorum zaten belirgin bir farklılık da oluşturmuyor. Farklılık oluşturan şey ise AI gürültü engelleme özelliği. Gerçekten çok başarılı. Genelde incelemelerde gürültü engelleme açıldığında mekanikleşen sesten bahsedilmekle birlikte ben yaptığım ses kayıtlarında ve oyunda karşı taraftan aldığım geri bildirimlerde bu durumla karşılaşmadım. Nispeten az ses seviyesinde bir ortamda olmam bunda bir etkendir diye düşünüyorum.

    Asusun Armory yazılımı güzel ancak stabil değil, yazılımsal sıkıntılar yaşatıyor. Güncelleme şart. Ürün ön yüklü olarak 5dk bir uyku moduna geçiyor ilk iş yazılımdan onu arttırın. Üzerindeki tuştan sürekli aç kapa yapmak zorunda kalıyorsunuz. Batarya süresi gayet uzun.

    İlk bir hafta mobilde olsun bilgisayarda olsun mesafe bağımsız seste kopmalar yaşadım. Siteden son firmware güncellemesini yaptıktan sonra bir daha sıkıntı yaşamadım.

    Şu aralar kulaklık fiyatları uçtu. Bu ürün yurt dışında da pahalı bir ürün. Benim aradığım konsepte uyduğu için paraya kıydım ve şu an için memnunum. Umarım kulaklık arayışında olanlara yardımcı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krtlkDr89 -- 2 Haziran 2020; 19:16:2 >




  • q10 alır rahat rahat kullanırım. bunun fiyatına 3-4 tane q10 alınır

  • Asus ürünleri neden bu kadar pahalı. Psu çıkartır piyasadaki psuların 2 katı, sıvı soğutma çıkartır yine piyasanın 2 katı.

  • krtlkDr89 kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık kral
    Almayı düşünüyorum yarın hala memnun musun ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.