Şimdi Ara

(((ASUS RAMPAGE II EXTREME KARDEŞLİĞİ))) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
1
Favori
23.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anakartın cd si maalsef 64 bir desteklemiyor sanırım
    win 7 64 bit te açılmadı cd bende sistesinden indirdima ama
    ne yalan söyleyeyim verimli olmadı asus un kendi yazılımları sıkıntı yarattı
    bende hepsini silmnek zorunda kaldım birde ses kartını kasamın önündeki
    ses çıkışlarına bağlamayı bir türlü beceremedim.
    becerebilen varsa yazarsa sevinirim
    sistemim aşağıdaki gibi

I7 920 2,6-(4,165)
    asus rampage II
    3x2 corsair 1600 mhz
    termaltake bigtyp 14 pro
    sapphire 5850 vga
    psu hıng power 1000w
    coolermaster cm stacker (Çift Psulu gri olanından)
    samsun 1 tb+western dijital 500 mb
  • hak-an arkadaşım win 64 te anakartın driver ları yüklenemiyor anakart cd nin kendi setapından yükleyeceksin açıklama ( nurettin1961 52. mesaja) bak orada tarif var yapabilirsen oşekilde yükle sana kolay gelsin
  • arkadaşlar yeni 1704 biosunu kuran arkadaş var mı acaba aramızdaa ?
  • ewt arkadaşlar bende bugün sistemimi tamamladım ve windows 7 kurdum.. sistemim imzamdaki gibidir.. anakart çok şık ve cezbedici.. hele bilgisayar kapalıyken rog lambası fln yanmıyor mu hasta oldum...

öğrenmek istediğim ise şu.. ramlerim 2000mhz fakat anakart haliyle 1066mhz görüyor.. ramler için nasıl oc yapacağım??

teşekkürler..
  • slm arkadaşlar ben işlemcimi oc edmek istiyorum fakat işlemcime zarar vermekten biraz tırsıyorum ana kartım rampage ıı extreme x58 cpu i7 920 2.66 remler ise Kingston 6GB DDR3 1600MHz KHX1600C8D3K3-6GX 1.65 volt zamanlama 8-8-8-24 1200 wat high pover rojk solit power kullanıyorum 2 adet gtx 295 Quard slı yaptım powerim sizce bu sisteme yeterlimi
    işlemcimi bir miktar hızlandırmak istiyorum mesela 3.20 yapmak istiyorum bu hız bana yeterli olur fakt cpu voltajı ve Qpu dram voltajı kaç yapmalıyım onu bilmiyorum benim korkum voltaj ayarları ram voltajı belli birşey fakat Qpu dıram ve cpu voltajı 3.20 de kaç
    yapmalıyım powerimde bu sisteme yeterlimi dir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim saygılarımla
  • hocam psunuz rahatlıkla yeterli gelir..

herşeyden once sogutucunuz var mı varsa modeli nedir yoksada istediginiz 3.2 ye çıkmak için stok sogutucu yeterli gelir ama biraz sıcak olur tahminimce

cpu voltajı işlemcinizin takozluk durumuna gore değişir bi yerden başlarsınız eger stabilse yavaş yvaş azaltıp en alt degere inmeye çalışırsınız eger stabil degilsede yavaş yavaş artırırsınız amaç en az volt ile en yuksek hız yani.. mesela forumda 1.2 v ile 4.2 ghz de kullananda var benim gibi 1.37 v ile 4.25 de kullananda var biraz karışık yani..
    ram voltajınız 1.65 kalsın onu pek oynamayın cunku yuksek ram voltajının işlemci içindeki bellek kontrolcuyu yakma ihtimali var..
    oc durumunuza gore qpi/dram voltajını atırırsınız şahsen ben 4.25 te 1.69 v da kullanıyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_37550605/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37550605

bu link belki biraz yardımcı olur hocam..

dedigim gibi sogutucunuzu filan soylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz..

• bende 1 hafta önce şu sistemi topladım

anakart : asus rampage 2 extreme
    işlemci : i7 975 mhz
    bellek : corsair 6gb 1600 mhz
    ekran kartı : sapphire hd5870 1gb
    kasa : zalman gs1000
    hdd : samsung 500 gb
    işlemci fanı : zalman CNPS-9900A

ben overclockla ilgili çok bilgisi olan bir insan değilim ancak sistemimin sınırlarını zorlamak istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  • arkadaşlar biraz sabredin yakında bios ayarlarımın fotografını cekip buraya koyacam ne cok overclockcu varmış kardeşligimizde yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

arkadaşlar biraz sabredin yakında bios ayarlarımın fotografını cekip buraya koyacam ne cok overclockcu varmış kardeşligimizde yahu

walla süper olur dostum
  • Benden foto makinesi ister şimdi

quote:

arkadaşlar biraz sabredin yakında bios ayarlarımın fotografını cekip buraya koyacam ne cok overclockcu varmış kardeşligimizde yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 6 Şubat 2010; 12:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

Benden foto makinesi ister şimdi

quote:

valla isterim ne biçim iştir bu yaa rampage 2 extreme anakartımız var ama ne foto makinamız var ne foto ceken telefonumuz

• Hatta telefon bile yok
    quote:

valla isterim ne biçim iştir bu yaa rampage 2 extreme anakartımız var ama ne foto makinamız var ne foto ceken telefonumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

Hatta telefon bile yok
    quote:

dvd-rw de yok rezillik yahu

neyse arkadaşlar bios ayarlarımla ilgili birkaç bilgi vereyim sistemi topladıgımdan beri onlarla ugraşıyorum en son geçen hafta çok ince ayarlarla stabiliteyi yakaladım biraz zor oldu açıkcası..
    en kısa zamanda paylaşıp herkes yararlansın istiyorum

• walla super olur furkan.. Su anakartin ustundeki dugmelere öööle bakiorm bos bos.. Sanki birine bassam islemci yanacakmis gibi gelio :))))

• o anakartla hiç birşey olmaz hocam ya merak etmeyin

hocam siz kucuk bir sorum olacak merak ettim acaba ramleri neden 3 kanal almadınız en azından işlemciyi 920 yapıp 3 kanal 6 gb ram alsanız daha iyi olurdu gibime geliyor..
  • quote:

o anakartla hiç birşey olmaz hocam ya merak etmeyin

hocam siz kucuk bir sorum olacak merak ettim acaba ramleri neden 3 kanal almadınız en azından işlemciyi 920 yapıp 3 kanal 6 gb ram alsanız daha iyi olurdu gibime geliyor..

aldığım sırada 6gb corsair dominator gt yoktu da ondan 4gblısı vardı

• sisteme Windows 7 kurduğum için anakart kutusundan çıkan CD ne yazık ki çalışmıyor.. sebebinide anlamış değilim.. bu yüzden ses kartının driverını yükleyemiorm.. nereden indirebilirim Windows 7 uyumlu olanını?

creative'in sitesinden baktımda tam bulamadım modeli..
  • render alırken çekirdekler 95 ila 98 derece gibi ısılara çıkıyor sizce bu normal mi üzerindede zalman CNPS-9900A fan kullanıyorum. işlemcide i7 975mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engine02 -- 9 Şubat 2010; 17:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

sisteme Windows 7 kurduğum için anakart kutusundan çıkan CD ne yazık ki çalışmıyor.. sebebinide anlamış değilim.. bu yüzden ses kartının driverını yükleyemiorm.. nereden indirebilirim Windows 7 uyumlu olanını?

creative'in sitesinden baktımda tam bulamadım modeli..

hocam burdan indirebilirsiniz burda her turlu şey var son biosu da burdan indirebilirsiniz..
  • buyrun 4.25 ghz de ve 2015 mhz bellek hızlarında stabil bios ayarları umarım işinize yarar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.