Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
22
Favori
34.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M



    Ürün Kodu: Asus N551VW-CN007T
    Chipset: Intel HM170
    İşlemci : Intel Core i7-6700HQ Quad Core (2.6GHz Turbo ile 3.5GHz 6MB Cache)
    Bellek (Ram) : 8 GB DDR4 DRAM
    Ekran Boyutu : 15.6" 1920 x 1080 Full HD LED Back-lit Ultra Slim 300nits 16:9 AG NTSC:72 WV
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 128Bit
    Disk Kapasitesi : 128 GB SSD + 1 TB 5400 Rpm
    İşletim Sistemi : Windows 10 64 Bit Türkçe
    Optik Sürücü : Blu-Ray

    Wireless : 802.11ac+Bluetooth 4.0 (Dual band) -Intel WIDI
    Ethernet : Gigabit Ethernet
    Kamera: HD Web Camera
    Kart Okuyucu : 3 -in-1 card reader
    Numerik Klavye : Var
    Batarya: 56WHrs, 3S2P, 6-cell Li-ion Battery Pack
    Boyutlar: 38.2(W) x 25.5(D) x 1.60 ~ 3.26 (H) cm
    Ağırlık: 2.40 KG (Bataryasız), 2.70 KG (6 hücreli batarya ile)

    Port Çıkışları:
    1 x Microphone-in jack
    1 x Headphone-out jack (1 x SPDIF)
    3 x USB 3.0 port(s)
    1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
    1 x HDMI
    1 x mini Display Port

    Kullanıcı Yorumları:

    +Ürünü ebrarbilgisayar'dan aldım, yaklaşık 2 gündür kullanıyorum cihaz tasarım olarak gerçekten çok şık duruyor.(3 Taksitle 3750 liraya aldım.)
    -Ürün biraz ağır gibi geldi bana, 2.7 kg olarak belirtiliyor zaten fakat hafif ve çok ince laptop arayışında olanlar için bu konuya değinmek istedim.
    +Ekranı kesinlikle çok net, benim aldığım laptopta şansıma ışık sızması yok gibi geldi, ölü pixel testi de yaptım herhangi bir sorun yok gibi duruyor, ışık sızması genel olarak yeni ekranlarda çokça rastlanılan bir şey, o yüzden bunu marka karalamak olarak yapmazsak daha iyi olabilir.
    +Ekstra olarak gelen subwoofer gerçekten müziklere ayrı bir tat katıyor, subwooferı çıkarıp takınca aradaki fark bariz şekilde hissediliyor.
    +Klavye gerçekten çok yumuşak ve çok pürüzsüz bir yazma hissiyatı veriyor, hızlı yazabilen bir insanım, anında klavyeye adapte olabildim.
    -Klavyenin ışıklandırmasında ufak sorunlar var gibi geldi, ya da biraz gözüme battı diyebilirim, alttan gelen ışık tam olarak homojen dağılmıyor gibi geldi gözüme, bu konuda başka sorun yaşayan var mıdır bilmiyorum bunun bahsi hiç geçmedi şimdiye kadar.
    +Isınma sorunu yok diyebilirim, denemek amaçlı CS:GO oynadım iki gündür, full ayarlarda (1920*1080 çözünürlükte) 120 fps civarı aldım, henüz başka bir oyunda deneme fırsatım olmadı fakat performans olarak iyi olacağını düşünüyorum.
    -Bu bazıları için eksi olabilir diye değinmek istedim, oyun oynarken hak verirsiniz ki yüksek performansta ısınma eğilimi gösteriyor fakat fan işini iyi yapıyor gibi geldi, bu da biraz ses yapmasına neden oluyor fanın. Normal kullanımda ise kesinlikle ses duymuyorsunuz.

    Şimdilik aklıma gelen detaylar bunlar, konu geliştikçe bu mesajı editleyebiliriz sizden gelen geri dönüşlerle de.

    İngilizce yazılmış bir inceleme:

    http://laptopmedia.com/review/asus-n551vw-review-although-the-n552-is-around-the-corner-the-new-n551-is-still-affordable-powerful-and-perfect-for-multimedia/

    Fotoğraflar:

    Donanimhaberin malum resim yükleme hizmeti sıkıntılı olduğu için kendi çektiğim resimleri şimdilik şu şekilde albüm olarak koyuyorum, daha sonra simage olarak da düzenleyeceğim:

    >>>>>>https://imgur.com/a/DrdRC

    Ekran Kalitesi ve Hoparlör İnceleme:



    CS:Go Oyun İçi Görüntüler:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 20 Aralık 2019; 13:3:8 >







  • Bende bugün aldım.Hayırlı olsun hepimize inşallah.
  • Ne kadara aldınız hayirli olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk öncelikle hayırlı olsun , csgo'da low ve medium ayarlarda 1366x768 ve 1920x1080'deki fps değerlerini yazarmısınız size zahmet olmazsa. Ayrıca pc açılış süresi tahminen kaç saniye sürüyor?
    Teşekkürler
  • Yerimizi alalım. Ben de 2 gündür kullanıyorum, şimdilik hoparlörden pıt sesi ve bazen yön tuşlarının oralardan çık çık diye sesler geliyor.

    Yazı yazarken tuşlar sert ve güzel bir his veriyor. Şu an güzel anlaşıyoruz. :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captork -- 31 Ocak 2016; 15:09:01 >
  • captork C kullanıcısına yanıt
    pıt sesi , insani rahatsız ediyor mu , ne kadar sıklıkla bir çıkıyor ve şuanda bir daha notebook alacak olsaydınız n551vw'yi tercih edermiydiniz.( anket soruları gibi oldu ama )
    teşekkürler şimdiden
  • Bazen 10 saniyede bir, bazen de hiç ses olmuyor. Yine bu cihazı alırdım hocam daha önceden lenovo y5070 - gtx960m model notebooku kullanıyordum kronik problemi olduğundan iade kararı çıktı, iyi ki çıkmış. Bu fiyatlarda daha iyi özelliklerde notebook yok.
  • captork C kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler :) lenovo z510 aldım 14 ay önce 13.ay sonunda bataryası bitti. Büyük konuşmak gibi olmasın ama bir daha lenovonun hiç bir şeyini almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captork

    Bazen 10 saniyede bir, bazen de hiç ses olmuyor. Yine bu cihazı alırdım hocam daha önceden lenovo y5070 - gtx960m model notebooku kullanıyordum kronik problemi olduğundan iade kararı çıktı, iyi ki çıkmış. Bu fiyatlarda daha iyi özelliklerde notebook yok.

    o pıt sesinin çözümü vardı galiba isterseniz jw modelinin konusunada bakabilirsiniz aynı kasa aynı tasarım olduğu için ordakiler çözmüştü çözüm bundada yarayabilir
  • Bende ebrardan aldım ölü pixel sonucu değişimi sağladılar sağolsunlar şuan 551vw den yazıyorum şimdilik herşey güzel.
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Ben de hatırlıyorum öyle bir şey görmüştüm, karıştırırım bir ara. :)
  • Cihaz yaklaşık 8 saniyede açılıyor diyebilirim, SSD olmasının avantajı çok büyük. CS:GO'da ise dediğim gibi full ayarlar açıkken 120 fps alıyorum, herhangi drop falan yaşamadım şimdilik, daha düşük ayarları ise deneme fırsatım olmamıştı onları da deneyip yazabilirim.
  • Msi afterburnerle oyun oynarken 8 10 dakikadan sonra kaç dereceye ulaşıyor cpu gpu biri test edebilir mi ?
  • Hayırlı olsun arkadaslar,gun gectikce olumlu ve olumsu bilgilerinizi güncel olarak paylasirsaniz biz almayi dusunenler olarak daha iyi bir fikir sahibi oluruz. Iyi gunlerde kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef ben güvenemedim programa, pek güç artırmaya ihtiyacı olduğunu düşünmediğim için riske girmek istemedim fakat deneyecek arkadaşlar varsa umarım yardımcı olabilen çıkar.

    @fantom

    Teşekkür ederiz, siz de aklınıza takılan yerler olursa spesifik olarak, sormaktan çekinmeyin lütfen, kullanıcı deneyimi önemli oluyor bu tarz laptop seçimi yaparken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 30 Ocak 2016; 3:11:48 >
  • Online oyunlardaki fps değerleri çok önemli aslında ; bununla alakalı kullanıp sıkıntı yaşayan var mı ?

    Cihazın ısınma olayı nasıldır.

    Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bende bu ürünü uxun zamandır incelemekteyim tahmini 1 hafta içerisinde alacağım kullanan arkadaşlar soracağım bir kaç soruya cevap verirse hem alacak arkadaslar için hem inceleyen arkadaslar için yararlı olabilir
    1-Açılış hızı 3 sn 7 sn 11 sn gibi bir kaç yazı okudum sizin açılış hızı nedir?
    2-ışık hüzmesi ve klavye ile ilgili yabancı forumlarda bir kaç yazı okudum linki bulursam paylasayım sizde bu şekilde sıkıntı oldu mu?
    3-Oynadıgınız oyunlardan ayarlarıyla veraber fps ve ısı değerlerini de paylaşabilirseniz daha net bir fikir canlanır
    4-Son olarak da aldığınız yeri ve fiyatı paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Therocqula kullanıcısına yanıt
    Programda bişi yapmıcanız ayarlar kısmına girip izleme kısmından görmek istediklerinizi işaretlicelsiniz tikler var alttada kutucular oluyor ekranda göster fln onları ilaretlicelsiniz her bir görmek istediğiniz değer için sonra oyuna girceksiniz öyle yani ben hep kullanıyorum hiç bi zararı olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayari bugün aldım , gayet şık ve hızlı. Herkese önerebilirim. Şuanda internet bağlantım iyi olmadiğindan oyun deneyemiyorum , en kisa süre zarfı içinde oyun fps değerlerini ve ısı değerlerinide aktarmaya çalışıcam.
  • Alanlara öncelikle hayırlı olsun....

    Bu ürünü görene kadar MONSTER® ABRA A5 V5.2.1 1000 gb dı almayı düşünüyordum. 3200 tl ve taksitle ödemede ext. olmamasından dolayı o çok avantajlı görünüyor hala ama bundaki
    6. nesil işlemci, ekran kartının 4 gb olması, tasarımı, markası, ssd ve win10 olması bu aradaki farka katlanılabilir gibi göründü ... Ağırlık vs benim için o kadar önemli değil

    Sorum şu : Monster da 2 fan var( turbo fan vs ) 2 fana rağmen oda oyunlarda epey ısınıyor. Bunda ki tek fan örneğin thief, hitman veya tomb raider gibi benzer oyunlarda(yada sizde ne varsa) ultrada 1, 2 saat oynandıktan sonra oyun sonuna doğru ki ısı değerleri(oyuna başladıktan bi 5 dk sonraki değerinide) mümkünse en düşük en yüksek fps değerleri, ani fps veya performans düşüşleri olup olmadığını aktarırsanız çok sevinirim. (msi afterburner ile ısı fps değerlerine bakabilirsiniz)
    2- Turbo fan bunda da varmı

    Biraz fazla oldum ama kb bu bilgisayarı aldıktan sonra en az bi 5, 6 sene her türlü kredimiz bitecek. o yüzden




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.