Şimdi Ara

Asus ROG Phone 3 gizli bir 160Hz moduna sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus ROG Phone 3 gizli bir 160Hz moduna sahip



    Aynı monitörlerde olduğu gibi görüntülerin daha canlı akması için akıllı telefonlarda da görüntüleme hızı yarışı başladı. Çıta 144Hz seviyesine kadar çıkarken Asus ROG Phone 3 rekor kırdı.



    En yüksek tazeleme hızı



    XDA geliştiricilerinin fark ettiği yeni özellik ekranın 160Hz seviyesine kadar çıkmasını sağlıyor. Yapılan testler Pac-Man oyununun 160fps sınırına kadar çıkabildiğini göstermiş. Bununla birlikte performans dengesizleşmeye başlıyor.



    Ayrıca Bkz.Twitter saldırısının kökleri kara borsa forumlarına kadar gidiyor



    Önemli olan kısım ise 160Hz tazeleme hızının sadece şirket içi testler için ayrılmış ve son kullanıcıya sunulmamış olması. Yani telefonun müstakbel kullanıcıları 144Hz sınırında takılı kalacak. Testi yapanlar ADB shell gibi çekirdek seviyesinde işlemler yaparak bu hıza ulaşmış.



    Elbette 160Hz hızının kilitli olması gelecek dönemde kullanılmayacağı anlamına gelmiyor. ROG Phone 3 olmasa da sonraki Asus telefonlarında ve diğer markalarda 165Hz ve ötesini görmek mümkün olacaktır.




    Kaynak:https://www.engadget.com/asus-rog-phone-3-hidden-160-hz-mode-072400780.html







  • Oyun telefonu nedir ya? O pc de ki oynama zevkini hangi telefon verir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *ADB

  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Öyle deme pubg ile beraber halka indi bu kitlenin bir kısmı ise telefon ile 4K gece cam gibi video kaydı değil oyunda performans arıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Oyun telefonu diye bir şey yoktur. Bu üreticilerin uydurduğu pazarlama cinliğinden başka bir şey değil. Teknik olarak tüm amiral telefonlar zaten oyun telefonudur. Hepsinde 90Hz+ tarama, üst seviye işlemci ve büyük pil mevcut.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Basit oyunlar hariç telefonda oyun oynamak pek zevkli değil. Özellikle de FPS oyunlarından hiç tat alabileceğimi sanmıyorum.

  • Bu iş de s.dik yarışına dönecek yakında. Telefonda değil bilgisayarda bile 144 Hz'nin doğru dürüst bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bilgisayarda belki çok rekabetçi şekilde oynayanlar için fark ediyordur ama telefonda hiç işe yarayacağını sanmıyorum. Ben sıradan bir oyuncu olarak 6 ms 60 Hz IPS monitörümle her oyunu güzelce oynuyorum. Bence monitörün hızından çok renklerin doğruluğu, siyahların tam siyah olması, maksimum parlaklığın yüksek olması ve görüş açılarının iyi olması daha önemli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan07-36

    Bu iş de s.dik yarışına dönecek yakında. Telefonda değil bilgisayarda bile 144 Hz'nin doğru dürüst bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bilgisayarda belki çok rekabetçi şekilde oynayanlar için fark ediyordur ama telefonda hiç işe yarayacağını sanmıyorum. Ben sıradan bir oyuncu olarak 6 ms 60 Hz IPS monitörümle her oyunu güzelce oynuyorum. Bence monitörün hızından çok renklerin doğruluğu, siyahların tam siyah olması, maksimum parlaklığın yüksek olması ve görüş açılarının iyi olması daha önemli.

    Kullanmadan öyle demeyin, 144 ile 60 arasında bariz akıcılık farkı var. Telefonda gereksiz tamam ama bilgisayarda kesinlikle değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.