Şimdi Ara

ASUS ROG STRİX RX 580 8 GB 256 BIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 ASUS ROG STRİX RX 580 8 GB 256 BIT
    Üründe overclock mining yapılmamıştır. Sadece evde kullanılmış olup kozmetik olarak 10/10. Garantisi süresi bitmiştir. Kırık çizik yok. tamir yada içi açılıp işlem yapılmamıştır. Kutu içeriği full eksiksizdir. 6700 xt ile takas olabilir. Şu an kullanıdigim için istegen olursa kasa içi foto atabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ASUS ROG STRİX RX 580 8 GB 256 BIT
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Rx 6600 7 bine vade farksız 10 taksitle alınabiliyor, rx 580'in olayı bitti artık. Fiyata revize şart.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    6000 6300 arasından daha düşük fiyatta yok belki acil ihtiyacı olan olursa bilemiyorum. 5500 e zaten vermedim kartı. Temizliğine kullanımına göre değişir fiyat tabiki de ama şu an için revize dusunmuyorum. Pazarlık yine sünnettir tabiki de. Keşke piyasalar bu şekilde olmasaydı da 1000 tl ye felan satıp 4 5 bine yenisini alabilseydik.

• spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Benim de dediğim bu zaten, piyasa ciddi düzeyde düzeldi rx 580'in istediğiniz fiyatları etmesinin imkanı yok. Piyasaya göre fiyat belirliyorsunuz ama ikinci el piyasası inatla güncellenmiyor.

Daha önceki fiyatları hiç bilmiyorum. Kart değişmek geldi aklıma 6700xt alayım dedim 14 15 bin TL :) bende bilmediğim için piyasa araştırması yaptım.bu fiyat koydum indim indim hadi 6200 felan indim. Daha aşağılarinda yok ki. 5000 bin TL desem satılacak hemen :)

• spawn3434 kullanıcısına yanıt
    Üzmek gibi olmasın ama 5000 bile zor.

Nasip kısmet. Satılmaz ise kullanıyorum zaten. Extra kartım yok

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.