Şimdi Ara

Asus P5B anakartın fanlar dönüyor bip sesi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus P5B anakart ' ı arkadaşımdan aldım. onda iken sorunsuz çalışıyordu. (Ekran kartı takılıydı)

    Kargo ile kartı gönderdi. Gayet iyi paketlemişti. Ona rağmen işlemci pinlerinden biri çok hafif yamulmuştu ama düzelttim. pinlerden yana sorun olma ihtimali 0

    Kartın onboard grafik yongası ve görüntü çıkışları yok. Elimdede şuanlık ekran kartı yok gtx 750 satın aldım. O zamana kadar anakartta sorun varmı diye kontrol etmek için tüm parçaları taktım. sadece ekran kartı eksikti. Kartı çalıştırdığımda tüm fanlar dönüyor , harddiskler çalışıyor , anakart ışığı yanıyor , görünürde hiçbir sorun yok herşey normal , işlemciye dokunduğumda işlemcide çalışıyor çünkü ısınıyor. Tek sorun anakarttan hiçbir şekilde bip sesi veya herhangi bir uyarı gelmemesi. Acaba ekran kartı takmadığım içinmi ? Onboard grafik yongası ve ekran kartı olmasada karttan bip sesi gelmesi gerekmiyormu ?







  • tamam arkadas sakin, ekran kartin gelsin. Takip bakarsin calisip calismadigina. Bunun icin konu acilmaz. bip sesinin cikmasi icin gereken mini hoparlörü takmadiysan yahut ekrankarti takili degilse zaten acilmaz bip falan baska seyler simdi..
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Konu acılmazmı ? Dostum ben bu kartı parayla aldım. arkadaşım çok yakın biri değil. Adam ekran kartı gelene kadar demiyecekmi 1 haftada ancamı bozuldu diye.
  • Anakartta dahili buzzer yok neresinden ses ciksin istiyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı, ram ve işlemci olmadan sistem açılmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.