Şimdi Ara

Asus Rog Ally [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.666
Cevap
120
Favori
120.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam link atarmısın bizde alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Powerbank olarak tercihim anker oldu umarım fiyatına göre pişman etmez.

Asus Rog Ally [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coppermine kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam , bende extra type-c portu olması sebebi ile ugreen tercih ettim.

Asus Rog Ally [ANA KONU]

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun zam gelmiş 28.499

Asus Rog Ally [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgs1995 -- 7 Haziran 2023; 19:46:9 >
  • omeryucel kullanıcısına yanıt

Ugreen güzeldir, en sevdigim markalardan, üzmez sizi, size de hayirli olsun. Type c port olmasi da iyi olmus, ben type a to type c kablo kullanacagim artik gerektiginde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 7 Haziran 2023; 20:3:33 >
  • Düşünen varsa eğer piyasa fiyatına göre iyi gözüküyor.

https://www.hepsiburada.com/sandisk-extreme-pro-1tb-micro-sd-hafiza-karti-200mb-90mb-sdsqxcd-1t00-p-HBCV000046Q3V5?magaza=GpnTeknoloji

Bu arada ürün fotoğrafı ile ürünün kodu tutuyor ama başlık da 90 mb yazma yazılmış sanırım bir yazım hatası olmuş olabilir yine de bilginize.

Ben sipariş ederek şansımı deneyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryucel -- 7 Haziran 2023; 20:4:19 >
  • https://www.amazon.com.tr/Yerleştirme-İstasyonu-HOPDAY-Steamdeck-Aksesuarı/dp/B0BRP54F1C/ref=zg_bs_12602132031_sccl_9/262-3724958-7811504?psc=1

Şu ürün nasıldır arkadaşlar Asus ROG Ally ile kullanabilir miyiz?

Ben bu karti satin aldim, suan elimde daha hizli bir kart okuyucu olmadigindan bendeki en hizli haliyle sonuclari bu, yazma da vadedilene ulastim ama okumada bence daha yolu var gibi. Gercek hiz testini Asus ile yapabilecegiz. Onun kart okuyucusu UHS-II destekli, her ne kadar bu kart USH I olsa da bence daha randimanli bir hiza ulasabilecektir.

Asus Rog Ally [ANA KONU]
    Aynısını steam deck ile kullanıyorum sorun yok

• Agres1vee A kullanıcısına yanıt

Estafurullah ne cahilliği. Xg portundan harici ekran kartıyla PS5 in içinden bile geçer. Ham haliyle bile ps5 s yakın performans veriyor.

• coppermine kullanıcısına yanıt

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim hocam :)

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Dostum küçük bir soru daha benim amacım sadece tv ye bağlanmadan el konsolu ile oynamak yani alete harici ekran kartı falan takmak için dock almama gerek varmı anlamadım eğer gerek yoksa dock un esprisi nedir ben zaten tv de oynamak istesem ps5 var evimde

Cihaza ekran kartini takiyorsunuz ekran kartini monitor/tv ye takiyorsunuz o sekilde calisiyor elde kullanmak mumkun degil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehan350 -- 7 Haziran 2023; 23:22:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dock almanıza gerek yok. Ekran kartını cihaza, cihazıda monitöre veya tv ye bağlayacaksınız. Dock mantığı çok farklı.

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-onexplayer-1tb-mini-ingiltere-1094792683/detay

Bu ilan 20 den 15 e düştü. Düşünen varsa baksin.

Vatan zam yapinca Asus'a, 20500 olan en uygun ilan sahibinden de, 22750 oldu. Bakalim daha neler gorecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo180 -- 7 Haziran 2023; 23:42:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geronimo180 g kullanıcısına yanıt

Maaşallah çok düzgünüz hepimiz! Hemen zam yaptı diye onlarda basmış zammı. Glocal zone da getireceklerde artırırlar komisyonu. Ki zaten kur farkından fiyat değişecek direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 8 Haziran 2023; 1:17:27 >
  • geronimo180 g kullanıcısına yanıt

Vatan'ın zam yapmasıyla uzaktan yakından alakası yok. Gün içinde kurun 2TL atmasından birhabersiniz herhalde. O insanlar da güncel kurdan getirtip satacak. Azıcık mantık.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.