Şimdi Ara

ASUS N61JA-226DV(i3 350m-ATİ 5730)KULLANICILARI KULÜBÜ(33 ÜYE) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
4
Favori
61.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben aslında 240dv sini almak istiyorum n61janın fakat kalmadığı için 2. planda bu var fakat işemcisi benim aklımı çeliyor yaw gta 4 gibi işlemciye yüklenen bir oyun yüksek çöznürülüklerde oynanabilir mi mesela?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: part

    arkadaşlar ben aslında 240dv sini almak istiyorum n61janın fakat kalmadığı için 2. planda bu var fakat işemcisi benim aklımı çeliyor yaw gta 4 gibi işlemciye yüklenen bir oyun yüksek çöznürülüklerde oynanabilir mi mesela?


    Arkadaşım oyunda işlemci o kadar etkili olmaz.Ben imzamdaki pc ile gta 4'ü very high'da 1366x768çözünürlükte rahat oynuyorum.Crysis de sadece antianalising açmadım diğerleri ultra high takılmadan oynuyorum.
  • merhaba arkadaşlar.bende bu laptop u almayı düşünüyorum ancak bulduğum laptopta ram 3gb yazıyor diğer bütün özellikler aynı. 3gb ile 4gb arasında performans farkı çok mudur?
    2+2 ile 2+1 arasında fark olur diye duymuştum ama pek bilgim yok.
    bu arada hatırlatayım amacım oyun oynamak




  • pahalı olan home premium,diğeri home basic
    pahalı olan led hd ,diğeri normal hd
    pahalı olan 4gb ddr3,diğeri 3 gb ddr3
    bi de heralde dvd sürücüleri farklı
    ben olsam ucuz olanı alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emmpati

    pahalı olan home premium,diğeri home basic
    pahalı olan led hd ,diğeri normal hd
    pahalı olan 4gb ddr3,diğeri 3 gb ddr3
    bi de heralde dvd sürücüleri farklı
    ben olsam ucuz olanı alırım.



    -İşletim sistemine takılmayın. Zaten cihazdan yüksek performans bekliyorsanız o sistemleri silip Win 7 Ultimate kurmanız gerektiğini anlarsınız.
    -İkisinin de ekranları aynı. Asla farklı bir ekran kullanılmadı o cihazlarda. (İstanbul Bilişim çakalları hariç)
    -Doğrudur aralarındaki tek fark 2+1 yerine 2+2 gb ram'ın olması
    -DVD sürücüleri de aynı.
    -Ben de
  • Yüksek seviye oyunları hdmi dan LCD ye bağlayıp full hd oynamayı deneyen oldumu? Durum nedir acaba takılma felan oluyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık bir hafta önce Mecidiyeköy Eksen'e Asus N61JA JX119R modelini almaya gittim ve oradaki görevliye, bu ürünü alacağım vakit ramini arttıracağımı,7200 pm hdd takacağımı ve işletim sistemini yükselteceğimi bunun garantiyi nasıl etkileyeceğini sordum o da yaptığınız bu değişikliklerle ürün garanti kapsamından çıkar dedi.( ben de kızıp gittim Samsung Wave aldım ) ama forumdan takip ettiğim kadarı ile gerek bu modeli gerekse de N61JA serisinden diğer modelleri alıp da bu bahsettiğim değişiklikleri yapanlar var ve garantide sorun olmadığını yazıyorlar, bu konuya son noktayı kokymak için Asus Türkiye'yi arıyorum bir haftadır ama hep yoğunluktan ötürü bekletiliyorum bir türlü konuşamadım.Ben bu modeli almayı çok istiyorum ama bu garanti olayını bir türlü netleştiremedim

    sonuç olarak bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana kaynaklarını da belirterek yardımcı olabilir mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zahir1212


    Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık bir hafta önce Mecidiyeköy Eksen'e Asus N61JA JX119R modelini almaya gittim ve oradaki görevliye, bu ürünü alacağım vakit ramini arttıracağımı,7200 pm hdd takacağımı ve işletim sistemini yükselteceğimi bunun garantiyi nasıl etkileyeceğini sordum o da yaptığınız bu değişikliklerle ürün garanti kapsamından çıkar dedi.( ben de kızıp gittim Samsung Wave aldım ) ama forumdan takip ettiğim kadarı ile gerek bu modeli gerekse de N61JA serisinden diğer modelleri alıp da bu bahsettiğim değişiklikleri yapanlar var ve garantide sorun olmadığını yazıyorlar, bu konuya son noktayı kokymak için Asus Türkiye'yi arıyorum bir haftadır ama hep yoğunluktan ötürü bekletiliyorum bir türlü konuşamadım.Ben bu modeli almayı çok istiyorum ama bu garanti olayını bir türlü netleştiremedim

    sonuç olarak bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana kaynaklarını da belirterek yardımcı olabilir mi?


    Tornavidayla deli gibi çizittirmediğiniz sürece bir sorun teşkil etmez. Bu sebeple kolay yere koyuyorlar zaten HDD leri ve Ramleri. Ha işlemci değiştirirseniz çıkar heralde garantiden ama o da aynı kalsın bir zahmet




  • Net olmamakla birlikte benim bildiğim ram garantiyi etkilemez ama hard disk birebir etkileyebilir diye düşünüyorum.
  • eksen bilgisayar'dan 1279 Tl'ye bonus'a 9 taksite dün satın alındı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHinferno

    Net olmamakla birlikte benim bildiğim ram garantiyi etkilemez ama hard disk birebir etkileyebilir diye düşünüyorum.

    kesinlikle hdd değişimi çıkarılması takılması gibi müdahaleler garantiyi etkilemez
  • Ürünü Cuma günü 19:30 sıralarında eksen bilgisayardan sipariş verdik.Bugün 15:30 gib teslim aldık.600 kmlik yol içim oldukça kısa bir süre.Açıkçası bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum.
    Genel olarak bilgisayar çok güzel.Özellikle parlak ekranı gayet hoş duruyor.Fan sesi gibi rahatsız edici türden sesler gelmiyor.Power tuşu etrafındaki beyaz ışık karanlıkta şık duruyor.Kutudan asus yazılı logtitech marka bir de mouse çıkıyor.Kasa yapısı kalitesi sağlam duruyor.Tabi tam tetkik için zaman geçmesi gerekiyor.
    Tek eksik olarak karanlık ortamlar için tuş altına aydınlatma olabilirdi.Parlak led ekran aydınlatmayı kısmen de olsa sağlıyor tabi.
  • Arkadaşlar Ben Asusun n61ja jx119r modeli ile toshiba l 670 14f modeli arasında kaldım...
    asus işlemci :ci3 350m toshiba işlemci : ci3 330m
    asus :1 tane usb 3.0 diğerleri 2.0 toshiba : tüm usb ler 2.0
    asus e.kartı : ati 5730(1gb 128 bit) toshiba ekran kartı : ati 5650(1gb 128 bit)
    asus ekran 16"( 1366 x 768) toshiba ekran: 17"(1600*900)

    asus fiyat : 1200 civarı toshiba : 1400 civarı

    üstadlar yorumlarınızı bekliyorum....
  • Ben de sonunda pc ye kavuştum olmayacak şey başıma geldi ama görmezden geleceğim.İlk önce Türkiye dağıtıcısından bir notebook aldım sol alt köşesinde ekranın içinde toz zerresi kalmış iade edip tekrar aynı notebook tan bu sefer eksenden aldım birde ne göreyim bu sefer soldaki toz zerresi sağ kenarda var.İnanılmaz olay bu sefer geri iade etmeyi düşünmüyorum kafaya takmamaya çalışacağım.Acaba sizlerde böyle bir durum var mı? (unutmadan kesinlikle iz ölü piksel değil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 5 Eylül 2010; 12:29:45 >
  • Aynısı benim başıma gelmişti aldıgım gün bir baktım sag üst köşede toz zerrecikleri , birde A tuşuna basınca cık cık ses geliyordu hemen gidip degiştirdim..insan rahat edemiyor açıkçası... ama kafaya takmamak lazım..
    quote:

    Orijinalden alıntı: DHinferno

    Ben de sonunda pc ye kavuştum olmayacak şey başıma geldi ama görmezden geleceğim.İlk önce Türkiye dağıtıcısından bir notebook aldım sol alt köşesinde ekranın içinde toz zerresi kalmış iade edip tekrar aynı notebook tan bu sefer eksenden aldım birde ne göreyim bu sefer soldaki toz zerresi sağ kenarda var.İnanılmaz olay bu sefer geri iade etmeyi düşünmüyorum kafaya takmamaya çalışacağım.Acaba sizlerde böyle bir durum var mı? (unutmadan kesinlikle iz ölü piksel değil)
  • i3 350M ile i3 330m arasında en az 6-7 tane mobilty işlemci var , yani arasında fark var.. ve tabiki usb 3.0 birde 5730 ile 5650 arasında bir fark var yani
    ekran iyi toshibanın oda led ekran ise yani 3-1 ASUS

    quote:

    Orijinalden alıntı: elegance_excellence

    Arkadaşlar Ben Asusun n61ja jx119r modeli ile toshiba l 670 14f modeli arasında kaldım...
    asus işlemci :ci3 350m toshiba işlemci : ci3 330m
    asus :1 tane usb 3.0 diğerleri 2.0 toshiba : tüm usb ler 2.0
    asus e.kartı : ati 5730(1gb 128 bit) toshiba ekran kartı : ati 5650(1gb 128 bit)
    asus ekran 16"( 1366 x 768) toshiba ekran: 17"(1600*900)

    asus fiyat : 1200 civarı toshiba : 1400 civarı

    üstadlar yorumlarınızı bekliyorum....




  • Bu arada oyunları denemek istiyorum (lcd de) update seçeneği yok sanırım manuel siteye yönlendiriyor.Sizce ekran kartını güncellemeye gerek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHinferno
    Bu arada oyunları denemek istiyorum (lcd de) update seçeneği yok sanırım manuel siteye yönlendiriyor.Sizce ekran kartını güncellemeye gerek var mı?

    kesinlikle ekran kartıni sürekli güncelleyin
  • greenleaf kardeşim tavsiyen için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.