Şimdi Ara

Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
22
Favori
34.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yaparsam yapayım... Bir türlü cihazın uykuya geçmesini engelleyemiyorum. Hiç bir zaman.. Seçili ama bir müddet sonra uykuya geçiyor.. Acaba bu sorunla karşılaşıp.. Biosu güncelleme ile çözen varmı..?

    Tesekkürler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redoano R kullanıcısına yanıt
    hocam dediğinizi yaptım daha felaket bir hal aldı ayrıca oyundaki fps sorunu yeni gelen güncelleme ile düzeldi ayrıca oyunla girlikte ben bir program daha çalıştırıyordum ondan kaynaklanıyormuş fps düşüşü onu kapatıp sadece oyunu oynayınca düzeldi yeni gelen patch ile daha da düzeldi fakat dediğiniz çözüm benim işime yaramadı yinede teşekkür ederim.
  • İyi günler arkadaşlar,

    Asus N551JW - CN360T model laptopumu yaklaşık olarak 1 senedir kullanıyorum. cihaz açılırken uzun zamanda açılmaya başladığından dolayı recovery yapıp fabrika ayarlarına dönmek istedim. ama ne yaparsam yapayım recovery işlemine başlamıyor işlem yapılamadı gibi bir uyarı alıyorum. recovery dosyalarının zarar görmüş olabileceğini düşündüm. iş durumlarından dolayı cihazı teknik servise göndermek istemiyorum. aceba herhangi birinizde ilk günkü image dosyası varmıdır? lütfen yardımcı olurmusunuz?
  • Selamlar,

    Asus N551JW - CN187H Cihazımda yavaştan pil ölmesi (erken bitme ve tam dolmama) sorunu ile karşılaşmaktayım, konuyu Asus'a ilettim fakat kendileri bu durumun normal olduğunu söyledi, karşılaştırmak gerekirse zamanında almış olduğum Dell N 5010 dizüstü bilgisayarımda batarya problemi olduğunda evime yeni pil gönderip özür dilemişlerdi.

    Şimdi benim asıl sorum şu, ben ilerleyen zamanlarda mağdur olmayım, yoğun tempolu kullanımlarım da dayansın diye aldığım notebook'umu daha satın alalı 1 yıl olmuşken neden servise bırakayım ?

    Ustelik Asus çağrı merkezi beni aradığında size yeni pil veremeyiz ancak 240,00 TL ye satın alabilirsiniz dediklerinde, "tamam satın alıyorum ne yapmam gerekir" diye yanıt verdim, kendileri bana söz konusu pilin şimdilik stoklarında olmadığını, arada arayıp sormamın gerektiğini söylediler, yani pili satın alabileceğim bir dükkana da yönlendiremiyorlar, stoklarında olduğunda bankaya havale geçip dekontu mail atmam gerekirmiş..

    Zamanla batarya problemi yaşayacak olan arkadaşlar için duyurulur..




  • aykutkk kullanıcısına yanıt
    Malesef 1 yılın sonunda ben de aynı sorunla karşılaştım. Önceki threadlerde görebilirsiniz, batterybar isimli bir program var batarya yıpranmasını gösteriyor,%13-15 lik yıpranma söz konusu. ama insanı asıl üzen asus servisinin bu konudaki umarsızlığı, ben de aradığımda benzer şeyler söylemişlerdi. konuştuğum kişilere derdimi anlatmakta zorlandım, diyorum ki şarj %100 doluluğa erişmiyor
    %96 da kalıyor ve tam doluma şu kadar dk kaldı diye yazıyor, bana %95-%100 arası laptop kendini şarj etmez diyorlar. Son zamanlarda tam şarj olmadığı için batarya lambası da yanıp sönmeye başladı, aslında bu makaledehttps://www.asus.com/tr/support/article/604/ yazdığına göre garanti kapsamında pil değiştirilmesi gerekiyor ama Asus servisine güvenim o kadar az ki sırf bu nedenle sağlam laptopu servise göndermekten korkuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino Dini -- 21 Mart 2017; 23:2:23 >




  • Klavye sorunundan dolayı pc yi asus servisine gönderdim ve inanın çok ilgilerdi nasıl gönderim yapacağım konusunda bir e-posta attım ve açıkcası yanıt geleceğinden bile şüpheliyken 15dk içinde gönderimi nasıl yapacağım yönünde bir yönerge maili geldi ve cihazı gönderdim.4 gün içinde arızaları giderip geri gönderdiler ekte teleservis ekran görüntüsünü de atıyorum. İstanbul'daki servis çok iyi çalışıyor. Ayrıca ısınma probleminden bahsetmiştim sağolsunlar onları da halletmişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 29 Mart 2017; 22:46:26 >




  • Asus N551JW - Win10 Recovery Menüsüne bir türlü giremedim F9 tuşuna basıyorum fakat SSD var diye mi yoksa başka nedenden mi bilmiyorum girmiyor neden olabilir ?
  • thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    Isınma problemini nasıl çözmüşler ???
  • DogD D kullanıcısına yanıt
    yeniden silikon sıkmışlardır veya fanı temizlemişlerdir eskisine nazaran ısınmıyor hocam oradan yorumladım
  • 1 Seneden uzun süredir kullanıyorum cihazı. Çok sağlam bir laptop fakat şu son 2 aydır bir fps sıkıntısı çekiyorum. İlk aldığım zamanlarda LoL oynarken 200 fps alırken şimdi 100-120 fps alıyorum. Sebebini anlayamadım. Cs oynarken bile fps de düşmeler oluyor sebebi nedir ? Ne yapmam lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar laptopa ssd taktım geçenlerde işlemcinin ordan garip bi ses geliyo sanki cam kesersinizde tiz bi ses çıkarya onun gibi mouseu oynatınca gelmeye başlıyo yüksek performansa alınca ses dahada artıyo güç tasarrufuna alınca ses kesiliyo bilgisayarın kendi toucpadini kullanıncada ses gelmiyo başına böyle bi sorun gelen varmı acaba
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı aldığım ilk günden beri içinden ses geliyor cızırtı gibi pildeyken de prizdeyken de geliyor oyun filan açınca ses gidiyor normal beklerken chromede gezerken filan geliyor kesinlikle hardisklerden gelmiyor aygıt yöneticisinden hd graphics 4600 ekran kartını devre dışı bırakınca ses kesiliyor başına gelen var mı nasıl kurtuldunuz ? Garantisinin bitmesine az kaldı bitmeden gönderiyim mi sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim cihazı belirli bir süre bir şey yapmazsak.. Uyku moduna geçmeyip direct kapanıyor. Tabii bütün çalışmalarda kayboluyor. Güç seçeneklerindende çözemedim. Fikri olan varmı..?

    Hiç bios güncellemesi vs yapmadım..

    Tesekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. n551jw kodlu laptopumu 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Bang&olufsen ses sistemi var üzerinde. Çok iddialı bir marka olmasına rağmen sesinden hiç memnun değilim. Yani eski sıradan bir laptopun sesi bile benimkinden daha temiz ve yüksek çıkıyor. Acaba sorun ne olabilir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

    Merhaba arkadaşlar. n551jw kodlu laptopumu 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Bang&olufsen ses sistemi var üzerinde. Çok iddialı bir marka olmasına rağmen sesinden hiç memnun değilim. Yani eski sıradan bir laptopun sesi bile benimkinden daha temiz ve yüksek çıkıyor. Acaba sorun ne olabilir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    audio wizarddan açtınızmı sesi
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Evet. Ordan ekolayzır ayarları ile de baya uğraştım ama sorunu çözemedim. Mesela film izlerken gürültülü bir ses geçtiğinde sanki sistemi bastıran ya da frenleyen bir şey varmış gibi ses geliyor. Müzik dinlerken de baslı seslerde yine aynı şekilde sesler baskılanıyor gibi. Yani sesler açık ve net değil. Arkadaşın daha basit özellikte olan asus laptopunda sonic master ses sistemi var ve çok daha kaliteli sesi var. Benim cihazda kesin bir sorun var ama ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, laptopumu ekranındaki ışık sızması nedeniyle garantiye yollayacağım bir buçuk iki ay sonra. Banada kronik sorunlu ürünlerden biri denk gelmiştim ancak garanti süresi bitmeden değiştirteyim diyorum. Asus servisinin bu soruna tutumu nedir acaba genel olarak zorluk çıkarıyorlar mı ?
  • arkadaşlar dün laptop da hiç bir sorun yokken bugün açtığımda herzaman kullanmış olduğum wireless mouse un takılma sorunu olduğunu farkettim, pilinin zayıfladığını düşünerek pili değiştirdim sorun devam etti, ayrıntılı incelediğimde mouse un sağ- sol ve aşağı-yukarı hareketlerde takıldığını fakat oval hareketlerde hiçbir sorunu olmadığını farkettim.mouse yi de temizledim sorun devam ediyor yardım edebilecek olan varsa sevinirim teşekkürler
  • arkadşalar merhaba,

    Bilgisayarını servise bırakıp değişim alan başka bir cihaza geçiş yapanınız mı oldu mu hiç ?
  • Asus N550JV kullanıcısıyım. (3-4 senedir)

    Bu markanın kronik sorunları var. Menteşeleri kendi kendine kırılıyor. Klavyeleri aptalca işçilik hatasından dolayı kendi kendine bozuluyor. (Ribbon kabloyu bükerek bataryanın altına sıkıştırmalarından dolayı)

    Bunlar için ASUS sizden 460 lira ücret talep ediyor.

    Mesajımı okuyup şu markayı almak isteyen arkadaş varsa uyarayım. Almayın.

    Teknik servisleri mide bulandırıcı şekilde. Kulaklık jakım bozuk dememe rağmen bana bu hususta bir cevap vermeyip klavye bozuk diye geri dönüş yapan gülünç bir teknik servis. Uzak durun. Almayın. Aldırmayın. Asus pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.