Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
24
Favori
75.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarımda herhangi bir sorun yok yalnız adaptöründen cızırtı tarzı ses geliyor laptopa taktığım zaman ses azalıyor sadece prizde kaldığında ses daha bir fazla ama sesi adaptöre kulağınızı dayadığınızda duyuyorsunuz sizde de aynı sorun var mı ya da bu bir sorun mu tam olarak algılayamadım ( adaptör şarj ediyor )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

    Bilgisayarı alalı bir kaç gün oldu. Alır almaz win 10 güncellemesini yaptım fakat bir kaç sorum var.

    1- Win 10 güncellemesi 40 civarına kadar çok yavaş ilerledi ama daha sonra hemen bitiverdi. Bir sorun olmuş olabilir mi?
    2- GPU Tweak programında sıcaklık değeri n/a şeklinde görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
    3- Subwoofer için ayrı bir driver mı kurmam gerekiyor? Taktığım zaman bilgisayar algılamıyor.
    4- Mağaza güncellemeleri güncelledikçe yenileri geliyordu ve hep aynı programların yeni güncellemeleri görünüyordu. Bu sorun 6-7 kez güncelleyince gitti. Bunu yaşayan oldu mu hiç?
    5- Slimdriver üzerindeki tüm güncellemeleri yaptım. Bunun dışında yüklemem gereken bir şey var mı?

    1.zannetmiyorum diskinizde henüz bişey olmadığından hızlı ilerlemiştir
    2.sıcaklık belirli bi dereceye geldikten sonra gösteriyor. Göstermesse sıkıntı yoktur.(zaten normal zamanda intel GPU kullanılıyor. Oyunlarda falan 850m e geçiliyor. Isınmada orada başlıyor)
    3.benimkini algılamıştı şahsen. Arkadaki ufak deliğe tam soktuğunuzdan emin olun. Biraz zor giriyor.
    4.güncellemeleri sıra ile yapıyor. Bu bi sıkıntı değil.
    5.benim bildiğim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Hiç kulağımı dayamadım hocam adaptöre. Bence sende boşver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahaeddin91 B kullanıcısına yanıt
    windows 10 güncellemesinde bende de subwoofer çalışmamıştı. gpu tweak programı hiç çalışmıyordu zaten 2. fan devreye girmiyordu. tekrardan 8.1'e döndüm problem kalmadı.
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    dostum bu adaptörün arızalı olduğunu gösterir mi onu merak ediyorum siz kullanıcılar olarak yardım istedim sizden
  • Windows 10'a güncelleyip subwoofer'ı çalıştırabilen oldu mu? Bugün vatanda benim subwooferı ile başka bir windows 10 pc'ye taktık ve çalıştırdı. Bu yüzden merak ediyorum. Eğer çalıştırabilen varsa g550jk modelinde, yarın götüreceğim servise vereceğim bilgisayarı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahaeddin91

    Windows 10'a güncelleyip subwoofer'ı çalıştırabilen oldu mu? Bugün vatanda benim subwooferı ile başka bir windows 10 pc'ye taktık ve çalıştırdı. Bu yüzden merak ediyorum. Eğer çalıştırabilen varsa g550jk modelinde, yarın götüreceğim servise vereceğim bilgisayarı

    Geçen gün girişini kırana kadar çalışıyordu. Temiz kurulum yapmadan geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende subwoofer ve audiowizard çalışıyor, gpu tweak de çalışıyor. 2. fanın çalışmadığını nasıl anladınız çünkü elinizle kontol ettiyseniz en sağdan hava üfürmüyor benim bildiğim 2 fanda bilgisayar karşınızdayken sola doğru kalıyor. gpu tweak de çalıştığını gösteriyor ama başka türlü anladıysanız bende deneyeyim ona göre 8.1'e döneyim bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: med000

    Bende subwoofer ve audiowizard çalışıyor, gpu tweak de çalışıyor. 2. fanın çalışmadığını nasıl anladınız çünkü elinizle kontol ettiyseniz en sağdan hava üfürmüyor benim bildiğim 2 fanda bilgisayar karşınızdayken sola doğru kalıyor. gpu tweak de çalıştığını gösteriyor ama başka türlü anladıysanız bende deneyeyim ona göre 8.1'e döneyim bende.

    Windows 10nun tek sorunu sürekli güncelleme yaparak smart gesture yi yeniden kurmak zorunda bırakması. Onun dışında gpu tweak, subwoofer ve fanlar çalışıyor. Eski yeni sıcaklık değerlerini karşılaştırarak fanınızın çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsiniz. Windows 10 a güncelleyenler temiz kurulum yapıp öyle denesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • med000 kullanıcısına yanıt
    gpu tweak açıp on diyorum hiçbirşey olmuyordu fan hızında bir değişme olmuyordu. siz de biliyorsunuz ki gpu fanını açınca yüksek fan sesi çıkıyor anlamamak imkansız yani.
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Bir kere smart gesture tekrar yüklemek zorunda kaldım sonra sorun olmadı, eski sıcaklık değerlerine bakmadım çünkü 2 gün 8.1 kullanıp format atıp direk w10 yükledim. Ben 2. fan dediği için sordum.
  • Tamam onu biliyorum zaten ama dediğinizden çıkan anlam sanki tek fan yüksek performansta çalışırken diğeri pasif diye anlaşılıyor, bu yüzden sordum.
  • med000 kullanıcısına yanıt
    gpu tweak kullanmadan oyun açınca 2. fan çalışıyor mu peki nasıl anlayabiliriz? zaten hava gelmiyor çünkü o kısımdan anlaşılmıyor. direk çalışmıyor varsayımında bulunmuştum ben.
  • selam arkadaşlar windows 10 geçtiğimden bu yana arada sırada oyun esnasında oyun birden donuyor (bf4,sw battlefront vs.... ) aynı sorunu yaşıyan varmı ?
  • GPU tweak önemli bi program lazımdır diye tahmin ediyorum. Ama yrine msı ın afterburner u da iş görebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jessie2012 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben öyle viley yaşamadım. Ama bende Portal oynarken 300 fps alıyorum. Hali ile ısınıyor makine. 60 fps ye sabitleyemedim bi türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyor, gpu tweak off konumdayken de rpm değeri görünüyor ve azda olsa hava üfürüyor zaten ikiside. Gpu tweak on durumda en son devirde dönderiyor, turboyu açıyor yani.
  • arkadaşlar size bir soru sordum sağolun kimse cevaplamadı bile sadece size gerek olduğu sorulara cevap veriyorsunuz adaptöre sadece kulağınızı dayayıp cızz sesi geliyor mu gelmiyor mu diye söyliceksiniz olan bu yardımcı olmak bu kadar kolay.
  • drolestam59 D kullanıcısına yanıt
    Belirli zaman aralıklarında böyle sesler duymuşluğum oldu. Esasen uzmanlık alanım olmadığından genel bi' şey söylemek istemiyorum, ancak söz konusu cihaz adaptör olduğu için durumu yadırgamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 18 Aralık 2015; 1:03:21 >
  • Bahaeddin91 B kullanıcısına yanıt
    2 - normal usta kafayı takma
    3- subwoofer jakı var ya onu iyice bastır sokarken yeni olduğu için zor girer.
    4 - asus desteği çekti bu cihazdan kolay kolay yenileri gelmez
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.