Şimdi Ara

ASUS SX061 LENOVO Y570

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba geçen günlerde asus un k53sv sx061 ürününü aldım forumda gezerken lenovonun y570 modelini gördum ben bir teknolojı firmasında çalsıtıgım için asus u 1299 tl aldım sımdı diorum ki y570 mi alsam yanı cok fark edermi ekran akrtı performansı birinde i5 dier de i7 işlemci var bu benım için önemli bi etken deil ben mail excel için kullanır ve oyun oynarım demem o ki asus gt 540 ile lenovo gt555 arada ki ekran kartı için o parayı ödemye deger mi çünki asus u cok iyi fiyata aldıgım için soruyorum bu soruyo ona göre iade edicem 1 ay daha sıkıp lenova alcıam sırf grafik için ?



  • normal kullanım için asus işini görür 540m kartıda son çıkan oyunları bf3 15-20 fps düşük fps de de olsa üstesinden gelir.diğer oyunları 30-45 fps arasında oynatır.y570 grafiker olarak tabiki daha iyi oyun oynama alışkanlığın fazla yok arada oynarım diyorsan lenovoya çokta gerek yok.
  • lenovoya bulasmada neyı alırsan al usta
  • niye lenovoya bulaşmasın ? Ben almayı düşünüyorum da lenovo y570 birazdaha açık konuşursan
  • Arkadaşım , 600 lira vermeye değmez arasa en fazla 3-5 fps oynar
  • lenovonun kartı çok daha performanslı oyun işine kaldıysan 6fps kalacak bişey değil iki kart arasındaki fark oyunuda göre 10fps nin üzerinde fark mevcut ve 10fps küşümsenecek orandeğil oyun performansı açısından ama kullanımına göre alması gereksiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    lenovonun kartı çok daha performanslı oyun işine kaldıysan 6fps kalacak bişey değil iki kart arasındaki fark oyunuda göre 10fps nin üzerinde fark mevcut ve 10fps küşümsenecek orandeğil oyun performansı açısından ama kullanımına göre alması gereksiz.

    valla hocam bilgisayarda exel de rapor yazıp sadece oyun yonarım yanı çizim yapmam ha bazı arkadaşlar diyecekki git monster al oyun cok oynuyorsan die ama gt540 ile 550 arasında fps oyunları oynarım lenova neden almıyım ? neden bulaşmıyım ?
  • lenovonun kartı tg 555m 540m ye oranla kıyasladım oyun derdin fazla yoksa almana gerek yok dedim arada oynarım eksik açıklama yaptığın için böyle yorumda bulundum yoksa alıntıda diyorum oyun açısından lenovoyu alacaksın kartlar arasında çok fark var.ağır oyunlar oynuyorsun birde y570 al ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.