Şimdi Ara

Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
22
Favori
34.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar daha önce belirttiğim bi sorundan dolayı vatana gittim. Dediler ki isterseniz servise gönderelim. Ama sıfırlarsak ılur dediler. Neyse sıfırladık falan. Eve geldim nerdeyse bütün oyunlarım falan duruyo. Ayrıca nvidia da sıkıntılı hale gelmiş güncelleme falan gelmiyo. Bilgisayar kafayı yedi kapanmıyor. Yarın servise götürcem. Abi bi sıfırlama yaptılar bilgisayar mal oldu. Sizce nolur.? Bi de kullanıcı hatası deyip geçerlerse? Ne yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenQuaker -- 15 Şubat 2016; 20:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pc'nin m2.sata desteği varmı?
  • dember11 D kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın içinde 8gb 2133 mhz ddr4 ram varken bizim sadece 8gb 1600mhz ddr3 ram takabilecek olmamızı söylemeleri çok saçma olmuş. İşini bilmiyordur konuştuğun kişi. Isınma konusundaysa ben sorun yaşamadım.
  • mewlana_18 M kullanıcısına yanıt
    m2 değilde m sata desteği olduğunu söylüyorlar:

    http://laptopmedia.com/laptop-m-2-ngff-ssd-compatibility-list/#asus
  • Arkadaşlar soru komik gelebilir ama bu bilgisayar havayı nerden çekiyor? Çıkışı tamam da havanın girdiği yeri merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EyezBerg

    m2 değilde m sata desteği olduğunu söylüyorlar:

    http://laptopmedia.com/laptop-m-2-ngff-ssd-compatibility-list/#asus

    Doğrudur. Icinde ki ssd msata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu notebook srgb renk uzayının yüzde kaçını kapsayabiliyor bilen var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Yaw ips panel işte uzayı muzayı bilmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 16 Şubat 2016; 20:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsan yazmak zorunda değilsin dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcest -- 16 Şubat 2016; 21:18:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar ben de aldım dun laptop u yanlız ekranı bana biraz soluk gibi geldi ya biaz sarımsı sanki ekran renkleri ve parlaklıgı az renkler soluk sanki. bende mi sorun var acaba servise bir gostersem mi? cs go falan oynarker ekran rengi soluk oldugu için golgelerde adamlar falan cok karanlık gozukuyor. lutfen yardım arkadaslar. bende onceden n56vz vardı ve ekran parlaklıgını acınca cok parlak oluyordu bunda oyle degil ve dedigim gibi renkler sarımsı sanki biraz
  • asus splendid technology programını çalıştır ayarlarını kendin yap
  • o programdan ayarlara baktım hocam da o program sadece sarı ve beyaz tonlarını ayarlıyor beyaz tonlarını acınca da yine normal bi şekilde gostermiyor. oyunda biraz duzeldi ama masa ustune gelince blur gibi oldu beyaz tonunu arttırdıgım için. yani benim endisem acaba donanımsal bi arıza mı var monitorde ya da pc de. eger bu solukluk normalse sıkıntı yok hocam benim için. sizde de oyle mi acaba diye sordum
  • dikkat ederseniz gri rengi sol tarafta soluk yani fotoda sadece solda gozukuyor da gri renkler sarımsı gozukuyor . bir de ekrna parlaklıgı da az geldi bana. eger normalde boyle ise ekran sevise falan vermyecegim. sadece endiselendim şimdi donanımda bi arıza falan mı var diye
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M




  • Belki mat ekran diye sana öyle geliyordur. ben parlaklığı kısıp öyle kullanıyorum bence iyi gibi bendeki tek sorun sol üst köşede çok az ışık sızması var bunun için servise göndermeyi düşünmüyorum.
  • ben parlakligi kisinca bir derece bile cok karanlik geliyor hocam. ben en iyisi bir servise gotiriyim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantom1054 kullanıcısına yanıt
    Bende ebrardan 6 Şubatta sipariş geçtim. Salı günü elime ulaştı.Ama sanki kutunun bandrol bantı açılmış gibi geldi. Açtım aksesusarlar jelatinlidi ama pcde hiç bant ve jelatin yoktu.Kurduktan sonra iki tane ölü pixel çıktı ve bi süre sonra pıt pıt sesleri gelmeye başladı ve dediğin gibi mause pat oynuyordu banada öyle geldi.Ayar oldum ertesi gün aradım geri gönder dediler çarşamba verdim 13 cuma günü aldılar değişim yapacaklarını söylediler.Pazartesi çıkar dediler aradım kimseye ulaşamadım salı günü vermişler ama sürekli aradım yani nasipse 17 çarşamba günü elime ulaşır. Umarım busefer sorunsuz çıkar.Bunlar sana bana gelen pcleri tekrardan başkalarına mı yolluyorlar bilemedim doğrusu ses çıkarmazsan kitlicekler 10 günü geçti umarım sonuç güzel olur..
  • Maintenance M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olmasını temenni ederim. İlk aldığım cihazda aynı sorunlarla karşılaştım ve cihazı aldığım gün daha geri kargoyla kendilerine gönderdim ve sorunları ilettim. Daha sonra tekrar iletişime geçerek ofislerine gelmek istediğimi ve 2. cihazı görerek ve kontrol ederek almak istediğimi belirttim, onlarda anlayışla karşıladılar. Ofislerine gittim ve bana ışık sızmasının tüm ıps panelli cihazlarda olduğunu, hangi kutuyu açarsa açsın hepsinde azda olsa olacağını belirterek yeni ürünü bu şartla kabul ederseniz açacağını söyledi, bende kabul ederek eğer çok fazla yoksa alacağımı beyan ettim ve ürünü açtı. Eğer ki vazgeçseydim kapalı ürünü açtığıyla kalacak ve geri bantlayıp bir başkasına gönderecekti. Uzun lafın kısası hocam evet bazı müşterilerine kutusu açık, kontrol edilmiş veya başka bir müşterinin problem bulduğu cihazları gönderebiliyorlar. Ben görüp yaşadıklarımdan bunu teyit ettim. Arkadaşlara bilgilendiri bir mesaj olsun.




  • Aynen Öyle hocam Allah tan değişim için sorun çıkarmıyorlar.Yerse gibisinden yolluyorlar gitsin çok fazla araştırmayan bilmeyen insanlar hiç anlamıyor bile ve göderdikleriyle kalıyor ;) Bu tarz forumlar çok faydalı bunun için burdaki yorumları okuyana kadar benimde hiç ölü pixelden haberim yoktu mesela :) tesiti yapınca 1mm uzunluğunda yatay ve bir tane nokta şeklinde buldum.değişim istedim.En azından kutu kapalı olarak geldiğine tatmin olursam sıkıntı yapmazdım. Açılıp kapatılınca şüpelendim belki başka arızalarda çıkabilir diye..
  • fantom1054 kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerin içinde teşekkür ederim. Alan herkeze hayırlı olsun.Bir ücret veriyorsak bunun karşılığını beklemeliyiz yani..
  • Rica ederim hocam. En iyisini yaptınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.