Şimdi Ara

Asus T100 HDD takılabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus Transformer Book T100 DK002H modeline (500GB HDD olmayan model) SSD HDD takılabiliyor mu acaba?

Takıldığında ağırlıkta ve pil kullanım süresinde olumsuz yönde fazla fark oluyor mu?

64 GB class 10 micro SD ile kullanmada sorun var mı?

• 7 yer gezdim ve 500 gb lığı bulamadım sonra düz versiyonu 870tl ye aldım bugün 64gb micro sd kart ile kullanma planım var ancak dock da yapı varsa elimde 1tb notebook hdd si var anında montahlarım
  • Eğer 500gb harddiskli dock almadıysanız maalesef hard disk takamazsınız . Daha önce T100 forumlarını az biraz incelerseniz pek çok yerde yazıldığını görebilirsiniz.

500Gb docklu alırsanız pil ömrü pek değişmez, harddisk kullanımda değilken çalışmaz. Harddiskli dock alırsanız ondaki harddiski SSD ile değiştirebilirsiniz.

SD kart kullanımında sıkıntı yok fakat programları buraya yüklerken lisanslama sorunu ile karşılaşılabilir deniyor (yabancı Asus forumunda okudum). Programları buraya kurmak veya burayı yerel disk gibi göstermek biraz çetrefilli diye biliyorum fakat kullanmadığımdan emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    ssd anakartıma uyumlu mu ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.