Şimdi Ara

Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint satışa çıkıyor



    Geçtiğimiz haftalarda beğenilen Keris oyuncu faresini güncelleyen Asus ROG markası şimdi de Gladius III oyuncu faresini elden geçirdi. Çıktığı dönemde ülkemizde beğeni toplayan fare şimdi daha iyi.



    Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint özellikleri ve fiyatı



    Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint yine ana tuşları değiştirilebilir yapıda geliyor. Push-Fit Switch Socket II sayesinde ister varsayılan ROG Micro tuşları isterseniz de 3 pinli mekanik veya 5 pinli optik tuşları kullanabiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Asus ROG Keris Wireless AimPoint fare şimdi çok daha iyi



    Asus ROG AimPoint optik sensörü 36000DPI seviyesine kadar farklı modlarda çalışabiliyor. Saniyede hızlanması 650 inç iken tarama oranı da 1000Hz. ROG SpeedNova teknolojisi ile 2.4GHz modunda bağlantı hızı optimize edilebiliyor. Bluetooth bağlantısı yanında USB Tip-C bağlantısı da mevcut.



    ROG Paracord kablo kullanım kolaylığı sağlarken yüzde 100 PTFE Omni ayaklar da hızlanmaya katkı sağlıyor. 100 saate kadar kullanım süresi sunabilen Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint fare RGB aydınlatması ile de öne çıkıyor. Fiyatı 116$ olarak belirlenmiş.



     









  • Fiyatı kaç para acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ASUS'un en üst seviyesinden en düşük seviyesine kadar kalitesiz scroll sürücüsü (donanım) kullanıldığı için takılma ve tersine knockback gibi kronik sıkıntıları var, tavsiye edilmeyen bir marka fare olarak. Bknz:https://www.reddit.com/r/MouseReview/comments/q54auy/asking_rog_gladius_iii_owners_do_you_have/

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    hak veriyorum. gladius II var scroll sorunlu. bir daha asus mouse almam.

  • overactive kullanıcısına yanıt
    Zamanında Gladius II WL'yi aynı sorundan iade ettim, Gladius III WL aldım ama aynı sorun tekrarladı. WD 40 sıkıyorum haftada bir şimdi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

    Vay arkadaş ya şu mereti aldım memnunumda üstelik ama sayfalarda gezinirken scroll'u hızlı çevirince sayfa yavaş hareket ediyor, bir türlü emin olamadım hızlı çevirince acaba algılamıyor mu diye şüpheleniyordum içimden. Yavaş çevirince sayfa akıyor, meğerse kronik sorun varmış şu an yeni öğreniyorum. Bize de çattı demek. :) Ucuz bir şeyde değil niye böyle dandik bir iş yaptılarsa.


    Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint satışa çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 3 Eylül 2022; 20:20:32 >




  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Hahahah dostum ben de en çok Cyberpunk 2077 oynarken fark ediyorum, diyalog seçimlerinde scroll kullanılıyor alttakini seçmek için kaydırırken alta inip tekrar yukarı çıkıyor. Aramıza hoşgeldin malesef, fiyatı da az bir şey değil cidden 3.000'lere dayanmış neredeyse, sorun 100'lik mouse sorunu. Çok az WD40 rahatlatıyor ama rahatsız ederse.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Corsair ve Asus denedim, hepsinin scroll donanımı sorunluydu. Bende kaydırmadan yana değil de tıklamadan yana sorun vardı yani click sesi çıktığı halde algılamıyordu, sertçe bastırmak zorunda kalıyordum. şuan uzun bir süredir Logitech'in G502 Lightspeed versiyonunu kullanıyorum, hiçbir sıkıntı çıkmadı. Yağ gibi akıyor mouse

  • aslında scroll olayı biraz sorunlu. g502 vardı onun direk scroll bozulmuştu. o yüzden mouse a çok para vermemek lazım =)

  • Gelin size başıma gelen iğrenç Asus olayını anlatıyım; 4-5 sene önce Tayland'a gidip Asus Sica adlı fareyi aldım fare çok hoşuma gitti 20 gündür kullanıyordum sonra yazılımı olduğunu fark ettim yazılımı bilgisayara kurduğum saniye farenin beyni yandı. Ne yaparsam yapıyim yaşam belirtisi vermiyordu, Asusun servisine yazdım ve aldığım cevap Farelerde garantimiz yoktur aldığınız yere götürün. Ve çöp olan bir farenin hikayesi de budur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • overactive kullanıcısına yanıt

    Kabolu olan mı var kablosuz mu?


    Ben çıktığı dönemden beri Asus ROG Gladius II Wireless kullanıyorum ve söz edilen sorun yok bendeki kablosuz modelde.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Kablolu model. Henüz bozuldu diyemem ama bazen scrool fazla ya da eksik kaydırdığı oluyor.

  • En sağlam seri bu bence. 6 aydir Gladius 3 wireless kullanıyorum oldukça kaliteli. Hicbir sorun yasamadim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.