Şimdi Ara

ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 Ekran Kartı

SIFIR KAPALI KUTU FATURALI ASUS TÜRKİYE GARANTİLİ

ELDEN TEST EDEREK VEYA AYNI ANDA KARGO İLE ÖDEME ALABİLİRSİNİZ.

PARAM GÜVENDE İLE ALABİLİRSİNİZ.

KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANI MEVCUTTUR.

BAYRAMA ÖZEL FİYATTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 29900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Haziran 2028 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam 3 harfli sitede sıfır adınıza fatura fiyatı daha düşük , ilave bonuslarda cabasi (kk puan vs) bilginize sunarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevgili kardeşim 7/24 PC başında o sitede bu var bu sitede şu var diye sizin gibi fiyat takip etmiyorum. Ben satıcıyım, siz alıcısınız. Benim malı stoklarıma aldığım zaman fiyatı yüksekti şimdi düşmüş olabilir, yarın tekrar yükselebilir. Bunu siz bilebilir misiniz? Bilemezsiniz dimi. Benim satış fiyatım bu. Buna karışmak sizin haddinize mi? Kimse size zorla bir şey satmıyor dimi? Sizin anlamadığınız konu tam olarak bu. Sonra buraya gelip boş yapıyorsunuz. Ne gerek var? Bakarsın fiyata işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın, kimsenin ekmeği ile oynamazsın. Lütfen bir daha benim konularıma spam yapmayın. Eğer ki gerçek alıcıysanız gidin 3 harfli sitelerden alın alacağınızı. Hadi size iyi alışverişler.

• halon kullanıcısına yanıt

• bro ınternete daha ucuz 27 -28 bulmak mumkun bu fıyat nıye boyle sen sankı fatura mı kesıyorsun :=)))

• UNXP7SS kullanıcısına yanıt

Asus prime rtx 5070 modelinin 27 bin TL ye olan linkini atabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen link varsa biz de alalım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşsi,z gücsüz, boş yapan bir kişi daha. Nazarında diyecek tek değerli bir cümlem yok bu türler için. Maalesef aynı gezegeni paylaşmak zorundayız. Ne diyim artık herkes gönlünün ekmeğini yer. engeli bastım geçtim. selametle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.