Hocam link atarmısın bizde alalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus Rog Ally [ANA KONU] (43. sayfa)

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ugreen güzeldir, en sevdigim markalardan, üzmez sizi, size de hayirli olsun. Type c port olmasi da iyi olmus, ben type a to type c kablo kullanacagim artik gerektiginde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 7 Haziran 2023; 20:3:33 > -
Düşünen varsa eğer piyasa fiyatına göre iyi gözüküyor.
Bu arada ürün fotoğrafı ile ürünün kodu tutuyor ama başlık da 90 mb yazma yazılmış sanırım bir yazım hatası olmuş olabilir yine de bilginize.
Ben sipariş ederek şansımı deneyeceğim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryucel -- 7 Haziran 2023; 20:4:19 > -
https://www.amazon.com.tr/Yerleştirme-İstasyonu-HOPDAY-Steamdeck-Aksesuarı/dp/B0BRP54F1C/ref=zg_bs_12602132031_sccl_9/262-3724958-7811504?psc=1
Şu ürün nasıldır arkadaşlar Asus ROG Ally ile kullanabilir miyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Aynısını steam deck ile kullanıyorum sorun yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Estafurullah ne cahilliği. Xg portundan harici ekran kartıyla PS5 in içinden bile geçer. Ham haliyle bile ps5 s yakın performans veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim hocam :)
-
Dostum küçük bir soru daha benim amacım sadece tv ye bağlanmadan el konsolu ile oynamak yani alete harici ekran kartı falan takmak için dock almama gerek varmı anlamadım eğer gerek yoksa dock un esprisi nedir ben zaten tv de oynamak istesem ps5 var evimde
Cihaza ekran kartini takiyorsunuz ekran kartini monitor/tv ye takiyorsunuz o sekilde calisiyor elde kullanmak mumkun degil yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehan350 -- 7 Haziran 2023; 23:22:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dock almanıza gerek yok. Ekran kartını cihaza, cihazıda monitöre veya tv ye bağlayacaksınız. Dock mantığı çok farklı.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-onexplayer-1tb-mini-ingiltere-1094792683/detay
Bu ilan 20 den 15 e düştü. Düşünen varsa baksin.
Vatan zam yapinca Asus'a, 20500 olan en uygun ilan sahibinden de, 22750 oldu. Bakalim daha neler gorecegiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo180 -- 7 Haziran 2023; 23:42:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maaşallah çok düzgünüz hepimiz! Hemen zam yaptı diye onlarda basmış zammı. Glocal zone da getireceklerde artırırlar komisyonu. Ki zaten kur farkından fiyat değişecek direk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 8 Haziran 2023; 1:17:27 >
Vatan'ın zam yapmasıyla uzaktan yakından alakası yok. Gün içinde kurun 2TL atmasından birhabersiniz herhalde. O insanlar da güncel kurdan getirtip satacak. Azıcık mantık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X