Şimdi Ara

Asus profesyoneller için ProArt mini PC serisini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bilgisayar sistemleri standart kullanıcılar ve oyuncular kadar içerik üreticilerinin de vazgeçilmezlerinden birisi. Üreticiler buna yönelik olarak farklı sistemler hazırlıyor. Asus da ProArt adında yeni bir mini PC serisi başlattı.


     


    Asus Mini PC ProArt PA90 özellikleri


     


    Serinin ilk ürünü Mini PC ProArt PA90 modelinde dokuzuncu nesil Intel Core i9 ve Core i7 işlemci seçenekleri yer alıyor. Nvidia Quadro P4000 veya P2000 ekran kartı seçenekleri ile yoğun iş yüklerinde en iyi performans ve tecrübe amaçlanıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Fortnite yayıncısı Ninja geçen yıl 10 milyon dolar gelir elde etti

    İki adet 512GB’a kadar M.2 SSD ve 1 adet 1TB’a kadar 2.5 inç HDD olarak toplam 3 depolama ünitesi bulunuyor. 64GB’a kadar DDR4 2600MHz RAM bellek yanında Intel Optane desteği de mevcut.


     


    İki adet Thunderbolt 3 portu yer alan kasada sıvı soğutma sistemi tercih edilmiş. En yoğun yüklerde gürültü seviyesi 32dB seviyesini geçmiyor. Yine kasa sıcaklığı 80 dereceyi geçtiğinde üst kısım yükseliyor ve daha iyi bir hava akışı sağlanıyor. 1000$ üzerinde bir fiyat etiketi olması beklenen Mini PC ProArt PA90 modeli CES 2019 fuarında sahneye çıkacak.


     



  • Gta 5 kaldırırmı ?

  • p4000' in kendi fiyatı zaten 1000$ ın üzerinde. Fiyatlandırma en boş durum için olsa gerek

  • Amd işlemcileri kullanılsaymış daha iyi olurmuş 64 çekirdek ve 64 gb ram ile donatılmış bir iş istasyonu tadından yenmezmiş, ama bize gitmez en az 50 bin isterler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.