Şimdi Ara

Asus N551VW-FY273T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oranos O kullanıcısına yanıt
    sen internetteki fiyatına bakma dostum.Hafta sonu mağazaya git 4200 bandında satıyorlar %18 kdv indirimi de varsa 3600 tl ye denk geliyor.
  • Oranos O kullanıcısına yanıt
    Benden tavsiye vatan bilgisayardan şaşma bu baktıkların benim sana tavsiye ettiklerimden özellik olarak daha düşük linkini verdiğim cihaz şu an için piyasadan bu fiyata alabileceğin en iyi makina...

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551vw-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tb-128-ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10-notebook.html
  • Bende aynı ürünü Mediamarkt'tan aldım ekranda ışık sızması,hoparlör ve hdd den ses gelmesi gibi problemlerim yok fakat arka plan siyah renkte iken ekranın sol kısmında göze çarpan yeşil, mavi, ve kırmızı pixeller var.
  • hadibaba111 H kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin makine ile bizimki arasinda sadece Ssd farki var.Buna gore de arada fiyat farki var zaten,hayir bizim bilmediginiz daha farkli bir durum varsa senin makinede bizide aydinlatirsan seviniriz.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepsiburada.com dan bu bilgisayarı almak üzereyim.Ama sanırım herkesin bilgisayarında farklı sorunlar mevcut.4 bin tl verip herhangi bir sorunla karşılaşmak canımı çok sıkar açıkcası.Siz kesin al diyormusunuz bu cihazı? Yoksa benzer özelliklere sahip ve yaklaşık 600 lira daha ucuz olan lenovoyu almak daha mı mantıklı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n551 alıp iade eden kişilerden biriyim maalesef ışık sizması bu modelde çok var..çıkması %90 olaslık...kronik sorunlu dıyebılırız..olurda %10 luk sanslı kısma denk gelirsen makıne super bence..
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Makine herşeyi ile 10 numara kesinlikle al derim fakat ışık sızması gibi sorunları kafaya takıyorsan işin zor çünkü ışık sızması olmayan cihaz bulma olasılığın çok düşük.
  • Işık sızması tam olarak ne oluyor hocam?
  • Bu kadar para verecegıne yeni çıkan Asus N552VW-FW171T ürüne bak yenilenmiş ekran deniliyor bende bunu alacagım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N552 de 128 ssd disinda cok fark yok gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 552 serisinde external hoparlor yokmuş sanırım çok önemli midir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok önemi yok
  • arkadaşlar bende bu laptopu yeni aldım mediamarkttan bi sorum olacak içini açıp ssd takviyesi yapan varmı araızda msata mı var m2sata mı çünkü asus müşteri hizmeleri sata3 yükseltmesi yapabilirsiniz dedi yani üzerindeki harddiski çıkarıp ssd takmaktan bahsediyorlar ama ben hem 1 tb kalsın hemde ssd eklemek istiyorum ona göre satın alıp taktıracam bilgisi olan varsa özellikle kasayı açan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar 3 gun önce N551VW aldım. Sonicmaster kutudan çıkmasına rağmen kullanamıyorum. internetten drıver yukledim Asus SonicMaster açtığımda <Sistem Hatası olark Windows Audio Enhancements devre dışı bırakıldığından Ses İşleme etkinleştirilemez.> şeklinde bir uyarı geliyor. Çözümü olan varmıdır.
  • Ben içini açıp baktim msata girisi var ama klasik msata sogutucu panelleri denk geliyo yerine oturmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben şu anda ASUS'un bu modeli ile Monster ABRA A5 V7.1.1 modeli arasında kaldım. Fakat ASUS'ta saydığınız kronik problemler ve tek soğutucusu olması pek tatmin etmedi açıkçası. Bilgili bir arkadaşımız güzel bir açıklamayla tavsiye verebilirse çok memnun kalırım, teşekkürler.
  • Bu bilgisayarı hoparlöründen gelen pıt pıt sesi sebebiyle İstanbul'da bulunan Asus Türkiye Teknik Servisine geçen hafta bıraktım. Ancak 3-4 gün sonra donanımsal arıza bulunamadı diyerek bilgisayarıma format atıp geri verdiler. Birçok kişi bu gerekçeyle N551VW serisiyle ilgili olarak DOA raporu alabildiğini bu forumda yazmıştı. Bugün ikinci kez aynı problem sebebiyle bilgisayarı aynı servise bıraktım. Bakalım yine aynı şekilde geri mi verecekler...

    Problemin kronik olduğunu ve N551VW serisini kapsadığını biliyoruz.

    Bu bilgisayarı alacaklar için problemi detaylı anlatmak gerekirse;

    Bilgisayar hoparlöründen pıt diye bir ses geliyor. Bu ses bilgisayarın sesi kapalıyken de geliyor. Yani tüm sesi kısıp sıfıra aldığınızda da pıt sesi gelmeye devam ediyor. Aşağı yukarı 2 dk da bir geliyor. Bilgisayarı kullanmadığım zamanda da bu pıt sesi geliyor. Muhtemelen işletim sistemi donanımı tararken hoparlöre bir sinyal gönderiyor ve pıt sesi oluyor tam dakika söylemek mümkün değil. Ya da ses çıkması olası işlemler yapınca da bu pıt sesi geliyor. Örneğin youtube.com 'a girdiğimde bir pıt sesi geliyor. Bir videoya tıkladığımda yine pıt sesi geliyor ve video sesi ondan sonra gelmeye başlıyor. Dediğim gibi bilgisayarın sesi kapalıyken de geliyor. Daha çok elektriksel bir şey...




  • Arkadaşlar pıt sesi ne yaaaaaaa ....arada sırada duyuyorum ben o da rahatsız etmiyor ama takıntılıysan o başka tabi.Yok ışık sızmış yok pıt demiş ......Makineyi almamak için yeterli sebep değil bunlar

    cihaz bir çok konuda on numara emin olun ancak ısınma konusunda hak verebilirim.Eğer oyuncuysanız sağlam grafikli oyunlarda sol üst köşe fena ısınıyor bunu da sağlam bir soğutucu ile bir miktar çözebilirsin yok oyun çok oynamıyorsan 36 saat işlem yap gram ısınma olmaz
  • Arkadaslar bu urunu hepsiburada dan almayi dusunuyorum oradan alip sorun yasayan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: valaroma

    Arkadaslar bu urunu hepsiburada dan almayi dusunuyorum oradan alip sorun yasayan var mi?

    ben aldim ya ben sansliyum ya da cihaz sorunsuz. siyah ekranda isik sizmasi yok. karanlikta bakiyorum ekran isigi hep esit. ayrica tik tik hoparlor sesi de yok. ben sevdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.