Şimdi Ara

ASUS N56VM-S4062D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

http://www.pcdepo.com/asus-n56vm-s4062d-i7-3610-notebook-urun8010.html

bu cihaz sizce nasıl bu fiyata

bence güzel fakat , gt 650 m lisini 2250 tl ye alabilmek varken (indirimde) gt 630 lu laptopa o kadar para vermeye pek lüzüm yok çünkü ağır programlarda seni işlemci değil ekrankartı yavaşlatacak :) farka bak istersen http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

hangi modeli önerirsin yada başka marka varmı önerebileceğin oyun harici proje cizimleri için kullanacağım

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence güzel fakat , gt 650 m lisini 2250 tl ye alabilmek varken (indirimde) gt 630 lu laptopa o kadar para vermeye pek lüzüm yok çünkü ağır programlarda seni işlemci değil ekrankartı yavaşlatacak :) farka bak istersen http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

hangi modeli önerirsin yada başka marka varmı önerebileceğin oyun harici proje cizimleri için kullanacağım

Zaten o senin yazdigin model daha pahaliya geliyor neden mi icinde windows yok ve ram sana yetmemeye baslayabilir :) en iyisi bastan güzelini almak . Ama bu asus n serisi çok güzel.

windows olmadığını biliyorum zaten fredos kullanacağım diğer modeller n56vz modeli var fakat oda fiyat acısından pahalı. peki bu lenova sizce nasıl asus ile karşılaştırma olursa

http://pcdepo.com/lenovo-y580-59-332595-notebook-urun8121.html

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-332600-y580-core-i7-3610qm-8gb-32gb-ssd+750gb-hdd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61680

32 ssd var burda görmüştüm :)

lenovanın tek eksi yanı ful hd olmaması ekran kartı asustan iyi galiba sizce ful hd o kadar önemlimi bu gün gittim lenovanın kasasına baktım hoş bir kasası var gerçekten asusun tek üstün yani ful hd olması sizce o kadar büyük bir etkenmi

• quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lebinovo-59-332600-y580-core-i7-3610qm-8gb-32gb-ssd+750gb-hdd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61680

32 ssd var burda görmüştüm :)

lenovanın tek eksi yanı ful hd olmaması ekran kartı asustan iyi galiba sizce ful hd o kadar önemlimi bu gün gittim lenovanın kasasına baktım hoş bir kasası var gerçekten asusun tek üstün yani ful hd olması sizce o kadar büyük bir etkenmi

y580 de kronik disk isinma problemi var cok riskli kesinlikle onermiyorum, speedfan 65 dereceye kadar gordu ve problem herkezde var sadece oldugunu henuz bilmiyorlar

http://forum.notebookreview.com/ideapad-essential/682343-my-y580s-hdd-running-dangerously-hot.html

• quote:

şu an kullandığım laptop 720p zaten hiç 1080 p kullanmadım daha bende alacağım gün gidip ikisinide inceleyeceğim fakat laptopa bakarken öyle televizyon gibi noktaları ayırt edemiyorsun ama belki 1080 p daha iyi olabilir :) Açıkçası bende kararsızım şimdi bunda ssd var gtx660 m aklıma bunu soktun :)

720p nin artısı ise oyunlarda fps artar.

işin ucunda ssd ve ekran kartı var hafife alınmayacak şeyler ve jbl ses sistemi var lenovada gidip iki cihazıda araştıracağım :)) ama lenova ağır basıyor
  • quote:

yok yok ya gt630 lusunu bile bulabilsem asus n56 alacam lenovo baya baya kötü kalıo yanında onun (youtubedan baktım) . sonuçta ben kullanacam değil mi :)

ne yönden kötü kalıyor tasarım asus daha iyi ama lenovanın tasarımıda göze batıyor iki cihazıda git yerinde gör derim
  • quote:

quote:

quote:

şu an kullandığım laptop 720p zaten hiç 1080 p kullanmadım daha bende alacağım gün gidip ikisinide inceleyeceğim fakat laptopa bakarken öyle televizyon gibi noktaları ayırt edemiyorsun ama belki 1080 p daha iyi olabilir :) Açıkçası bende kararsızım şimdi bunda ssd var gtx660 m aklıma bunu soktun :)

720p nin artısı ise oyunlarda fps artar.

işin ucunda ssd ve ekran kartı var hafife alınmayacak şeyler ve jbl ses sistemi var lenovada gidip iki cihazıda araştıracağım :)) ama lenova ağır basıyor

bi daha Düşün :) :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=uuFWAV08C9I

n56vz serisini bu fiyatı ucuk biraz bana göre bunun asus alırsam zaten fredos alacagım ama gidip iyice incelemeye alacagım cihazları

• quote:

yerinde görmek en iyiside benim gözüme batan yeri lenovo ekran kenarlığını çok kalın yapmış ve klavyenin yanındaki kenarlık çok kalın birde o ekranın bittiği yere konan tuşları abartmış :)

ama özellik de ağır basıyor ve fiyat lenovanın asusdan ucuz ve özellik daha iyi karar senin ben ikisi arasında birini tercih edeceğim
  • quote:

bir iki yıla zaten açmayacağı oyunlar çıkacağından hevesi kaçıyo insanın tasarımı güzel olursa hiç değilse ufak tefek işlerde uzun süre rahat kullanılır alet diye düşünüyorum ..

karar verirsen banada haber ver iki cihazı yerinde inceleyeceğim ben
  • quote:

quote:

quote:

bir iki yıla zaten açmayacağı oyunlar çıkacağından hevesi kaçıyo insanın tasarımı güzel olursa hiç değilse ufak tefek işlerde uzun süre rahat kullanılır alet diye düşünüyorum ..

karar verirsen banada haber ver iki cihazı yerinde inceleyeceğim ben

Millet fazladan özeliği olmayan telefona veriyor iste para olmazsa yada bulamazsam gt630m lisi 1800 onu alacam .

Ayrica asus n serisi 2 saniyede açılıyor :) diğerinde ssd olmuş pek farkı yok yani zaten ondaki ssd 2.5 inc değil msata kart şeklinde 220 m okuma yazma hızı var

bu gün araştırma yaptım kasa iki makineninde kaliteli fakat lenovanın tknik destek berbatmış ben bunu öğrendim bu gün asusn56vz alabilirsem alacağım yoksa asus n56vm

• quote:

quote:

hocam bu gün y580 aldım vatandan :) soru varsa yanıtlayabilirm :)

sen nasıl adamsın hani asus alacaktık gittin lenova aldın neyse detaylı bir acıklama bekliyorum senden açılış nasıl performans nasıl görüntü kalitesi ses

• quote:

valla bu sabah vatnı aradım 2 haftaya anca gelir dediler ellerinde yokmuş daha sipariş de vermemişler, ondan sonra 10-15 yeri aradım yokmuş ellirnde asus , gittim bunu aldım , aldığım yerde de bir tane teşhir n56vm varmış , kasa olarak pekde farklı değil :) klavye arka ışıklandırmasından touch pad e kadar aynı hemen hemen , açılışı windows sıfırdan 7-8 sn de açılıyor hemen hemen yarın düzeltirim kesin söylerim onuda :) ekran kartı bi üst segmentte gtx miş yaklaşık %5 daha performanslı herhalde işlemci aynı ssd de düşünebileceğin en hızlı hdd den biraz hızlı sanırsam windows değilde bütün driverleri kurmuşlar oraya galiba :) 2 usb 3,0 2 tane usb 2,0 var görüntü güzel geldi bana Gelelim sese 82 ekran televizyon gibi kuvvetli sesi var aletin :) ve kalitesi çok güzel hoparlörlerinin . başka soru varsa yazarım .

asusda hopörlerde sorun var diyorlardı cızırtı geldi mi snaa hiç :\

• quote:

asus sesini tam inceleyemedim ki ben orda açmışım laptopu deniyom koca mağaza adamlar arkada ses sistemi , televizyon deniyo ordakini tam anlayamadım :)

lenova aldıracaksın banada zorla görüntü kalitesi nasıl peki onu söyle sen sıcaklıklar ne durumda :)
  • hd görüntü değil galiba izlenimlerini yaz buraya gidip alalım yoksa :)
  • quote:

Windows ssd ye kurulu olduğundan artık kapağı kapatınca hazirda bekleye gerekmiyo sıfırdan daha hızlı açılıyo alet, isterseniz video eklerim. Karşılastirma olur hem :)

video resim ve şu an da ssd ye kurulu olduğu için kaç sn açılıyor görüntü kalitesini resimli istiyorum ve ses sistemi :)
  • windows ssd mi kurulu yokda hd mi biraz yavaş açılıyor gibime geldide
  • asus mu aslam lenovamı lenovanın özellikleri ağır basıyor asusun tip kasa ağır basıyor şumu bumu
  • quote:

asus mu aslam lenovamı lenovanın özellikleri ağır basıyor asusun tip kasa ağır basıyor şumu bumu

Asus'un kasa/parça kalitesi daha iyi olur Lenovo'ya göre haliyle Lenovo'nun da donanım özellikleri daha sağlam olur Asus'a göre.Kaliteye önem veriyosan Asus donanıma önem veriyosan Lenovo'yu al

• quote:

Orijinalden alıntı: PreS06

quote:

asus mu aslam lenovamı lenovanın özellikleri ağır basıyor asusun tip kasa ağır basıyor şumu bumu

Asus'un kasa/parça kalitesi daha iyi olur Lenovo'ya göre haliyle Lenovo'nun da donanım özellikleri daha sağlam olur Asus'a göre.Kaliteye önem veriyosan Asus donanıma önem veriyosan Lenovo'yu al

Merhaba pat diye girdim konuya ama:) simdi bende asus n56 model bir lap top alicam ama n56vz su an hic bir yerde yok galiba vm modeli ise teknosada var oda 2.800tl. ve turuncu indirim iki hafta sonra olicakmis o zamana stoklarda.tukenir.mi acaba? 2.800 vm modeli icin gercekten cok degil mi verilir mi bu para sizce. ne kadar erken alabilirsem o kadar iyi. Meslegim bilgisayar ile.ilgili. Onerileriniz nedir? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.