Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
22
Favori
34.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu laptobun hddsi çok yavaş yani bukadar iyi bilgisara bukadar kötü bi hdd koymaları saçma olmuş tüplü ferrari gibi tabiri caizse n550 dan bu laptoba geçtim 5 yıllık cihaz bu cihazdan daha hızlı çalışıyo ve özellikleri bundan daha düşük ileride ssd takmayı düşünüyorum sırf şu hddsi laptoptan soğutuyo adamı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hdmi kablosu sorunsuz çalışıyormu?ben aldığımdan beri 3 kablo da denedim çalışmıyor bilgisayarcıya götürdüm orda da denedik olmadı.kendi desteklediği kablo felan mı var acaba???
  • furkanndaghann kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ben yeni gördüm mesajınızı, HDMI kablosu bilgisayarınızda muhtemelen doğru çalışıyor fakat siz bağlantı için gereken ufak bir ayarı atlıyorsunuz. HDMI bağladığınızda Windows tuşu + P ye basarsanız sağda bir ekran açılacak ve orada "Yinele-Uzat-Sadece İkinci Ekran" gibi seçenekler göreceksiniz. Yinele hem bilgisayar ekranını hem de bağladığınız ekranı açık tutup aynı görüntüyü verir, sadece ikinci ekranı seçtiğinizde ise sadece bağladığınız ekran aktif olur. Uzat ise her iki ekranı da aktif yapar fakat aynı görüntüler olmaz, bilgisayarın ekranının yarısı diğer ekrana aktarılmış gibi olur, bu seçenekleri denediğinizde zaten göreceksiniz.
  • Merhaba herkese,
    :
    Cihazım için RAM yükseltmesi yapmak istiyorum, konunun ilk sayfalarında bir RAM önerisi var:http://www.novabazar.com/KINGSTON-KVR21S15D8-8-8GB-Notebook-DDR4-2133-MHz-Memory_844667.html?ref=akakce&v=1.96.7

    Sizce yukarıdaki ürünü alıp takviye yapmak mı daha mantıklı yoksa şu alttaki 2'li seti almak mı?

    http://www.hizlial.com/kingston-16gb-2x8gb-hyperx-impact-black-2133mhz-ddr4-cl13-dual-kit-notebook-ram-hx421s13ibk216/11067246

    Teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darsheas -- 9 Temmuz 2016; 0:27:21 >




  • Bilgisayar çok sık olmasa da donup kalıyor naparsam yapayım düzelmiyor ben de bataryayı çıkarıp takıyorum. Alalı birkaç ay oldu ilk aldığım zamanlar 10 saniyede falan açılıyordu şu an daha yavaş. Umarım hemen hurdaya çıkmaz. Onun dışında soğutucum olmasına rağmen fazla ısınıyor bence. Bi de çoğu kişide yaygın olan ışık sızması mevcut, sol üst köşede yoğunluklu. Her şeye rağmen çok şık ve güzel tasarımı var, her türlü oyunu programı rahatlıkla çalıştırıyor, renkler canlı, ses kaliteli. Performansı yüksek bir bilgisayar. 4 bin liraya tabi ki böyle bi performans gerekiyor. Bu bahsettiğim sorunlar çok rahatsız edici türden değil. Ben tavsiye ediyorum rahatlıkla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu konuda bilgi verecek varmı?
    Boş durumda şarjıne kadar gidiyor.
    Normal kullanımda internet sayfa gezme, film izleme , dosya açma kopyala gibi durumda şarjı ne kadar gidiyor?

    Bu ikisine cevap verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevap verecek yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salihsahin45

    Arkadaşlar şu konuda bilgi verecek varmı?
    Boş durumda şarjıne kadar gidiyor.
    Normal kullanımda internet sayfa gezme, film izleme , dosya açma kopyala gibi durumda şarjı ne kadar gidiyor?

    Bu ikisine cevap verebilir misiniz?

    Merhabalar,

    Normal kullanımda şarjı 4 saat gidiyor diyebilirim dediğiniz faaliyetleri yapıp, film izleme bence daha az batarya yiyor nette dolaşmaya göre, işlemciyi falan daha az yorduğunu düşünüyorum ben ama bunu araştırmadım açıkçası.

    Boş durumda açıkçası hiç bakmadım, zaten boş durumda neden bakalım onu çok bilmiyorum. Kullanacağız sonuçta bu aleti




  • Benim daha önceki laptop ilk aldığımda 1.5 saat anca gidiyordu. N61jq bu da aynı mı diye merak ediyorum. Çünkü dışarda doya doya kullanamadım. O yüzden bu sarj problemi tekrar yaşamak istemiyorum.
    Millet batarya ile kullanırken şarj aleti ile kullanmanın nasıl bir üzüntü veriyor
    4 saat benim için mükemmel bir şey şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar. Geçen gün bu ürünü vatan bilgisayarin gece indiriminde 3600e gordum. Yine ayni fiyata gorursem almayi dusunuyorum. Kullanan arkadaslar memnun musunuz? Sogutmasi nasil? Ve windows ssd ye mi yoksa hdd ye mi kurulu olarak geliyor? Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa da satılan N511 serilerine zam gelmiş.
  • valaroma V kullanıcısına yanıt
    Windows ssd'ye kurulu olarak geliyor. Ben genel olarak memnunum, şimdiye kadar niye bunu aldım dediğim hiçbir durum olmadı. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.
  • bilgisayarı almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnunmu acaba?
  • Bu tarz bir soru sormadan önce konuyu okumanızı tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım çantadayken sanırım bir eşyamla sıkışmış ve üst metalik kasada ufak bir göçük var. Bu göçüğü ekranı söküp arkadan bastırarak düzeltebilir miyim acaba diye düşünüyorum, sizce ekranı sökmek takmak zahmetli midir hiç vida falan da yok. Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Arkadaslar bu modele altarnatif olarak alabilecegim baska model onerirmisiniz fan yetersiz kaliyor diyenler var acil yardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pascal gpu lu modelleri bekleyin hocam masaustu ekran kartlarinda ne ise laptop da da %100 ayni performansi veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamlar benim bilgisayar 8 aylık falan oldu. 2 gün önce kaldığım yurda geldim evden. Birkaç ay önce kablolu internet kullanıyordum, evde kablosuz kullandım. Sonra yurda geldiğimde kablolu kullanmaya devam ettim ama internet kablosunu değiştirdim. 2 gündür 5-6- kere oldu bu sürekli mavi ekran driver irql not less or equal hatası. Daha önce birkaç kere mavi ekran vermişti ama bu aralar çok sık oluyor. Şu an bilgisayara ihtiyacım olan bi dönemdeyim. O yüzden garantiye göndermek son çözüm benim için. Önerebileceğiniz bi şeyler var mı? Sorun neyden kaynaklı hiç bilmiyorum. Son zamanlarda yeni bir uygulama falan da yüklemedim. Tek değişiklik internet kablosu oldu.
  • Bir format atıp driverlarını sitesinden indirip yükleyin. Düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse garantiye gönderirsiniz.
  • Ethnernet sorunu yaşayan varmı acaba.
    Ethernet kablosunu takılı değil uyarısı veriyor.
    Driver kaldırdım tekrar kurdum ama kablo takılı olmasına rağmen bağlanmıyor.
    Yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.