Şimdi Ara

Asus N550JK (i7, 850m, 12GB RAM, 1TB HDD, Blu-Ray, 15.6')

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus N550JK (i7, 850m, 12GB RAM, 1TB HDD, Blu-Ray, 15.6")
    Fiyat güncellenmiştir.

    edit: pazarlık vardır.



    Öncelikle belirtmek isterim ki ben de zaman zaman internetten ikinci el şeyler satın almaktayım ancak farkettiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla satın aldığım insanların bir çoğu ürünün durumunu detaylı olarak belirtmemişti. Elinize ulaştığında sürpriz yaşamamanız için elimden geldiğince açıklama yaptım. Eğer fiyatının ürünün durumuna uygun olmadığını düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz, pazarlık da mümkündür. Sadece kozmetik hasarları olmasına rağmen fiyatı benzer ilanlara göre düşüktür. Artık ihtiyacım olmadığı için satmaktayım. Kargoya, kutusuyla birlikte ve şarj kablosu dahil olmak üzere diğer aksesuarları ile birlikte verilecektir.



    Laptopu bir kaç sene önce 4000 TL'nin biraz üstünde bir fiyata Teknosa'dan satın aldım. Kullandığım 2 sene boyunca bir kere çantasının içindeyken düşmüştür ve bundan kaynaklı kasasının kenarı bir miktar deforme olmuştur (fotoğraflarda görebilirsiniz, Blu-Ray sürücünün olduğu kısım) ancak bu deformasyon bilgisayarın çalışmasına etki etmemiştir (1 seneden fazla bir süredir bu şekilde kullanılıyor). Bunun yanında satın alındığı zaman N550 serisinin en yüksek RAM'i olan modellerinden birisiydi. Ayrıca hard diski sorunluydu, yaklaşık 2 ay önce hard diskini 1TB WD ya da Sandisk bir hard disk ile değiştirdim (Vatan Bilgisayar'da 300 TL civarına aldım) ve bunu yaparken bir vida yuvasında kaldı,? ancak bu da bilgisayarın çalışmasını etkilememektedir (bunu da fotoğraflarda görebilirsiniz). Alt kapağını internetten 50-60 TL'ye bulabilirsiniz ve değiştirebilirsiniz. Bunun yanında içi çok tozluydu ve basınçlı hava kullanarak dikkatli bir şekilde temizledim (şu anki masaüstü bilgisayarımı da aynı şekilde temizliyorum). Herhangi bir hasarı saklamak istemiyorum, Asus tarafından verilen ufak bir subwooferı vardı ancak bir gün laptopa takılıyken masadan düştü (laptop değil, sadece subwoofer) ve sadece onun için eklenmiş olan jakın içinde ufak bir parçası kaldı. İkinci el veya sıfırını bulabilseydim yaptıracaktım ancak subwooferın ikinci elini bulamadım. Bu hasar kulaklık girişini ETKİLEMEMEKTEDİR. Kulaklık girişi çalışması gerektiği şekilde çalışmaktadır. Şarj kablosu ve adaptörü orijinaldir ve kutusundan çıkan parçalardır.

    Ekran kartı Nvidia GTX 850M'dir. Her ne kadar eski olsa da güncel oyunları orta-düşük ayarlarda 60fps civarında çalıştırmaktadır. Şu an kutudan çıktığı lisans ile upgrade edilmiş Windows 10 işletim sistemi kuruludur ve formatlıdır, yani boştur. Kullandığım zaman boyunca tek laptopum olduğu için elimden geldiğince dikkatli kullanmaya çalıştım.

    Bunların yanında bilgisayarın spesifikasyonları:

    ?i7 4700HQ işlemci,
    Windows 10 işletim sistemi
    12GB RAM
    Full HD 1920x1080 IPS, mat kaplamalı ekran
    1TB HDD
    Blu-Ray yazıcı/okuyucu
    SD kart okuyucu
    HD web kamera
    WiFi ve Bluetooth (4.0)
    Kombo 3.5mm jack
    3x USB 3.0 girişi
    RJ45 LAN girişi
    HDMI portu
    Mini Display portu
    Ön/aşağı doğrultulu hoparlörler

    fotoğraf isterseniz dm atabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.