Şimdi Ara

★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
22
Favori
41.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neredeyse imkansız 2700 lere düşmesi
    bir alt modeli 2850 tl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar düşmez ama 3000 tl civarına düşerse çok iyi olca, şu anda pahalı 3500 lira civarı buda bütçeyi zorluyor.
  • Bu yönden düşününce düşmez gibi duruyor ama Y500 GT750M SLI modelini 2300 liradan almış biri olarak bu modelinde düşmesini ümit ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilpasaoglu kullanıcısına yanıt
    Ben de oradan aldım, Ebrar Bilgisayar son derece güvenilir bir firma, için rahat olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu bilgisayarı yeni aldım ve DVD okuyucunun tam oturmadığını farkettim sizde de öyle mi? Ayrıca içinden cd de çıkmadı..
  • mesela999 M kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhaba.ürünü yeni almışsın hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.bende bu üründen alacağım ancak fiyatı biraz yüksek bayrama kadar bekleme kararı aldım belki bi bayram indirimi falan olur diye.ürünle ilgili bir kaç sorum olacaktı.ürünü nereden aldın ve ilk izlenimlerin nasıl.dvd okuyucu harici başka bir sıkıntısı oldumu bilgilendirirsen sevirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesela999

    Bende bu bilgisayarı yeni aldım ve DVD okuyucunun tam oturmadığını farkettim sizde de öyle mi? Ayrıca içinden cd de çıkmadı..

    Evet içinden cd çıkmıyor çünkü kurulum dosyası hdd içinde ayrı bir bölümde tutuluyor. Cd sürücü kapanmıyor derken, evet kapatırken %10'luk bir kısmı dışarda kalıyor ve bunu alttan ittirerek kendimiz kapatıyoruz ama ittirsen dahi tam olarak yuvasına oturmuyorsa bir sıkıntı var demektir ve bu durumda da ürünü almış olduğun tarihten bir ay geçmeden firmaya yollamalısın ki eğer bir sıkıntı varsa değişim kararı versinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'dan 3300 e aldım. Alalı iki hafta oluyor. Şuana kadar farklı bi sorunla karşılaşmadım. Wifi'si gayet iyi. DVD sürücüsü tam oturmuyor derken %10luk kısım bile değil sadece tam simetrik değil çok az kısmı dışarıda.Ciddi bi sorun değil bence yalnız almadan önce teşhir olarak da görmediğm için sizinkilerle karşılaştırmak istedim.Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesela999

    Ankara'dan 3300 e aldım. Alalı iki hafta oluyor. Şuana kadar farklı bi sorunla karşılaşmadım. Wifi'si gayet iyi. DVD sürücüsü tam oturmuyor derken %10luk kısım bile değil sadece tam simetrik değil çok az kısmı dışarıda.Ciddi bi sorun değil bence yalnız almadan önce teşhir olarak da görmediğm için sizinkilerle karşılaştırmak istedim.Teşekkürler

    Aynı durum benim sürücüde de var, ilk başta ben de biraz düşündüm ama bence fabrikasyonla alakalı bir şey herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum, bütün ürünlerde aynı şekilde çünkü. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün şu anda pcdepo.com da indirime girmiş bu siteden alışveriş yapan varmı?güvenilir mi acaba?sağolun.
  • merhaba dostlar,

    3 gün önce asus n56vz den asus n550jk cn090h modeline terfi ettim. grafik tasarım, video montaj gibi işler ile uğraştığımdan ips ekran/16gb ram/ gtx850 ekran kartı beni celbetti...monster, victor,msi markalarının benzer sekmentteki ürünlerini de araştırdım bazı konularda 1 2 özellikte asus'tan daha iyi olanlar vardı lakin görünümleri asus kadar ciddi ve oturaklı değildi! görünüm çok mu önemli derseniz benim işimde malesef kol düğmlerinin görünşü bile önemli:( asus bu konuda fevkalede görünüyor.... eski bir lenovo (y510 -y560) kullanıcısı olarak bi ara aklım gtx860 dan dolayı y50 ye kaymadıda değil hani:) lakin asusun kasa kalitesi daha evvel kendini ıspatlamıştı bir kez daha asus dedim ve şimdilik gayet memnunum.

    bu model hakkında değerli bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım,
    ürünün ekranı bana pek bi ips gibi gelmedi yahu... zira ekranı tam karşıma alıp saga sola çevirince renklerde kararma oluyor! hani 178 derecelik görüntü netliği diye sormadan edemedim:(

    bir diğer sorum; cihazda kullanılan piller lityum iyon mu yoksa lityum polimer mi dir? ve batarya ömrünü uzatmak için neler yapmalıyız?

    benim ve bu satırları okuyacak onlarca meraklı kardeş için klavyesini parmaklıyacak dostlara şimdiden teşekkürler




  • abadice kullanıcısına yanıt
    Şimdi bilgisayarı açtım ve cevap yazıyorum...
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Ekranı 45 derece açıyla kaptın ve bakın ips mi değil mi... çok belirgin bir şekilde belli oluyor...

    Pil hakkında bir bilgim yok ancak pil %100 olduktan sonra pili devre dışı bırakıp gücü sadece fişten alıyor ve bu da pilin ömrünü uzatıyor...
    Özellikle oyun oynarken bbu özellik çok işe yarıyor...
  • eywallah saol..
    öncelikle hayırlı bayramlar. şimdi 45 derece ile baktığımda renklerde bir değişim var gibi yani parlaklık ışık oynuyor dostum...ozaman ips ekran değil sanırım:)
  • abadice kullanıcısına yanıt
    bende renklerde bir değişim olmuyor
    renkler aynı ve canlı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Bende çok şükür ASUS N550JK-CN090H modelime kavuştum. Fakat gördümki bilgisayar dünyasına epey uzak kalmışım. Bios ekranına 5-10 deneme de girebildim. :) Kısmetse Ubuntu kuracağım. Bakalım linux performansı iyi olacak mı?

    Birde bu ufak yazılar soluk mu, yoksa çözünürlükten dolayı bana mı öyle geliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralsam

    Selamlar,
    Bende çok şükür ASUS N550JK-CN090H modelime kavuştum. Fakat gördümki bilgisayar dünyasına epey uzak kalmışım. Bios ekranına 5-10 deneme de girebildim. :) Kısmetse Ubuntu kuracağım. Bakalım linux performansı iyi olacak mı?

    Birde bu ufak yazılar soluk mu, yoksa çözünürlükten dolayı bana mı öyle geliyor?

    linux kurarsaniz driverlari cok zor bulursunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü 1 ay önce media marktan satın aldım fakat tam bir hayal kırıklığı yaşadım cihazda tam 7 tane arıza vardı harddiskten inanılmaz ses geliyordu, cd-rom kapanmıyordu, ekranda hatalar bulunuyordu ürünü servise verdikten 1 gün sonra değişikliğe gidildi fakat yeni aldığım bilgisayarda sorunlu recovery ye kesinlikle giriş yampıyor yine harddisk den ses geliyor kasada deformasyonlar bulunuyor bunların hepsi gerçekten anormel şeyler umarım asus bu ikinci ürün bir açıklama yapar.
    ★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★★ASUS N550JK-CN090H KULLANICILARI KULÜBÜ★




  • Cihazı yenisi ile değiştirdiler Sandisk Ultra 2 256 Gb SSD ekledim inanılmaz bişey oldu 4sn windows hazır macbooklar halt etmiş yanında. :))
  • Selamlar,

    Bilgisayarı kendi kendine elektrik kesilmiş gibi kapanan oldu mu?

    Böyle bir hata ile karşılaştım. Ama birdaha olmadı. Sebebini de anlayamadım.
  • Yeni BIOS Firmware çıkmış bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.