Şimdi Ara

Asus Rog Ally [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.704
Cevap
122
Favori
121.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba Hocam ,

Monitör elime az önce ulaştı kutusundan içinden çıkan malzemeler ve onların ambalajına kadar çok kaliteli bir ürün olduğunu gösterdi.

Ps5 ile denedim hiç bir sorun yaşamadım gayet iyiydi.

Şuan masaüstü bilgisayarımın 2.monitörü olarak kullanıyorum ürün beklediğimden çok daha fazla tatmin etti beni.

Tekrardan bu monitörü önerdiğin için teşekkür ederim hocam.

• omeryucel kullanıcısına yanıt
    Benimde biraz once ulastı hocam gercekten cok kaliteliymiş,bu kadar tahmin etmiyordum 😊
  • Arkadaşlar verdiğimiz sipariş içimden şarz aleti geliyor demi harici almamıza gerek yok
  • Agres1vee A kullanıcısına yanıt
    Rog Ally icin diyorsan, cihaz, sarj cihazi ve karton stand cikiyor sadece
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Gpn getirecekse herkes getirecek demektir, rekabet başlayınca insani fiyatlara gelir yakında

• eric13 e kullanıcısına yanıt

İnşallah ama döviz kuru böyle oldukça çok ihtimal veremiyorum. Zam gelmesinde daha. 2018 yılında sıfırı 1400 civarı olan benim 2.el 800 e aldığım logitech g920 maalesef şimdi 10.000 i geçmiş. Yüksek döviz kuru yüzünden indirim göremiyoruz ki.

• Bende apple tv 4k ile test ettim.gercekten çok güzel 😊 alan herkese hayırlı olsun

Asus Rog Ally [ANA KONU]
  • Bugün dock ve şarj aleti aldım.

Dock:

Asus Rog Ally [ANA KONU]
    Asus Rog Ally [ANA KONU]amazon
    UGREEN Steam Deck için yerleştirme istasyonu, 6 IN 1 USB C Hub, USB C/USB 3.0, HDMI 4K@60Hz, Ethernet, PD 100W hızlı şarj ile, MacBook Air/Pro, iPad Pro, Surface Pro, Galaxy vb. ile uyumludur.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BQB6VG39/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Şarj Aleti:

Asus Rog Ally [ANA KONU]
    Asus Rog Ally [ANA KONU]amazon
    Baseus USB C Şarj Cihazı Hızlı 100W PD Güç Kaynağı USB C GaN II Tech 4 Bağlantı Noktalı [2USB-C+2 USB] Şarj İstasyonu MacBook Pro/Air, USB-C Dizüstü Bilgisayar, iPhone 13/12, Samsung Galaxy Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09JNZXBP3/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Dock için aslında 2 hdmi girişi olan başka bir marka beğenmiştim ama yorumları görünce vazgeçtim. Ethernet girişinin arkada olması ve type c girişi olması etkili oldu. Marka zaten bilindik marka. Yorumları da iyi.

Şarj aletini de hem markası hem de yanında 100 watt type c kablosu nedeniyle aldım. Sanırım gördüğüm en f/p ürün buydu. 100 watt konusu önemli, hem dock hem şarj aletinin hem de kablonun desteklediğine dikkat edin. 3. parti docklar biraz enerji çektiği için kendi şarj aleti turbo moduna yetersiz kalacaktır. Ek olarak şarj aletinde "PD" ibaresi olmasına da dikkat edin.

Normalde daha fazla özelliği olan bir hub almayı düşünüyordum fakat cihazın fanları arkada olduğu için dikey durması daha sağlıklı. Genellikle zaten elde, nadir de olsa tv/ tek monitörde kullanacağım. Desktop kafasında main station olarak kullanmayacaksanız bu tarz hub işinizi görür zaten.

Depolama için sd kart ya da ssd alacağım fakat onu yüksek ihtimalle bir sonraki ay almayı düşünüyorum.

Cihazı umarım 19 haftası içerisinde sorunsuz teslim alırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenebris.Pluvia -- 11 Haziran 2023; 3:44:52 >

• Merhaba ürünü almak istiyorum fakat yurt dışında bi tanıdığım yok güvenilir yollarla türkiyeye getiren nerden bulabilirim
  • Glocalzone üzerinden alabilirsin
  • 19 Haziranda Almanya seyahatinden dönüyorum. Gelirken bir adet getirmeyi düşünüyorum. Eğer mediamarkt ya da saturnde bulabilirsem, İstanbulda elden teslim şeklinde satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burmir -- 11 Haziran 2023; 22:34:55 >
  • Selam herkese. Arkadaşım Almanya ya gidiyor bu hafta ona bir adet aldirayim dedim. Fiyata baktım 800 Euro diyor. TL olarak 20.000 ediyor. Sarı sitede 22.000 liraya sayanlar da var. Sizce Almanyadan getirmek mantıklı mı? Bir de Garanti işi nasıl oluyor yurt dışı alımlarında.
  • Frostlord F kullanıcısına yanıt

Bence iyi gibi fiyatı. Türkiye fiyatıyla 8500 fark var. Garanti işini birisi forumda paylaşmıştı sanırım garantisi yok. Yani muhtemelen aldığınız ürünün garantisi olmayacak.

• 8500 TL fark garanti olmamasına degecek bir fark. Zamanla toplanip sigorta niyetine kenarda birakilabilir. Ben kolay kolay sikinti yasanacagini dusunmuyorum, sonucta markali bir ürün
  • ben yurtdışından alınan ürünlerin uluslararası garantisi var diye biliyorum ama emin değilim.

• Yarın yanlışım yoksa cihazın global lansman günü yani 13 Haziran. Yarın Katar Doha'da olacağım. Sizce tech store'larda stokta olur mu cihaz? Bilgisi olan var mı?

• Barisijenn kullanıcısına yanıt
    ABD de 13.06 evet doğru,
    BAE de ; Estimated Delivery Date would be  7/3 - 7/7 (For the order placed since 6/5) 
    Asus'un kendi sayfasinda boyle bir ibare var.

Belki ortadogu icin farklıdır, Siz en saglam bilgiyi Asus un kendi sayfasinda Katar ı secerek gorebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.