Şimdi Ara

★★★ ASUS PADFONE 2 KULLANICILARI KULÜBÜ-ANA KONU ★★★ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
19
Favori
72.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selam millet.acaba elinde yedek parça olarak kullanabileceğim kişiler varmı..
    yani anakartı patlamış kullanmayan.
  • se12g1 S kullanıcısına yanıt
    kaldıda sen buradan ertuğruldan mı aldın :)
  • caner vural kullanıcısına yanıt
    Ben kendi imkânlarımla almıştım ama o ekibi takip ediyordum. Galaxy s6 beni dürtüyor ama bu sefer direnebilecekmiyim bakalım. Telefonun aslında bir problemi yok 3~5 uygulamayı geçmiyor çoğu zaman kullandığım ama kamerası zayıf kalıyor biraz.
  • se12g1 S kullanıcısına yanıt
    bana iphone 5-6 serisi galaxy 4-5-6 serisi aynı geliyor....diceksinki nasıl aynı..hızlarının farkını fark edebilecek ne yapıyoruz...3000 tl fiyat gördüm yazık be o paraya değmez.
  • caner vural kullanıcısına yanıt
    S4'e lollipop yüklenince fps düşüşlerini farkedersiniz. Ram 2 gb olmasına rağmen işlemci performansında prolem var.
  • Elimde pedfone 2 var şarj soketi Arızalı ucuza vereceğim jelatinleri duruyor tablette de telefon da da telefon Çalışır durumda 05455843428

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart usb ile değiştirdikten sonrA pad kullanılabiliyormu ? değiştirmye kalktım adam bunu standart yaparsak diğer şeyler çalışmaz dediç
  • Ben değiştirttim. Tamirci samsung telefonun dişi micro usb si ile değiştirdiğini söyledi. Hafif bir bombe yaptı ama otg kablo ile mause, flash bellek falan takarak kullandım. Bir sıkıntı olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cceviz

    Ben değiştirttim. Tamirci samsung telefonun dişi micro usb si ile değiştirdiğini söyledi. Hafif bir bombe yaptı ama otg kablo ile mause, flash bellek falan takarak kullandım. Bir sıkıntı olmadı.

    adres verebilirmisin baya yere sordum yapamayız dedi.
  • caner vural kullanıcısına yanıt
    ben Marmaris de oturuyorum. biraz uzak kaçar :) ama tabletin micro usb bağlantısı telefonunkinden farklı olarak 5 pinli. yani standart micro usb ile aynı pinleri kullanıyor. tamirci eski micro usb girişini söküp aynı sıra ile standart micro usb konnektörüne lehimleyecek. bu kadar basit aslında.
  • cceviz kullanıcısına yanıt
    evirdiler çevirdiler bu farklı dediler ben yapamam dediler demekki ustalıkları sök çıkar okadarmış :)
  • Arkadaşlar artık adam gibi şarj olmayan, fişe takılıyken çalışıp bunun haricinde çalışmayan, kullanılamayacak durumdaki padfone 2'mi kurcalasın, oynayıp öğrensin diye yeğenime verdim fakat pad kısmı tamamen bozuk. Benim gibi telefonu elden çıkan ama pad kısmı sağlam olmasına rağmen kenara atmış olan arkadaşlar varsa ve bir işe yarasın derlerse talibim.

    Güzel serüvendi bu arada, konu yavaş yavaş kapanıyor gibi, duygulandım :)
  • İnternetten batarya siparişi verip memnun kalan oldu mu acaba? Artık günde 2 defa şarj ile bile telefon dayanmıyor. Ali expressten söylediğim 10 USD'lik bataryadan da istediğim verimi alamadım. Asusparts.eu sitesinde orjinal satılıyor sanırım ama kargo dahil 40 euro fiyat çıkıyor.10 usd'ye her yerde var fakat daha önce aldığım dandik çıkınca onlara da güvenemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se12g1 -- 2 Şubat 2016; 15:24:27 >
  • se12g1 S kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntı bende de var. Asus servisinden orjinal bataryası ile değiştirtmek lazım ama biraz tuzlu olur. Ama daha uzun süre de kullanmayı düşündüğüm için de en mantıklısı o gibi.
  • cceviz kullanıcısına yanıt
    Ben de telefonu yenilesem bile satmayı düşünmediği için orjinal batarya almak istiyordum. Türkiye teknik destek ve servis bölümlerini aradım ellerinde olmadığını ve getiremeyeceklerini söylemişlerdi. Orjinalliği daha güvenilir diye kargo dahil 140 TL ye asusparts.eu'dan sipariş ettim bataryayı ama istediğim verimi şimdilik alamadım malesef. Çinden getirttiğim bataryadan öyle aman aman bir fark göremedim nedense.Telefon ile de ilgisi var sanırım bu batarya boşalma olayının. Farklı şarj aletleriyle fln bir süre deneyeceğim bakalım eskiden oyun oynadığım halde bundan daha iyi giderdi diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırlıyorum ondan da emin değilim. Bakalım bu sene telefon ile yolları ayıracağım görünüyor. Batarya dışında taş gibi telefon içim de varmıyor ama bir yerden sonra zulüm oluyor.
  • se12g1 S kullanıcısına yanıt
    valla ben ilk aldığım zamanlar tablet ile birlikte yoğun bir şekilde video ve oyun ağırlıklı kullanıyordum ve her gün şarj ediyordum. ama sadece telefonu hiç oyun oynamadan sadece internet kullanarak 2,5 gün dayandığını hatırlıyorum. şuanda pek oyun oynamadığım halde yarım gün anca dayanıyor.
  • cceviz kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde benzer bir durum var. Yarım gün bile zor dayanıyordu çinden getirdiğim batarya ile bu yine yarım günü biraz geçiyor gibi. Ama yine de çok yetersiz. Şirket telefon verecek gibi Mayıs Hazirana kadar bir şekilde idare edeceğim artık.
  • Ahmet5434 A kullanıcısına yanıt
    Hala duruyor mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.