Şimdi Ara

ASUS ROG Zephyrus S17 ve M16 tanıtıldı: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS ROG Zephyrus S17 ve M16 tanıtıldı: İşte özellikleri



    Asus ROG markasının beğenilen serilerinden Zephyrus iki iddialı model ile karşımızda. ASUS ROG Zephyrus S17 ve ASUS ROG Zephyrus M16 oyuncu dizüstü modelleri Tiger Lake-H işlemciler ile performans çıtasını yükseltiyor. 



    ASUS ROG Zephyrus S17 2021 özellikleri



    ASUS ROG Zephyrus S17 2021 iddiaların aksine dönebilir ekrana sahip değil. 17 inçlik ekran 2560x1440 piksel çözünürlükte Advanced Optimus ve Nvidia G-SYNC seçeneği ya da 4K çözünürlükte Adaptive Sync seçeneği ile geliyor. Ekran açıldığında klavye 5 derecelik açı ile yükseliyor ve yüzde 32 daha iyi hava akımı sağlıyor. 



    Ayrıca Bkz.Bitcoin (BTC) nedir, nasıl alınır? Bitcoin ile ilgili tüm detaylar



    Intel Core i9-11900H modeline kadar Tiger Lake-H işlemci seçeneği olan modelde GeForce RTX 3080 ekran kartına kadar da seçenekler sunuluyor. 6 hoparlörün yanında 3 adet SSD slotu da RAID konfigürasyonlarına uygun. RGB aydınlatmalı klavyede bir de fonksiyon tekerleği yer alıyor. ASUS ROG Zephyrus S17 için henüz bir fiyat açıklanmadı. 



    ASUS ROG Zephyrus S17 ve M16 tanıtıldı: İşte özellikleri



    ASUS ROG Zephyrus M16 özellikleri



    ASUS ROG Zephyrus M16 modeli de yine Tiger Lake-H işlemcilerle güçlendirilmiş. Ekran kartı tarafında ise GeForce RTX 3050 Ti, RTX 3060 ve RTX 3070 seçenekleri yer alıyor. 16 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde ekran 165Hz tazeleme hızı, 3ms gecikme süresi, Adaptive Sync, Pantone sertifikası ve Dolby Vision desteğine sahip. 



    Ekran menteşesi 180 derecelik açılımlar için tasarlanmış. Sıvı metal termal bileşen sistemin soğuk kalmasını sağlıyor. Yine 6 hoparlör, RGB aydınlatmalı klavye, gürültü engelleme için çift yönlü yapay zekâ sistemi detaylar arasında. 

     




    Kaynak:https://www.xda-developers.com/asus-rog-zephyrus-m16-s17-2021-launch/







  • 80k
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zevron

    80k

    Ve bir Intel işlemcisi. Direk 100 derece rahat sürekli gider.

  • Performans çıtasını nereye yükseltiyo? Ryzen le yükselen çıtayı gördükten sonra bunlar bence gereksiz. Yüksek güç tüketimi yüzünden oluşan ısı mobil intel işlemcilerin yüksek frekansta kalmalarına müsade etmediğini bilmeyen kalmadı ama çıta yükseliyormuş yersen 😀😀
  • 11. nesil İntel mobilde 10nm'ye geçiş yaptı, oyun testlerinde Ryzen 5 serisinin tepe modelini i5 11500h bile geçiyor, sıcaklık değerlerini merak ediyorum bir de onları öğrenelim , görmeden çamur atmak kolay
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    ben 9. nesil i5 işlemci kullanıyorum laptubum daha 50 dereceyi geçmedi. tam performansda 90'ı görüyor uzun sürede, ama normal sonuçta laptop
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renega

    ben 9. nesil i5 işlemci kullanıyorum laptubum daha 50 dereceyi geçmedi. tam performansda 90'ı görüyor uzun sürede, ama normal sonuçta laptop

    Dandik termal macundan dolay 100 derece oluyordu bende. Ama Intel'in işlemciler fırın. AMD özellikle bu Ryzen 4000 serisi ile bu ısı konusunda epey iyi yere geldi, Intel tarafı hala fırın gibi.


    7820HQ var, termal macun değiştikten sonra max 75 derece oluyor, Cooler Mastergel Maker, en iyi ile tabi.

  • Turkiye fiyati ne olucak acaba? 24.000 tl yi gecmez umarim.

    Is icin de guzel bir bilgisayar.

    Ayrica Turkiyede ingilizce klavye satilmiyor olmasi beni cok uzuyor. Turk dilini koruma kanunu ayagina yalnizca Turkce klavye satiyolardi Birsey demiyordum. Ama bazi markalarin arapca klavye sattigini gorunce insan sinirlenmiyor degil.Ingilizcesinide satin o zaman.

    Arap ulkesimiyiz biz. arapca klavye ne alaka. ingilizcesini satmamak icin diretip arapcasini satmak ne mantik.

    Ayrica
    Bilgisayarlardan cok fazla vergi aliniyor. Asgari ucretin katiyla gelir vergisi veriyorum , Aldigim urunden bari vergi almayin. Pirlanta degilki bu. Ihtiyactan aliyoruz. Cok meraklisi degiliz. Isim olmasa elime bilgisayar almam.


    En azindan profesyonel duzeyde calisanlar icin ve ogrenciler , ogretmenler icin 1 tane bilgisayari dusuk vergi ile alma hakkimiz olsun.
  • O klavyenin açılma işi olmamış.

    Çok kötü gözüküyor ve açık kalırsa laptop tozlanma, yağlanma, sıvı girmesi vs.. çok müsait




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 27 Mayıs 2021; 9:23:36 >
  • m16 icin preorder fiyatlari 2300 pound dan baslayan bilgisayar. suanki doviz kuruyla kemiksiz 28.000 lira yapiyor. vergisini cartini curtunu ekleyince 37.000 lira yapicak gibi gozukuyor. umarim oyle olmaz.

    is icin 16:10 ekranli laptobu almak istemistim. su bilgisayari bile alamayacaksam, biz bosuna yasiyoruz calisiyoruz.

    eger bu pc nin 40.000 liradan fazla bir fiyata ciktigini gorursem Turkiyede
    vatandasliktan cikacam. sildirecem vatandasligimi. bir dahada bu topraklara adim atmayacam. boyle kafayi bozdum artik.
    yeter ulan cekilecek dert degil.

    boktan bir pc icin bile omur boyu calisacazmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.