Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Hocam 3 harfli sitede sıfır adınıza fatura fiyatı daha düşük , ilave bonuslarda cabasi (kk puan vs) bilginize sunarım
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sevgili kardeşim 7/24 PC başında o sitede bu var bu sitede şu var diye sizin gibi fiyat takip etmiyorum. Ben satıcıyım, siz alıcısınız. Benim malı stoklarıma aldığım zaman fiyatı yüksekti şimdi düşmüş olabilir, yarın tekrar yükselebilir. Bunu siz bilebilir misiniz? Bilemezsiniz dimi. Benim satış fiyatım bu. Buna karışmak sizin haddinize mi? Kimse size zorla bir şey satmıyor dimi? Sizin anlamadığınız konu tam olarak bu. Sonra buraya gelip boş yapıyorsunuz. Ne gerek var? Bakarsın fiyata işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın, kimsenin ekmeği ile oynamazsın. Lütfen bir daha benim konularıma spam yapmayın. Eğer ki gerçek alıcıysanız gidin 3 harfli sitelerden alın alacağınızı. Hadi size iyi alışverişler. |
|
bro ınternete daha ucuz 27 -28 bulmak mumkun bu fıyat nıye boyle sen sankı fatura mı kesıyorsun :=))) |
Asus prime rtx 5070 modelinin 27 bin TL ye olan linkini atabilir misin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İşsi,z gücsüz, boş yapan bir kişi daha. Nazarında diyecek tek değerli bir cümlem yok bu türler için. Maalesef aynı gezegeni paylaşmak zorundayız. Ne diyim artık herkes gönlünün ekmeğini yer. engeli bastım geçtim. selametle. |