Şimdi Ara

Asus N551JW Kullanıcıları Kulübü ||| 15.6' / i7 4720HQ /NVİDİA GTX 960M 4 GB (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.005
Cevap
22
Favori
34.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    quote:

    Orijinalden alıntı: AyneRogue

    Bende mavi ekran sorunu var çizim programlarındayken veriyor genelde. neden anlamadım sizde de böyle bir sorun oldu mu? mavi ekranın adı : driver_power_state_failure. yardım edebilecek varsa minidump dosyalarını da paylaşabilirim

    @oceanofmemories ayrıca o klasöre baktım öyle bi dosya yok bende

    Muhtemelen çizim programlarının windows 10 uyumsuzluğundan kaynaklanıyordur.

    Merhaba,

    Bu sorun bendede başladı windows 8.1 kullanıyorum, nvidia son zamanlarda experience diye birşey yükledi ondan olabilir diye şüphe ediyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni aldım ben de bu modeli. Ancak touchpad'de oynama var. Daha doğrusu bir boşluk varmış gibi. Tıklayınca da tak tak diye ses çıkıyor. Modelin olayı mı bu yoksa geri götürmeli miyim ?
  • Arkadaşlar bazı uygulamaları açmak için tıklıyorum ama açılmıyor. ama görev yöneticisinde çalıştığını görüyorum. Bazen chrome da bazen cs go da vs.
    Sebebi ne olabilir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Bendede ASus N551 JW var SSD olmaan modeli sanırım bu 2 T. Hard dikskli ssd lı olanı varmı bılmıyordum ondan bunu aldım Su an bir Problemim Var Ekran kartım guncel Win 8.1 kullanıyorum Direct x Freamwork virtual c++ lar felan hepsi güncel Şöyle bir sıkıntı yasıyorum LoL oynarken Pıng yok ama SAnırım bılgısayar kasıyor ve oyun kasıyor oynıyabılyorum ama cok fark ettırıyor Team Fight larda Kasabılıyor ve bu cok sinirimi bozmaya başladi bu konuda yardım edebılecek kımse varmı bana
  • culsuz33 C kullanıcısına yanıt
    ssd ye kurup öyle deneyin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

    Arkadaşlar merhaba. Yeni aldım ben de bu modeli. Ancak touchpad'de oynama var. Daha doğrusu bir boşluk varmış gibi. Tıklayınca da tak tak diye ses çıkıyor. Modelin olayı mı bu yoksa geri götürmeli miyim ?

    Panik yok, herşey normal. Yani boşluk ve tak tak sesi. Mouse ile değil de, sadece Touchpad ile kullanırken sağ-alt tık yapınca boşluk olması ekranda menü açılması için gerekli. Sol-alt tık yapınca oluşan boşluk ise, açılan menünün iptali için. Yani bu boşluklar olmadan çalışmaz touchpad. Yanlışım varsa kusura bakma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ivanDragoo

    Arkadaşlar bazı uygulamaları açmak için tıklıyorum ama açılmıyor. ama görev yöneticisinde çalıştığını görüyorum. Bazen chrome da bazen cs go da vs.
    Sebebi ne olabilir?

    Evet, aynısı bende de oluyor, bazen garip davranıyor laptop. Bir uygulamaya tıklayınca açılmıyor, görev yöneticisinden görevi sonlardır dediğimde açıyor. Bu olay, sanki laptopa aşırı yüklenmekle ilgili gibi. Yani aynı anda çok fazla programı çalıştırmak vs. veya laptopun kendini toparlamasına fırsat vermeden hızlıca programı açmaya çalışmak kilitlenmeye sebep oluyor gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanofmemories -- 1 Nisan 2016; 14:00:25 >
  • Merhaba bende bu ürünü aldım ve çok memnunum.yalnız tek sorunum online oyunlarda donma sorunları yaşıyorum.ping normal.hız normal.oyunu sdd ye kurup deniyeceğim.bu gibi sorunu olup düzelten arkadaşlar var mı acaba ?
  • ruhhsuzz R kullanıcısına yanıt
    Cs go oynuyorum ssd ye kurunca düzeldi aynı sorun vardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruhhsuzz

    Merhaba bende bu ürünü aldım ve çok memnunum.yalnız tek sorunum online oyunlarda donma sorunları yaşıyorum.ping normal.hız normal.oyunu sdd ye kurup deniyeceğim.bu gibi sorunu olup düzelten arkadaşlar var mı acaba ?

    online oyunları c ye kur d sıkıntılı galiba bende anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceanofmemories

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

    Arkadaşlar merhaba. Yeni aldım ben de bu modeli. Ancak touchpad'de oynama var. Daha doğrusu bir boşluk varmış gibi. Tıklayınca da tak tak diye ses çıkıyor. Modelin olayı mı bu yoksa geri götürmeli miyim ?

    Panik yok, herşey normal. Yani boşluk ve tak tak sesi. Mouse ile değil de, sadece Touchpad ile kullanırken sağ-alt tık yapınca boşluk olması ekranda menü açılması için gerekli. Sol-alt tık yapınca oluşan boşluk ise, açılan menünün iptali için. Yani bu boşluklar olmadan çalışmaz touchpad. Yanlışım varsa kusura bakma.






    Çok teşekkür ederim hocam içimi rahatlattın. Zaten hiç bir sıkıntısı yok şuan canavar gibi çalışıyor.




  • Bunu nerden bulabiliriz en iyi fiyat olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun olarak csgo ve bf4'ü c ye kurdum, fps düşüşleri düzeldi. LoL d diskinde olduğu için anlık takılmalar devam ediyor. C ye kurmak istiyorum ama 9 gblik boş yerim var c'ye kurarsam ağzına kadar dolmuş olacak. Ayrıca c günden güne kendiliğinden doluyor, oyunlar kurulduğunda 11 gblik boş yerim vardı şimdi 9gb. sanırım bu da otomatik güncellemerden kaynaklanıyor. Servise versem hddyi düzeltme şansları var mı? yoksa talep doğrultusunda 250 gblik ssd taktırabilirmiyim ?




  • dabulyu16 D kullanıcısına yanıt
    Bizim laptopta başka marka bir Hdd olsaydı bu takılmalar olurmuydu bilmiyorum. Ssd'yi serviste taktırırsan, laptopun garantisi bozulmadan devam ediyor, eğer imkanın varsa 512 Gb. Ssd taktırmayı düşün derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanofmemories -- 6 Nisan 2016; 19:16:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oski_58

    Uyku moduna girmeme sorununu çözdüm arkadaşlar. Bunun için bios'u downgrade etmemiz gerekiyor. Şuan güncel sürüm olan 207'i 205 e düşürdüm ve artık uyku moduna girince hiç bişeyi kapatmıyor cihaz. Gelelim nasıl yapacağımıza

    Bildiğimiz gibi asus'un kendi bios flash programı var fakat kendinden önceki eski sürümlere downgrade yapmıyor sadece güncelleme varsa yüklüyor. Fakat bizim uyku problemini çözmemiz için downgrade yapmamız gerekiyor şimdi yine aynı program üzerinden bu sefer bi kaç ayardan sonra downgrade yapabileceğiz.
    Şimdi tarayıcıdan 205 li sürüm olan bios sürümümüzü indirin
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/N551JW/N551JWAS205.zip buradan

    1-öncelikle Win+R yaparak çalıştırı açın.
    2-Sonra cmd yazın çalıştırın.
    3-Sonra cd “C:\Program Files (x86)\ASUS\WinFlash“ yazıp enterleyin. Şu şekilde olacak



    4-sonra WinFlash.exe /nodate yazarak enter'leyin ve karşınıza winflash programı çıkacaktır.

    5-önceden indirdiğimiz 205 sürümlü bios u zipten çıkarın cap uzantılı dosyayı masaüstüne atın.

    6-Program üzerinden get bios device'e basarak masaüstündeki 205 nolu bios'u gösterin flash deyin. Size eski sürüm olduğu uyarısı verecektir. Görmezden gelerek devam edin.

    7-Bilgisayarınız kendini yeniden başlatacaktır ve bios'u flashlayacaktır.

    Hayırlı olsun sorununuz çözülmüştür artık rahat rahat uyku moduna alıp arka plandaki uygulamalarınızı koruyabileceksiniz.

    Benim gibi uyku modu sorunu yaşayan arkadaşlar, yeni BIOS sürümü 209 çıkmıştır. BIOS'u arkadaşın anlattığı gibi güncelleyerek sorunu çözebilirsiniz.
    Buradan BIOS 209 sürümünü indirebilirsiniz ->http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/N551JW/N551JWAS209.zip?_ga=1.95912479.248848115.1459959989




  • oceanofmemories O kullanıcısına yanıt
    Sandisk 240GB Ultra II SATA 3.0 SSD (Okuma 550MB / Yazma 500MB) vatan computerda 240 tl imiş. Bundan taktırmayı düşünüyorum.500 gblik modeller biraz tuzlu.
  • Online olarak bende CS:GO var ve bende de 1-2 saniyelik bir takılma oluyor. Bilgisayarı ilk aldığımda C dosyasındaydı oyun, sonradan silip D'ye aldım ve sorun o zaman başladı. C'de yerim olmadığı için mecbur kaldım D'ye almaya. Ayrıca o bazı programların açılmama olayı bende de oluyor. Chrome bazen açılmıyor ve bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor düzelmesi için.
  • Hayırlı akşamlar

    Makinanın 2 tb lı olanını aldım cuma günü, sistem açılışta inanılmaz yavaş, wirelles ta sürekli kopmalar olmakta, skypte görüntülü konuşmada sistem kitleniyor, bunları yaşayan Varmı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dabulyu16 D kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar, sleep problemi nihayet yeni BIOS versiyonu ile çözülmüştür. Haber veren arkadaşa ve ASUS'a kocaman teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.