Şimdi Ara

ASUS P8P67 pro LGA1155 rev b3 açılmama problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çizgi bakmıyormu neden Eksen'e gönderdiniz?
  • hocam mem ok ile tanıt mutlaka benim basımdan gecti bu durum mem ok ile tanıtmazsan olmuyo her acılısta hata veriyo acılmıyo acılsada f1 yani oc hatası veriyo mem ok ile tanıttıktan sonra oc yapacaksan mutlaka tüm bileşenlere az da olsa voltaj ver millet autoda bırakıyo voltajı ama malesef autoda bırakınca olmuyo en azından bende olmuyo az biraz voltaj vermezsen acılmıyo sistem mem ok ve oc için yardımcı olabilirim...

bilgisayarı eksenden aldıgım için oraya yolladım, eğer ram anakart arasında bir sıkııntı varsa tüm sisteme baksınlar istedim,

mem ok olayını bir arkadaş anlatmıs, ama analamadıgım bazı şeyler var.

1-TPU ve EPU nedir biostan nerden kapatıyorum.
    2- Mem ok tusu anakartın sağ üst tarafındaki tuş oluyor galiba değil mi?

bu arada eksen hala problemı gorememıs çok enteresan 3 gunde 1 kesin yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dred -- 26 Nisan 2011; 9:39:30 >
    ASUS P8P67 Pro R3, P67, LGA1155, DDR3 2200 i7 2600k, g-skill 2x2 1600 cl9, Saphire R9 270X DUAL-X OC 1 TB samsung s-ata II, 2 TB WD Green s-ata II dark knight kasa 700 watt modxstream psu, Acer predator 24 inchtel: 0532 510 4719
  • quote:

Orijinalden alıntı: dred

usb takılı değil,

bilgisayarı eksenden aldıgım için oraya yolladım, eğer ram anakart arasında bir sıkııntı varsa tüm sisteme baksınlar istedim,

mem ok olayını bir arkadaş anlatmıs, ama analamadıgım bazı şeyler var.

1-TPU ve EPU nedir biostan nerden kapatıyorum.
    2- Mem ok tusu anakartın sağ üst tarafındaki tuş oluyor galiba değil mi?

bu arada eksen hala problemı gorememıs çok enteresan 3 gunde 1 kesin yapıyordu.

böyle olduğunda herşeyi söküp sadece power ve monitor kablosunu takarak dene bakalım olacak mı

klavye mouse bile takma
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • ÇİZGİYE GÖNDER...........eksen'de ne işi var kartın hala anlamadım. ücretsiz kargo ile alıyorlar belkide sadece BIOS update ile çoğu hatayı düzeltip 2 gün içinde yolluyorlar. Ben çok yolladım yaptırdım.
  • Pffss hergun foruma girdiğimde asus p8p67 pro b3 rev. larla ilgili bi sorunla karşılaşıyorum 1 hafta sonra kartlar değişecek (çizgi söylüyor) bendeki şuan b2 rev. henüz hiçbir problemle karşılaşmadım gayet iyi çalışıyor sanki bu hata ram veya harddisk le alakalı gibi geliyor sorunlardaki ram ve harddisklerın coğu aynı bilemiyorum artık.
    | Intel i5 2500k | O.C 4.4CHZ | Asus P8P67Pro | | HIS 6950 2GB CrossfireX | | Corsair Force Gt 120GB SSD | | CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 | | 3X WD Green 3 TB İntellipower 64 Mb WD30EZRX | | Samsung PX2370 2ms Led Full HD | | Cooler Master HAF X Full Tower Case | | Logitech G19 Keyboard | | Asus DSL-N55U Dual-Band Wireless-N600 Gigabit 2xUSB | | Battlefield4 : TR_MuRo19 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.gokmen

Pffss hergun foruma girdiğimde asus p8p67 pro b3 rev. larla ilgili bi sorunla karşılaşıyorum 1 hafta sonra kartlar değişecek (çizgi söylüyor) bendeki şuan b2 rev. henüz hiçbir problemle karşılaşmadım gayet iyi çalışıyor sanki bu hata ram veya harddisk le alakalı gibi geliyor sorunlardaki ram ve harddisklerın coğu aynı bilemiyorum artık.

Kartlar değişecek derken hangi kartlar hangi revizyonlar link verebilir misin.

Kasayı geri aldım eksenden kabloları falan soukp takmıslar problemı görmemişler??? bakalım ne olacak bu işin sonu. şimdi kendim test ediyorum.
    ASUS P8P67 Pro R3, P67, LGA1155, DDR3 2200 i7 2600k, g-skill 2x2 1600 cl9, Saphire R9 270X DUAL-X OC 1 TB samsung s-ata II, 2 TB WD Green s-ata II dark knight kasa 700 watt modxstream psu, Acer predator 24 inchtel: 0532 510 4719
  • statik elektrik problemi bence. özellikle ramlerde birikir ve bazen ramleri sökmeden sistem açılmaz bile. bu hata genelde uzun süreli pc yi açmama durumunda çok görülür. rami söküp takarsınız sistem açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 1 Mayıs 2011; 16:30:29 >
  • hocam sen hiçbir bileşeni sökmeden mem ok yap düzelirr mem ok yaparkende uzun süreli basılı tutman lazım acılırken... ışık yavaştan hzlı yanana ve sabit yananan kadar bekleteceksin basılı tutmaya ozaman kapat ac oc ni yap sorunsuzca kullan bende yeni revizyon kartımda ve eski revizyon kartımda aynı sorunları yasıyodum ve cok sinir oluyodum ama mem ok tusu halletti sorunu

1-mem ok tusuna basılı tutunca mem ok ledi yanıp sonmeye başlıyor sonra resetliyor ve led sönüyor. arkadaş forumda led ışığı bir süre sonra sürekli yanmaya başlıyor demişti ama bende oyle olmadı.

2-ramlerin timinglerini ayalarladım ama voltajı nereden ayarlanıyor benım karttan kullanan arkadaş varsa analatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dred -- 7 Mayıs 2011; 9:13:54 >
  • bios update yaptım mem ok de yaptım problem devam etmekte. Çizgiyi aradım sistem olarak alamıyolarmıs anakartı sokemeniz gerekiyor dediler ne saçma iş.
  • mem ok yapamamışın sen hocam mem ok yi tek tek ramleri ayrı takarak ve beraber takarak dene cok ilginçtirki bendede cok zor oldu bi türlü denilenler cıkmadı bende ama ben farklı farklı denedim ve yananana kadar uzun süreli beklettim hatta yandıktan sonrada beklettim sonunda oldu gıcık ve hemen olacak bi iş degil galiba yani benim anakartta öyle oldu...
    o mavi ufak aparatın default olarak 3 pinli kısmın sol 2 sine takılması gerekiyor
    not düşmüşler asus un kitapçığına bu aparat soldaki 2 pine takmazsanız ya da çıkarırsanız boot sorunu yaşarsanız diye
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.