Şimdi Ara

Asus mx279H bf4 problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yaklasık bır aydır mx279h kullanıyorum.Hdmı ile x870-15e notebook'a bağlı.Sorun bf4 u tam ekran yaptıgımda monıtor gırıs sınyalı aralık dısı 1080p ye gec dıye uyarı verıyor ve ekranda titreme oluyor.Oyunda 4 tane 1080p ayarı var hepsinde yapıyor.(2 tane 1080p 50hz,2 tane 1080p 59.94 hz)Alt enter yapıp pencere moduna alınca duzelıyor.Tam ekran yapınca yıne aynı sey oluyor.Bu problem bf3 dede var.Crysis 1 dede var.Aynı seyı yasayan kısıler var mı?Yardımlarınızı beklıyorum.
     Asus mx279H bf4 problem
     Asus mx279H bf4 problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 6 Nisan 2014; 16:28:25 >

• Aynı sey basına gelmıs olan yokmu?Aynı monıtor olmasına gerek yok.
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Denetim masası ayarlarından çözünürlüğü 1920x1080 seçmediysen, oyuna girmeden önce onu seçmelisin. Ona rağmen bu sorunu yapıyorsa, fikrim yok.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Yok normal masaustu cozunurlugu full hd ayarli.Oyuna girince yapiyor.Full hdnin alti cozunurluklerde sorun yok.Ayrica vga ile baglayinca sorun duzeliyor.3 tane hdmi kablo ile denedim ve 2 tane pc ile denedim sorun ayni.2 hdmi portunuda denedim yine ayni.Ama crysis 3, cod mf3 de sorun yok.Acaba yenileme hizinda sorun olabilir mi? Full hd 59.94 hz nedir ya 60 olmasi gerek miyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 7 Nisan 2014; 17:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    59-60 arası değişir o. Rakama takılma. Madem sadece o oyunda yapıyor. Oyunun konusuna yaz bi de.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Sadece bf4 de degıl dıger oyunlardada yapıyor.Elımdekı oyunları denedım.Suan bf4,bf3,crysis,crysis warhead de yapıyor.Ama crysis 3 de ,cod mf3 de ,cod gost,ets 2 de yapmıyor.Durum karısık anlayacagın.Sadece yazı cıksa kapatabılıyorum ama titreme cok kotu yapıyor.Nese yardım beklemeye devam.Oyun bolumunede bır konu acalım bakalım.Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 7 Nisan 2014; 18:28:13 >
  • Bilemiyorum belki yardımı olur;

http://support.microsoft.com/kb/286331

Ayrıca ekran kartınızın driverını güncellemeyi ve hatta monitor driverını da tanıtmayı deneyebilirsiniz.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının en son sql surucusu yuklu.Monıtor drıverı dedıgınız seyı bulamadım.Asusun sıtesınde multiframe diye bir program var.Onu yukledım.Oda pencerelerı saga sola fılan topluyor.Driver oldugunu sanmıyorum.Monıtorun yanında cd flan gelmedı.Monıtorlede sw guncelleme var mı?(Ssd lerde vardı)Siz bulup bana lınk gonderırsenız sevınırım.Ben driver bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.