Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG248Q 180HZ GSYNC KULLANICILARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
13
Favori
17.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acn10

    Güle güle kullanın.Aldığınız ürünü hemen ASUS'a kayıt ettirin içiniz rahat olsun bu sayede.Aimpoint hakkında bilgim yok tavsiye kullanıcı kılavuzunu okumanız güncel driverları kurmanızdır.

    Teşekkür ederim. ASUS'a kaydetirmenin getirisi nedir?
  • Olası bir garanti durumunda ürünü ne zaman aldığın,hangi satıcıdan aldığın,ve senle ilgili iletişim bilgilerine sahip olurlar.Bu sayede garanti işi hızlı gerçekleşir.Üstelik monitörü aldığın tarihi unutmazsın ve garanti sürenin ne kadar kaldığına bakabilirsin böylelikle.

    Orjinal ürün alıyorsun böylece daha rahat edersin.
  • arkadaşlar bu pg279q nün 3d vision 2 kit desteği varmı ben hep oyunlarıo 3d oynuyorum ayrica film izliyorum 3d vision muhtesem bisi 24 innc den 27 ye gecicem 3d si varmı lutfen cvp pls
  • S.a ben bugün aldım ürünü ve akşam kurucam Eksa üzerinden geldi Penta aracılığı ile inşallah bir problem çıkmadan kullanırım Cs:Go Bf4 Bf1 tarzı oyunlar oynayacağım bana herhangi bir ayar önerebilir mi siniz Gigabyte GTX 980 G1 kullanıyorum ekran kartı g-sync nasıl kullanıyor Anlatabilir misiniz ilk 144-180 Hz gaming monitörüm şimdiden Teşekkür Ederim.
  • asi3636 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada görüntü ayarları mevcut.Monitörü kurduktan sonra driverını asusun sitesinden indir ve kur.Daha sonra ekran kartının güncel sürücüsünü indir ve kur.NVIDIA Denetim Masasında G-SYNC aktifleştiriyorsun.

    144 HZ'de kullanıp FPS Modunu etkinleştirebilirsin monitörün tuşlarına basarak menüye girebilirsin.
  • acn10 kullanıcısına yanıt
    driver ı bulamadım masa üstü yazılımı varmış onu da bulamadım :( diğer ayarlar tamamdır :)
  • asi3636 kullanıcısına yanıt
    https://www.asus.com/tr/Monitors/ROG-SWIFT-PG248Q/HelpDesk_Download/ Masaüstü yazılımını senden duyuyorum benim bilgim yok onun hakkında.
  • Bende paraya kıyarak monitörü bugün aldım Vatan Bilgisayardan. Öncesinde ölü pixel testi de yaptırdım, hiç bir sorun yok. 60 Hz 1ms monitörden geçiş yaptım. İyiki de yapmışım. Muazzam bir akıcılık var oyunlarda. İlk denediğim oyun CS:GO oldu. 144 Hz+G-SYNC ile oyunu yaşayarak oynamaya başladım, bu tadı herkesin tatmasını isterim açıkcası.
  • PG248Q :http://www.gameekstra.com/ASUS-24-PG248Q-1920x1080-1MS-HDMI-DP-MONITOR,PR-6164.html

    Bunu alsam mı arkadaşlar ne diyorsunuz. Konu sahibi arkadaş pişman olmuş gibi sanki. Sizlerin yorumu nedir acaba ? yada 2-3 bin tl arası başka tavsiyeniz olur mu ?

    Gtx 1070 var. Tam performans almak istiyorum karttan artık :)
  • ZaPT!Y3 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de aynı kartı kullanıyorum. Bu monitörü kullanıyorum. Aynı yerden aldım. İyi ki almışım.

    TN paneller ips gibi değildir. Renkleri harika ötesi diyemem ama oyun performansı mükemmel. Hiçbir sıkıntım yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGatakan

    Kardeşim ben de aynı kartı kullanıyorum. Bu monitörü kullanıyorum. Aynı yerden aldım. İyi ki almışım.

    TN paneller ips gibi değildir. Renkleri harika ötesi diyemem ama oyun performansı mükemmel. Hiçbir sıkıntım yok.

    Son anda karar değiştim ve PG278QR aldım :)
  • ZaPT!Y3 kullanıcısına yanıt
    Sizinki geleceğe baya baya bir yatırım olmuş hocam. Hayırlısıyla, güle güle kullanın inşallah. İncelemenizi de bekliyoruz :)
  • öncelikle iyi akşamlar. Bende bu pg248q ve mg248q arasında kaldım. İki monitörün renk ve görüntü kalitesi aynı mı? Aradaki fiyat farkı verilip pg248q alınmalı mı sizce? ips monitörden geçicem eğer mg248'in renkleri daha canlı ise onu terci edicem fakat aynı ise pg248q almayı düşünüyorum. Bilgili arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanoncul -- 20 Ocak 2017; 23:13:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alihanoncul

    öncelikle iyi akşamlar. Bende bu pg248q ve mg248q arasında kaldım. İki monitörün renk ve görüntü kalitesi aynı mı? Aradaki fiyat farkı verilip pg248q alınmalı mı sizce? ips monitörden geçicem eğer mg248'in renkleri daha canlı ise onu terci edicem fakat aynı ise pg248q almayı düşünüyorum. Bilgili arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.

    mg yi bilmemde pg248q ya geçme renkleri hosuna gitmez kontrastı cok kötü pg278qr veya 279q ye geç
    ama mg freesync pg gsync ona göre ekran kartına göre al



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AleynaFox -- 26 Ocak 2017; 10:11:17 >
  • Yok hocam zaten pg248q ile mg248q arasinda kaldim ekran kartim nvidia ama mg'nin renk kalitesi pg248'den daha iyi ise tabi farkedelebilir sekilde iyise onu tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alihanoncul

    Yok hocam zaten pg248q ile mg248q arasinda kaldim ekran kartim nvidia ama mg'nin renk kalitesi pg248'den daha iyi ise tabi farkedelebilir sekilde iyise onu tercih ederim.

    mg alırsan freesync özelliğini kullanamazsın ama monitörün üretilme amacı freesync zaten, önemsemiyorsan vg248qe al onun paneli bile bunda iyidir bence
  • arkadaşlar bende ASUS PG248q monitör aldım o ye :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertans007 -- 26 Ocak 2017; 3:24:43 >
  • Hepsiburada.com'dan almıştım geçen hafta karne indirimlerinde. Ürün geçen Pazartesi elime geçti, aynı gün tekrar paketledim, iade talebi oluşturup, ertesi gün kargoladım. Bugün iadem kabul edildi ve ödeme hesabıma iade edildi. Ucuz yırttım. Evlerden uzak bu monitör, aman diyim yanaşmayın.
  • Bende uzun bi süredir Vg248QE kullanıyorum ve PG248Q'dan farkı olmadıgını düşünüyorum. VG248QE'ninde panel çok berbat. Gözümü bu seriye dikmiştim ama buda berbat anlasılan. Yav monitörlere bakılmıyor ne yaparsan yap o parlaklık azalmıyor. Renkler aşırı kötü vs. Anlasılan Samsung'un yeni serisi ve Viewsonic tarafına yönelmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch Lamparogue -- 3 Şubat 2017; 21:37:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lelouch Lamparogue

    Bende uzun bi süredir Vg248QE kullanıyorum ve PG248QE'den farkı olmadıgını düşünüyorum. VG248QE'ninde panel çok berbat. Gözümü bu seriye dikmiştim ama buda berbat anlasılan. Yav monitörlere bakılmıyor ne yaparsan yap o parlaklık azalmıyor. Renkler aşırı kötü vs. Anlasılan Samsung'un yeni serisi ve Viewsonic tarafına yönelmek lazım.

    pg248qr al bende senin gibiydim ama bu iyi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.