Şimdi Ara

Asus Prime B450M-K II - 1900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus Prime B450M-K II - 1900 TL

Mart 2023 tarihinde alındı, garantisi bitti. Fotoğraflarda görüldüğü gibidir. M2 ssd slotuna bağlayan plastik aparatı takılıdır. Sata kabloları yoktur. e-faturası ve kutusu mevcuttur. Kutu içerisinde kendi kitapçığı vardır.

Ekleme: Forumda sattigim Psu ile birlikte alinirsa ciddi indirim yaparim. Konuyu en asagida bulabilirsiniz.

Pazarlık mevcuttur.

Kullandığım ürünleri satarken eğer birşey yaşandıysa geçmişlerinden de bahsediyorum.

1. İşlemciyi macun yenilemek için açtığımda ıslak mendille silerken ıslak mendilin suyu anakarta aktı. PC anakarta ışık gelmesine rağmen açılmadı. Ertesi gün ise açıldı. Devamında uzun süre kullanmaya devam ettim.
    2. Aylar sonra kasanın üzerine kasanın üst egzoz kısmından su döküldü. Hangi parçalara su geldiğinden emin olmadığım için bütün parçaları kuruttum, ekran kartını pirince yatırdım. Ertesi gün yine problemsiz bir şekilde pc açıldı.

Son olay geçen yaz yaşanmıştır. O günden bu güne aktif olarak kullanıldı. Ryzen 5 5600G, 3600x ve 5600 işlemcileriyle ve 3600 mhz ram (2x8 ve 2x16) ile kullanıldı.

Çalışmasında problem yok. Yüksek çözürlüklü fotoğraflarını yükledim. Görünürde de inceleyebilirsiniz. Tozlarını üfleyerek temizledim. (Fotoğraflara bakınca pek de başarılı olamamışımAsus Prime B450M-K II - 1900 TL )

Referanslı üyelere ödeme öncesi ürünü kargolayabilirim. Testlerinizi yapar, içiniz rahat etmezse geri iade alırım. İstanbul Beylikdüzü elden teslim olur.

Not: Vatan kutusu elimdeki anakarta uyan kutu olduğu için kullandım. Vatandan alınmadı.

DH üyesi olduğunuzu belirtirseniz param güvende ile ilandaki fiyattan açabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.