Şimdi Ara

Asus Rampage 4 Extreme yardım! İzmir'de servis var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar her açılışta Anakart ledlerinde kod 34 hatası çıkıyor, OC KEY özelliği de aldığım günden beri çalıştıramadım kartı garantiye göndip yaptırmak istiyorum zaten 3 yıllık garantisinin bitmesine 1 ay kaldı. İnternetten biraz araştırdım kod 34 ile ilgili doğru düzgün bir çözüm bulamadım.
    *sata portlarını bilgisayarın düzgünce açıldığı son haline geri getirin,
    *Ramleri çıkartıp tek tek takın
    *İşlemciyi söküp temizleyip tekrar takın CMOS falan bişeyler diyordu.
    Sonuncusu hariç hepsini denedim. Bilgisayar haftalardır bir açılıyor bir açılmıyor kafasına göre. Son günlerde bilgisayarı açmak 10 dakika boğuşmaya dönüşmüştü aç kapat kasayı kurcala derken artık hiç açılmaz hale geldi hep kod 34 çıkıyor. İzmir'de, karşıyaka'da oturuyorum buralarda bunu tamir ettirebileceğim tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Kartı kasadan komple söküp servise mi göndermem gerekir yoksa bir bilgisayarcıya gitsem o söküp gönderip kart gelince takıp verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    Anakartı söküp asus yetkili servise göndermeniz gerekir. Anakartı İzmir'de mağazadan aldıysanız mağaza kartın garantiye gönderimine aracılık edebilir.

Asus'a hizmet veren servis merkezi

SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd.Sti.
    Yeni Sahra, Sutcu Yolu
    No: 62 D: 1-4, Atasehir, Istanbul
    Tel: +90 212 444 22 37
    Email: musteri_hizmetleri@acer-euro.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 4 Nisan 2016; 9:00:16 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Kartı hepsiburada.com üzerinden aldım. 2 yıl kadar önce İzmir'e taşınırken de anakartın kutusunu atmışız o kalabalıkta. Karta ait fatura, OC KEY gibi şeyler duruyor ama kutusu ve kullanım kullanım klavuzu yok. Google'da izmirasusservisi.net diye site buldum oradaki numarayı aradım bugün gelip bakacaklar. Kartı gönderirken orjinal kutusu olmadığı için bir problem çıkar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 4 Nisan 2016; 10:42:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

MSI Z170A GAMING M5 || MSI GTX 970 4G || Kingston 16GB HyperX FURY Black DDR4 || XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO || Kingston 120GB HyperX FURY || Toshiba 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB || Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB ||
  • Kargoda ücretsiz

MSI Z170A GAMING M5 || MSI GTX 970 4G || Kingston 16GB HyperX FURY Black DDR4 || XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO || Kingston 120GB HyperX FURY || Toshiba 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB || Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB ||
  • Anakartınızın garantisi devam ediyor, resmi Asus servisine göndermeniz gerek. Bir tane var o da İstanbul'da.
  • o bahsettiğim siteden ulaştığım servis asus yönlendirmesi olmadan yardım edemeyeceklerini söyleyip 216lı bir numara verdiler. o numaradan Asusu aradım form oluşturmuştum zaten anakartı sökemeyeceğimi söyleyip yardım istedim kasayı gönderin dediler. UPSyi arayıp anlaşma kodu vs söyleyip durumu anlattım kasayı kolilemezsem gelen eleman almazmış şimdi bu koca yaratığın sığacağı bir koli ayarlayıp kolileyip herşeyi hazırlayıp tekrar UPS'yi aramak kaldı. Yurtiçi vardı yakında koli satıyor olabilirler bir gidip görüşücem.

• Sağol dostum, yurtiçi'de kasanın sığabileceği koli yoktu en büyük kolilerinden 2 tane aldım koli bandı, çamaşır ipi yardımıyla koliledim yamuk yumuk çirkin birşey oldu ups bu şekilde alır mı asus koliyi beğenmeyip geri gönderir mi bilemiyorum. Birde üzerinde Yurtiçi Kargo yazıyor biz UPS'yiz ühü ühü yapmasınlarda.

"Kargo ile yapılan gönderimlerde ürünün orijinal kutusu veya aynı ebattaki farklı bir kutu kullanılabilir. Cihazınız, kutu içerisinde sarsılmayacak şekilde paketlenmiş olmalı, sünger veya köpükle desteklenmelidir. Aynı kutu içerisinde birden fazla ürün gönderimi yapılmamalıdır. Poşet vb içerisinde yapılan gönderimler uygun olmayan paketleme olarak değerlendirilip işlem görmeden iade edilecektir."
    yazmışlar ama anca bu kadar paketleyebildik. Cooler Master Cosmos serisinden devasa kasa aslında koliye falan gerek yok üzerinde taşıma kulpu var. Kasa zaten tabut gibi birşey. Telefondaki ups çalışanı koli diye tutturdu diye koliledik, şimdi çok daha zor taşınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 4 Nisan 2016; 14:09:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.