Şimdi Ara

ASUS P8P67 DELUXE Intel P67(B3) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar i7 2600k aldım ve Bu ana kartı alıyorum sizce nasıl bir ana kart ve bu ana kart RAM DE ŞU NU DÜŞÜNÜYORUM

CORSAIR 8GB (2*4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHz CL8 Dual Kit Ram

Özellikler
    KULLANIM PC
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB (2*4GB)
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1600 MHz

SİZCE NASIL.... UYARMI

ASUS P8P67 DELUXE Intel P67(B3) Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) SATA3.0 USB 3.0 Anakart

Özellikler

Yapı ATX
    İşlemci Soket Tipi Soket 1155
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7
    MB Chipseti Intel P67
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz / 1600MHz / 1866MHz (O.C.) / 2133MHz (O.C.) / 2200MHz (O.C.)
    VGA Slot PCI Express 2.0
    HD I/O SATA III / RAID 0,1,5,10
    MB PCI Sayısı 2
    SES Çıkışı 8 Kanal (7.1)
    MB Ram Slot sayısı 4
    Ethernet 10/100/1000
    ONBOARD FireWire / E-Sata
    MB PCI Express 3

• anakart güzel intelin yeni nesil işlemcileriyle iyi o.c performansına sahip
  • deluxe o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum acıkcası lga 1155 soket için
    f-p için msi p67a-gd65 en ideal çözüm
    performans istiyorsanızda gd80 idealdir.

ramlere gelincede tavsiyem
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3833
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

deluxe o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum acıkcası lga 1155 soket için

Hocam msı ana kart kulandıgı soket parcalırı cok adi delüx kadar geniş kulanımlı özelliği yok model ile ilgili sorun warmı asus pro modelınde genelde sorunlu diyolar delüx ile ilgili bir sorun warmı duydugunuz

• asus.
  • Sabertooth
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevan

Sabertooth

ASUS P8P67 DELUXE Intel P67(B3) vs... SABERTOOTH P67 Intel P67(B3)

Bu iki anakrtı kazanan tabiki açık arayla Delüxe yani

model ile ilgili fazla bilgi yok sanırım fiyatından dolayı ben delüxe tercih ediyorum ram olarakda bi tercih yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alee33

quote:

Sabertooth

model ile ilgili fazla bilgi yok sanırım fiyatından dolayı ben delüxe tercih ediyorum ram olarakda bi tercih yapmam lazım

"İNTEL İ7 2600K 5000 MHZ (def. vlt.)" bu nedemek?

• quote:

quote:

deluxe o kadar para vermeye değer mi bilmiyorum acıkcası lga 1155 soket için

Hocam msı ana kart kulandıgı soket parcalırı cok adi delüx kadar geniş kulanımlı özelliği yok model ile ilgili sorun warmı asus pro modelınde genelde sorunlu diyolar delüx ile ilgili bir sorun warmı duydugunuz

derken ? ben 3 ay gd55 yaklaşık 2.5 aydır gd65 kullanıyorum (b3 revizyonunda terfi etti ) hiç ellemesem haftada 4 kere kasayı açarım ve işlemci üzerinde d-14 gibi çekiç var bu soğutucu ve bana dayanan bu anakart çok adi olması imkansız ısı değerleri şu zaten tartışılmaz hic cap kullanan başka firma yok henüz.

Asus a gelince forumda arkadaşın birisi sabertooth aldı işlemciyi takarken pinleri eğmiş çizgiye gönderdi üzerine foxconn soketi takıp göndermişler ( rezillik )

forumda leon x diye abimiz var adam 3 aydır çizgi ile kafayı yemek üzere pro aldı geriye verdi sabertooth aldı anakart hala çizgide şu an para iadesi istedi gelirse o da gd65 e geçicek

Hicks

arkadaş buraların yabancısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 8 Mayıs 2011; 11:18:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

quote:

Sabertooth

"İNTEL İ7 2600K 5000 MHZ (def. vlt.)" bu nedemek?

onun anlamı kızmetse :) def. calıstıran arkdasım war bu işlemciyi bakalım bende aldım ana kart alıcam + ram size de birsey sormak istiyrum ramlerde 4*2 1600 yerine 2*2 2200 almak dahamı mantıklı yoksa tabiki 4*2 mi 1600 mü ?

• @alee33

i7 2600K @ 5ghz üstelik def. voltaj ile ?

Ekler misiniz ekran görüntüsünü testlerini lütfen ?

Hiç inanmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

@alee33

i7 2600K @ 5ghz üstelik def. voltaj ile ?

Ekler misiniz ekran görüntüsünü testlerini lütfen ?

Hiç inanmadım...

eklicek bir ekranım olursa neden olmasın bir ana kart bulursam ASUS P8P67 DELUXE Intel P67(B3) için hiç bir sorun duydunuzmu bakın dediğim gibi hep aynı şeyler söleniyor forumda asus pro şöle SABERTOOTH yok böle bide bana delüxe ilgili bir msj yazın......
  • quote:

eklicek bir ekranım olursa neden olmasın

şaka mısın arkadaşım hiç gördün mü def 1.2v ile 5ghz işlemci bugünlerde gençler kafayı nasıl buluyor acaba
  • quote:

quote:

şaka mısın arkadaşım hiç gördün mü def 1.2v ile 5ghz işlemci bugünlerde gençler kafayı nasıl buluyor acaba

iyyyyyyyyy 1.2v nerde yazıyor varmı bende öyle bir yazı birde def. v 1.2v neye göre def pardon bu v. yazan bir
    yer sölermisin def v oldugu kanıtlıcak ..?
  • Arkadaşım imzan da yazan ne acaba ?

İNTEL İ7 2600K 5000 MHZ (def. vlt.)

İşlemcinin def. voltajı zaten üstte de arkadaşımızın yazdığı gibi 1.2v 'tur. def. voltaj = 1.2v demektir ve sen bu voltaj değeri ile de 5ghz yapacağını sanıyorsun
  • quote:

quote:

quote:

iyyyyyyyyy 1.2v nerde yazıyor varmı bende öyle bir yazı birde def. v 1.2v neye göre def pardon bu v. yazan bir

konuyu gereksizlere gönderdim sana cevap yazmaya gerek olmadığı anlaşıldı artık çünkü kullandığın terimlerin anlamlarını bilmiyorum ayrıca blok (engel ) ladım.

hadi kardeşim sana hayatta başarılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu gereksizlere gönderdim sana cevap yazmaya gerek olmadığı anlaşıldı artık çünkü kullandığın terimlerin anlamlarını bilmiyorum ayrıca blok (engel ) ladım.

hadi kardeşim sana hayatta başarılar

Yahu forumda 1 cewam adam akılı yazan sizsiniz bastan okurmusunuz sorulan sorulara cwp ları Orada okadar yazı war adam gidiyor soruya değilde imzaya bakıyor imza benim imzam i8-2600 yazzsam kime ne i8 işlemcimi war niye ayzıon arkadsım mı diceksin diceksiniz siz soruya cewap werin yeter sizden istenen bu değilme sorada ben ne yazıgını anlamadım bilmemne anlamasın çünki alakasız yazılara alakasız cwp werdım kusurada bakmayın blok pehhhhhh

• dostum, deluxe OC için on numara kart. hazır 2600K almışken başkasına bakma derim.
  • Delüxe için o kadar dökecek para varsa, aşağıdaki z68 çipsetli anakarta bakın bence. MSI gibi adi parça (!) kullanan anakartlarada bakmayın.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7313
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Delüxe için o kadar dökecek para varsa, aşağıdaki z68 çipsetli anakarta bakın bence. MSI gibi adi parça (!) kullanan anakartlarada bakmayın.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7313

hayırdır hocam yaa msı ne yaptı bi sorunmu cıkardı yoksa...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.