Şimdi Ara

ASUS STRIX 2.0 Oyun Kulaklığı [inceleme] | [neodimyum] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinezre

    merhaba. bu kulaklığı bir çok incelemeye güvenerek bende aldım ve hemen geri verdim. çünkü çok önemli bir sorunuvar. dönüştürücüyle bilgisayara bağladığımızda kulaklık bilgisayardaki tüm sesleri konuştuğumuz kişiye iletiyor. dinlediğimiz müzik vs vs kulaklığımıza gelen her ses karşıda. bu da bence çoook önemli bir sorun. ayrıca dahili mikrofonun kapatılamamasıda ayrı bir sorun bilgisayara bağladığımızda. tuş iki mikrofonuda birlikte kapatıyor. bu iki sorun benim için bir kulaklığı red etme sebebidir. ama bu mükemmel mikrofon deneyimini yaşayabileceğim ve ses iletmeyecek bir kulaklık aramaya devam edeceğim.

    Merhaba,

    Yukarıda @Sedat. arkadaşımız birçok durumu açıklamış ben yokken, kendisine teşekkürler.

    Onunda dediği gibi zaten boom aktive edildiği zaman dahiliyi kapatıyorsunuz. Akabinde dahili için yine incelemede belirttiğim gibi ''açma-kapama'' tuşu da mevcut. Yani manuel olarakta kapatabiliyorsunuz rahatlıkla. Zaten boom ile alınan kalite sonrası; dahilinin pek bir esprisi de kalmıyor.

    Bunun dışında yine yukarıda belirtildiği gibi yazılımsal sorunlarda baş göstermiş olabilir sisteminizde. Ne diyelim hayırlısı olsun. Ürün sizden zaten çıkmış artık.

    Ama alacak olan arkadaşlar için bu tarz sorunların olmadığını belirtmemiz gerekli. Sisteme veya kullanıma bağlı sıkıntılardır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tansusus

    Bende haftasonu aldim gayet memnunum.ses kalitesi gorunusu kablo uzunlugu benim icin ideal.

    Hayırlı olsun ürününüz. Geri dönüşünüz için teşekkürler. Alacak olan arkadaşlar için; benim incelemem dışında, bu tarz yorumlarda önemli tabii ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErayKucuk

    Arkadaşlar bu tek jaktan tüm sesleri iletme olayı herkeste olan bir sorunmu yoksa arkadaşınmı başına gelmiş?

    İstisnai bir durum yaşanmış bu noktada. Yukarıda detayları ile beraber açıkladım olayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle

    Elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Benim de son derece memnun kaldığım bir kulaklık. Tavsiye edilir...

    Teşekkürler.

    Geri dönüşleriniz için de ayrıca teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT

    Benimde çok memnun kaldığım kulaklık.Fakat kafanıza takarken gacur gucur ses geliyor.Kafanızda takılıykende bu sesler hareket ettikçe gelebiliyor ve rahatsızlık veriyor.Bunun dışnda 10 numara kulaklık hiçbir eksiği yok boom mikrofonu oldukça kaliteli.

    Değerlendirmeleriniz için teşekkürler. Ürünü alacak arkadaşlar için, incelemedeki belirtilenler dışında bu tarz mesajlar büyük önem arz etmekte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengiz4565

    Kulakligi seskartin arka portuna baglarsam on tarafa bağlamaya gore bir kalite farki olurmu

    Merhaba,

    Geç cevap için kusura bakmayın. Aktif değildim bir süredir.

    Ne yaptınız ? Deneyimlediniz mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drhiziracil

    Kulaklığı 230'a almıştım. Bence fiyatına göre harika ürün. Oyunlarda ve filmlerde ses kartınız iyiyse sanal surround'da varsa çok güzel çevresel ses alıyorsunuz. Arkadaki ince ayrıntaları çok iyi duyabiliyorsunuz. Ses kartım sound blaster z vede onda gayet yüksek ses veriyor. Yalnız ses kartıda önemli önceden usb creative x-fi surround 5.1 pro vardı vede bu kulaklıktan o ses kartından birşey anlaşılmıyordu iyi bir ses kartı lazım. Kulaklığı çoğunlukla oyunlarda kullanıyorum, müzik olarak baslar gayet iyi ama sanırım tizler çevresel sesler için artırıldığındanmı artık neyse çok fena kulak tırmalıyor ses yükseltince. Onun dışında bir arkadaş arka ve ön panel farkını sormuş ben kendi ses kartım için söyleyebilirim arka jak çok daha iyi ses veriyor bende

    Değerlendirmeleriniz için teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sierra 117

    Bu kulaklıkta mikrofon ve oyun sesi için ayrı ayrı 3.5 mm giriş mi var yoksa ikisi tek jacka mı sahip?

    Merhaba,

    Mikrofon ve oyun sesi derken ?

    Mikrofon ve kulaklık sesi ayrı jaklara sahip tabii ki. Fakat inceleme içerisinde görüldüğü üzere tek jaktan ayrılarak buna sahip oluyorlar. Eğer sorduğunuz kısım bu ise ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 15 Haziran 2016; 4:37:03 >
  • kulaklığı tavsiye etmiyorum. mikrofonu kulaklıktan duyduklarınızı direk karşıya iletiyor. özellikle sesli görüşmelerde bu bir sorun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinezre

    kulaklığı tavsiye etmiyorum. mikrofonu kulaklıktan duyduklarınızı direk karşıya iletiyor. özellikle sesli görüşmelerde bu bir sorun.

    Merhaba,

    İnceleme içerisinde "dahili ve boom mikrofon" ile alakalı kısma göz gezdirdiniz mi ?

    Sanırım ya dahili mikrofondan bu dediğinizi gerçekleştiriyorsunuz ya da boom mikrofonu kullanırken, dahili mikrofonda aktif konumda kalıyor ? Boom mikrofon ile böyle bir sorun yaşacağınızı düşünmüyorum. Dahili mikrofonda bu tarz sıkıntılar olabilir ve ses kalitesi olarakta iç açıcı değil. Zaten inceleme içerisinde de belirtmiştim.

    Bir başka nokta ise; yazılımsal veya ürün kaynaklı bir sıkıntı da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet. tüm seçenekleri deneyerek fikrimi yazdım. zaten kablo üstündeki mikrofon bir işe yaramaz. çıkarılabilir mikrofon kaliteli fakat ses iletimi sebebiyle oda bir işe yaramadı. beğendiğim bir üründü iyade etmek zorunda kaldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinezre

    evet. tüm seçenekleri deneyerek fikrimi yazdım. zaten kablo üstündeki mikrofon bir işe yaramaz. çıkarılabilir mikrofon kaliteli fakat ses iletimi sebebiyle oda bir işe yaramadı. beğendiğim bir üründü iyade etmek zorunda kaldım.

    Hayırlısı olsun.

    Bizzat boom mikrofonda hiç sorun yaşamadım (diğer mikrofonda sıkıntı olduğunu zaten inceleme içerisinde de belirttim). Bu tarz bir geri dönüş de almadım pek (boğuk tarzı dışında). Siz sanıyorum aynı ürünün başka bir tanesini daha denemediniz ? Aldığınız ürün kaynaklı bir sıkıntı olabileceğini de dile getirmiştim. Hali hazırda sistemsel kaynaklı vs. bambaşka sorunlar da olabilir veya bu sorunları geçelim, sizin almak istediğiniz kaliteyi daha yüksek fiyat seviyesinde bir ürün sağlıyor olabilir ?

    Yani ''tavsiye etmiyorum'' gibi ibareler sunduğunuz zaman olabilecek tüm değerlendirmeleri yapmış olmanız lazım (farklı bir ürün testi, bilgisayarda sıfır sorun vs. vs.). Akabinde ürünü aldığınız fiyat aralığında da değerlendirmiş olmanız lazım. Bunlara dikkat etmeniz neticesinde tabii ki ''tavsiye etmiyorum, üründen memnun kalmadım vb.'' ibareler kullanmak hakkınızdır, herkes istediğini yazabilir.

    Yeni alacağınız üründe böyle sorunlar yaşamamanız temennisiyle iyi forumlar.




  • evet bahsettiğiniz tüm aşamalaı geçtikten sonra tavsiye etmiyorum zaten. farklı üründe denedim. ürünün farklı olanını farklı ciazdada denedim. cihaz sıfır durumdaykende tam kuruluykende denedim vs vs. ben sorunumu mik kulaklık ayırarak çözdüm. mikrofon olarak yeti kulaklık olarakda sony mdr55 kullanıyorum. şimdilik sıkıntım yok. saygılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Kablo uzunluğu 1.5 metre olduğu yazıyor doğruysa bu yüzden almayabilirim. Ben kulaklıkların kulağı kaplamasını istiyorum 100mm yastıklar 60 mm sürücü gayet güzel. Kablo uzunluğu uzatma kablosuyla 2.5 metreye çıktığı için cerberus mu alsam acaba? Yoksa kasayı daha fazla yaklaştırmayı deneyip 1.5 metreye yetinmeye mi çalışayım. Strix daha yeni ve daha güzel görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinezre

    evet bahsettiğiniz tüm aşamalaı geçtikten sonra tavsiye etmiyorum zaten. farklı üründe denedim. ürünün farklı olanını farklı ciazdada denedim. cihaz sıfır durumdaykende tam kuruluykende denedim vs vs. ben sorunumu mik kulaklık ayırarak çözdüm. mikrofon olarak yeti kulaklık olarakda sony mdr55 kullanıyorum. şimdilik sıkıntım yok. saygılar.

    İstisnai bir durum olmuş sizinkisi.

    En azından boom mikrofon ile böyle bir sorun yaşanmaması gerekirdi ki çoğu kullanıcı da bir problem görünmüyor. Hayırlısı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Kablo uzunluğu 1.5 metre olduğu yazıyor doğruysa bu yüzden almayabilirim. Ben kulaklıkların kulağı kaplamasını istiyorum 100mm yastıklar 60 mm sürücü gayet güzel. Kablo uzunluğu uzatma kablosuyla 2.5 metreye çıktığı için cerberus mu alsam acaba? Yoksa kasayı daha fazla yaklaştırmayı deneyip 1.5 metreye yetinmeye mi çalışayım. Strix daha yeni ve daha güzel görünüyor.

    Merhaba,

    İnceleme içerisinde de bahsetmiştim aslında. STRIX 2.0; güncellenmiş Cerberus modeli olarak da anılabilir bana göre. İkisi arasında çok fazla fiyat farkı olmadığı durumlarda STRIX 2.0'ı önerebilirim.

    Eğer derseniz ki; jak için ekstra uzatma aparatı alabilirim. Ve fiyat farkı da fazla yoksa o zaman STRIX 2.0 sizin için iyi bir seçim olabilir. Tabii 1.5 metre belki problem de yaratmayabilir. Gidip herhangi bir teknoloji mağazasında deneyebilirsiniz bu durumu.




  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Sitesinde 1.5 metre yazıyor ama kutu açılışlarına baktım uzatma kablosu çıkıyor. Çıkan uzatma kablosu jak girişi en ufak oynamada çok cızırtı yapıyormuş deniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Sitesinde 1.5 metre yazıyor ama kutu açılışlarına baktım uzatma kablosu çıkıyor. Çıkan uzatma kablosu jak girişi en ufak oynamada çok cızırtı yapıyormuş deniyor.

    Bu cızırtı olayı inanın çok abartılıyor. Cerberus modelinde kısmen böyle durumlar vardı ama STRIX 2.0'da olası değil.

    Dediğim gibi eğer fırsatınız olursa, almadan önce birebir deneyimlerseniz daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE


    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Sitesinde 1.5 metre yazıyor ama kutu açılışlarına baktım uzatma kablosu çıkıyor. Çıkan uzatma kablosu jak girişi en ufak oynamada çok cızırtı yapıyormuş deniyor.

    Bu cızırtı olayı inanın çok abartılıyor. Cerberus modelinde kısmen böyle durumlar vardı ama STRIX 2.0'da olası değil.

    Dediğim gibi eğer fırsatınız olursa, almadan önce birebir deneyimlerseniz daha iyi olur.


    Ürünü yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Kulaklıkla ilgili en büyük ve tek sorunum şu: Kulaklığın kendi kablosuna ek olarak bağlanan çift jaklı kablo varya o kablo.(O lanet ötesi kablo) İşte o kablo bilgisayar masanızda otururken bacaklarınızı oynatınca, su veya bişeyler içmek isteyipte masadan kalktığınızda veya o lanet kabloyu bir şekilde yerinden oynattığınızda mikrofon iletişimi tamamen kesiliyor. Sadece hoparlörden ses almaya başlıyorsunuz. İlk kutusundan çıkarıp kullandığımda da bu böyleydi. İlk zamanlar durumu çözememiştim yazılımsal falan zannediyordum ama sonradan durumun ne yazılımsal ne de başka bişeyden kaynaklanmadığını anladım. Artık garantiye göndereceğim ne yapacaklarsa yapsınlar. Logitech veya başka bir marka almadığıma çok pişmanım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertyagci


    quote:

    Orijinalden alıntı: REDSTONE


    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Sitesinde 1.5 metre yazıyor ama kutu açılışlarına baktım uzatma kablosu çıkıyor. Çıkan uzatma kablosu jak girişi en ufak oynamada çok cızırtı yapıyormuş deniyor.

    Bu cızırtı olayı inanın çok abartılıyor. Cerberus modelinde kısmen böyle durumlar vardı ama STRIX 2.0'da olası değil.

    Dediğim gibi eğer fırsatınız olursa, almadan önce birebir deneyimlerseniz daha iyi olur.


    Ürünü yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Kulaklıkla ilgili en büyük ve tek sorunum şu: Kulaklığın kendi kablosuna ek olarak bağlanan çift jaklı kablo varya o kablo.(O lanet ötesi kablo) İşte o kablo bilgisayar masanızda otururken bacaklarınızı oynatınca, su veya bişeyler içmek isteyipte masadan kalktığınızda veya o lanet kabloyu bir şekilde yerinden oynattığınızda mikrofon iletişimi tamamen kesiliyor. Sadece hoparlörden ses almaya başlıyorsunuz. İlk kutusundan çıkarıp kullandığımda da bu böyleydi. İlk zamanlar durumu çözememiştim yazılımsal falan zannediyordum ama sonradan durumun ne yazılımsal ne de başka bişeyden kaynaklanmadığını anladım. Artık garantiye göndereceğim ne yapacaklarsa yapsınlar. Logitech veya başka bir marka almadığıma çok pişmanım.

    Merhaba, geçmiş olsun.

    Defalarca dediğim gibi böyle bir durumu fark ettiğiniz zaman ürünü ''9 ay'' gibi uzun bir süre kullanmayıp, direkt olarak iade etmeniz veya iade zamanını kaçırdıysanız servise vermeniz gerekirdi.

    Bahsettiğiniz sorunu ben yaşamadım. Benim gibi sorunsuz bir şekilde ürünü kullananların da olduğunu düşünürsek, sizdeki üründe fabrika çıkışlı bir hata olması kuvvetle muhtemeldir. Herkeste ve bende aynı sorun olsa amenna, o zaman zaten ürünün tüm modelleri veya bize gelen seriler sıkıntılıdır derdik. Her firmanın bazı ürünlerinde illaki tek tük sıkıntılar yaşanabiliyor. Tek bir hatada bunu aynı ürünün tüm serisine veya markaya kesmek hiçbir zaman doğru bir tutum olmuyor. Sadece siz bunları dile getirdiğiniz için yazdığım şeyler de değil bunlar. Yazılarımı takip edenler bilirler, hangi marka olursa olsun tek tük sorunlarda marka kötülemedim hiçbir zaman. Kötüleyenlerin de her zaman karşısında durdum/duruyorum.

    Siz ''markayı kötülemiyorum'' diyebilirsiniz tabii. ''Logitech veya başka bir marka almadığıma çok pişmanım'' dediğiniz için yine marka kötülemiş oluyorsunuz. Neyse uzatmak istediğim bir husus değil, sizde gereksiz yere konuyla alakasız bu mesajıma cevap vermezseniz memnun olurum. Sonuçta ortada firma tarafından ''böyle bir sorun vardır evet'' gibi bir açıklama veya servisten gelen olumsuz bir cevap gibi bir durum ile de karşı karşıya değiliz.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.